تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 24

نام تاپيک: نوت بوک تا 4 میلیون و برای کار گرافیک

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض نوت بوک تا 4 میلیون و برای کار گرافیک

سلام

صفحه نمایش از کوچیکی داشته باشه . . در حد 13- 14 اینچ و حتی اگه رو سخت افزار تاثیر نمیزاره کوچک تر . .

به DVD-ROM احتیاج نیست . . برای کار سنگین گرافیکی بتونه جواب بده . .

خلاصه یه نوت بوک کامپکت با سخت افزار قوی . .

ممنون، شاد باشید

2. این کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

سلام یونس جان
    برند خاصی مد نظرت نیست ؟!
    الان تو 14 اینچ ها n46jv از ایسوس با قیمت 3200 هزار تومن تو این رنج فعلا تو بازار بهترینه ...
    اما اگه 15.6 بخوای مدل های بهتری وجود دارن مثل n550 از ایسوس و Lenovo Y510 .
    البته این مدل هایی که معرفی کردم لپ تاپ های مالتی مدیا هستند ولی خب قدرت سخت افزاری بالایی دارن مخصوصا مدل های Asus
    Last edited by *M!L4D*; 20-09-2013 at 11:48.

4. این کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

سلام عزیز!

میلاد جان 14 هم زیاده و از روی اجبار انتخاب می کنم . . هر چی کوچیکتر بهتر . . چون خیلی اینور اونور قراره بره . .

برند خاص . . از ایسوس خوشم میاد چون کار بد ازش ندیدم مخصوصا تو عرصه قطعات . . سونی چطوره؟ چیزی می خوام که کم نیاره تا چند سال بعد . .

شاد باشی

6. این کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

سلام عزیز!

میلاد جان 14 هم زیاده و از روی اجبار انتخاب می کنم . . هر چی کوچیکتر بهتر . . چون خیلی اینور اونور قراره بره . .

برند خاص . . از ایسوس خوشم میاد چون کار بد ازش ندیدم مخصوصا تو عرصه قطعات . . سونی چطوره؟ چیزی می خوام که کم نیاره تا چند سال بعد . .

شاد باشی
    خب پس 15.6 نمی خوای . از 14 فعلا Asus n46jv بهترینه .
    سونی هم از نظر کیفیت خوبه ولی خب کانفیگ های جدیدش به ایسوس نمی رسه .قیمتش هم به طرز عجیبی بالاست .
    مثلا ایسوس الان چندتا مدل با پردازنده هاسول داره اما سونی یه دونه داره ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اونم با قیمت زیاد و پردازنده ی به مراتب ضعیف تر از ایسوس ها .

موفق باشی
    Last edited by *M!L4D*; 20-09-2013 at 12:43.

8. این کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

پس این مدل ایسوس الان بهترین 14 اینچ موجود با این هزینه اس؟ با هزینه بیشتر چه مدلی هست؟!

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

پس این مدل ایسوس الان بهترین 14 اینچ موجود با این هزینه اس؟ با هزینه بیشتر چه مدلی هست؟!
    با هزینه بیشتر سایز لپ تاپ ها هم بزرگ می شه .

دیگه باید خیلی برین بالا Sony vaio Pro بگیرین که می شه 6500 ! ( منظورم بالا 4 میلیون بود ) کارت گرافیکشم Intel HD 4600 هستش که با توجه به اینکه گفتین کار گرافیکی انجام می دین مقرون به صرفه که نیست هیچ ، یه چیزی هم اونورتر .

بهترین انتخاب فعلا همین Asus n46VZ هستش 14 اینچ رم 8 هارد 1 ترابایت پردازنده گرافیکی Nvidia GT 650M پردازنده Intel 3610QM فرکانس اصلی 2.3 GHz قیمت امروز دی جی کالا 3 میلیون تومان

11. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز شما چون میخواین با نرم افزارهای گرافیکی کار کنید پس الویت اول با پردازنده میباشد و بعد با گرافیک چون برای رندرگیری باید پردازش خوبی صورت بگیره و در کل باید بگم که در حال حاضر دو تا لپ تاپ با کانفیگ خوب وجود داره که یکی n46vz هست و یکی هم n46jv اما در کل n46vz در برابر n46jv اصلا پیشنهاد نمیشه چون این مدل دارای پردازنده قویتر که از نسل چهارم و همچنین گرافیک قویتری داره و یقین داشته باشید که تو این رنج قیمت بهترین n46jv در 14 اینچی ها میباشد.

