سلام به همه:
من یه اطلاعاتی در مورد تفاوت پردازنده های AMD می خواستم.مثلا تفاوت ساختار Sempron ,opteron,Athlon اینا دقیقا چیه؟![]()
به جز کش و سرعت یاختار معماریشون فرقی داره؟ و مبنای این دسته بندی ها چیه؟ با تشکر از همه .![]()
سلام به همه:
من یه اطلاعاتی در مورد تفاوت پردازنده های AMD می خواستم.مثلا تفاوت ساختار Sempron ,opteron,Athlon اینا دقیقا چیه؟![]()
به جز کش و سرعت یاختار معماریشون فرقی داره؟ و مبنای این دسته بندی ها چیه؟ با تشکر از همه .![]()
مبنای این دسته بندی ها در واقع نوع کاربردی که دارند و میزان قدرتشون هست ....
ای ام دی سه نوع پردازنده داره : Sempron ... Athlon ... Opteron
که اگه بخواهیم با سی پی یو های اینتل مقایسه کنیم اینجوری میشه :
Sempron : Intel Celeron (d) برای کارهای خانگی و معمولی و در حد متعارف
Athlon : Pentium برای کارهای سنگین تر مثل بازیهای سه بعدی پیچیده و کارهای گرافیکی سنگین و طراحی و....
Opteron : Xeon این نوع پردازنده ها برای کامپیوترهای سرور کارایی دارند و دارای قدرت زیادی هستند
همون طوري كه آقا مهراد گفت بر اساس قدرت و فركانسشون دسته بندي مي شن...
من نمیدونم اگه این آقا مهراد نبود کی به داد من میرسید.یعنی در واقع میزان کش بیشتر مطرحه دیگه؟؟چون سلرون با پنتیوم بیشتر فرقش کشه دیگه.بازم تشکر.نوشته شده توسط G A B R I E L
راستی این پردازنده های Turion قضیه اش چیه؟؟میدونین شما؟؟![]()
Last edited by rouzbehshahgaldi; 17-08-2006 at 16:03.
غیر از کش که در سری 478 برای سلرون 128 کیلوبایت بود و برای P4 512 کیلوبایت و در پرسکات 1 مگ بود در جزییات با هم تفاوت دارن که دیگه خیلی تخصصی میشه خودمم زیاد نمیدونمنوشته شده توسط rouzbehshahgaldi
عزيزم سلام خوبي ؟
به غير از اينها چيزاي ديگه اين هم همه كه اين جا تا حدي گفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينك پست هست ...
قربانت شهريار
- - - - - - -
كش هم هست...
مي شه مدلهاي سي پي يو قوي اي ام دي رو با قيمت بذاريد
سلام به همه دوستان
من از مطالب خیلی استفاده کردم و دو تا سوال دارم واون اینه که اگه میشه در مورد Athlon FX هم یه توضیح بدین
و همه پردازنده های amd رم های DDR2 رو ساپورت می کنه.
ممنون
مي شه مدلهاي سي پي يو قوي AMD رو با قيمت بذاريد كامپوتر من AGP 8x است ومدل مادر بردم MSI 4TV
دوستان سلام ...
برای مطلع شدن از اخرین قیمتها در بازار رایانه به سایت زیر سر بزنید ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)