13. 2 کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

دوست عزیز شما چون میخواین با نرم افزارهای گرافیکی کار کنید پس الویت اول با پردازنده میباشد و بعد با گرافیک چون برای رندرگیری باید پردازش خوبی صورت بگیره و در کل باید بگم که در حال حاضر دو تا لپ تاپ با کانفیگ خوب وجود داره که یکی n46vz هست و یکی هم n46jv اما در کل n46vz در برابر n46jv اصلا پیشنهاد نمیشه چون این مدل دارای پردازنده قویتر که از نسل چهارم و همچنین گرافیک قویتری داره و یقین داشته باشید که تو این رنج قیمت بهترین n46jv در 14 اینچی ها میباشد.
    دوست عزیز اختلاف قدرت این دو لپ تاپ آنقدر نیست که بگیم اصلا پیشنهاد نمی شه . این طور لحن باعث گمراهی کاربر می شه . یه دفعه دیدی خریدار رفت شاید شاید شاید N46vj توی بازار نبود . اصلا گفتن نسلش تو این کره خاکی منقرض شده لطفا خریدار رو گیج نکنین چون هیچ اجباری نیست . تصمیم آخر رو خریدار می گیره .

قصد توصیه داشتم چون تاپیک های دیگه رو هم می خوندم متوجه شدم لحنتون زیاد دوستانه نیست . بماند

دیگر کاربران هم لطفا در هنگام پست دادن مشخصات کامل لپ تاپ رو بنویسن به مدل اکتفا نکنند . چون 1- ممکنه یکی مثل من از ورود لپ تاپ های جدید بی اطلاع باشه 2 - معمولا فروشندگان به 2 حرف آخر لپ تاپ های Asus توجهی نمی کنند و به طور کلی به طور مثال به همشون می گن N46 ! اسامی کامل فقط در فروشگاه های آنلاین کاربرد دارند .

نرم افزار های گرافیکی و ویدیویی هم بسته به نوع نرم افزار ممکنه پردازش رو به عهده GPU یا CPU بزارن . لذا هر دو عامل تاثیر گذارند.

دوست عزیز شما ملاکتون رو N46vj بزارین . اگر گشتین نبود بیشتر بگردین . اگر بیشتر گشتین نبود صبر کنین بیاد . اگر نیومد N46VZ هم گزینه مناسبیه
    Last edited by Public Enemy; 21-09-2013 at 00:55.

15. 3 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز اختلاف قدرت این دو لپ تاپ آنقدر نیست که بگیم اصلا پیشنهاد نمی شه . این طور لحن باعث گمراهی کاربر می شه . یه دفعه دیدی خریدار رفت شاید شاید شاید N46vj توی بازار نبود . اصلا گفتن نسلش تو این کره خاکی منقرض شده لطفا خریدار رو گیج نکنین چون هیچ اجباری نیست . تصمیم آخر رو خریدار می گیره .

قصد توصیه داشتم چون تاپیک های دیگه رو هم می خوندم متوجه شدم لحنتون زیاد دوستانه نیست . بماند

دیگر کاربران هم لطفا در هنگام پست دادن مشخصات کامل لپ تاپ رو بنویسن به مدل اکتفا نکنند . چون 1- ممکنه یکی مثل من از ورود لپ تاپ های جدید بی اطلاع باشه 2 - معمولا فروشندگان به 2 حرف آخر لپ تاپ های Asus توجهی نمی کنند و به طور کلی به طور مثال به همشون می گن N46 ! اسامی کامل فقط در فروشگاه های آنلاین کاربرد دارند .

نرم افزار های گرافیکی و ویدیویی هم بسته به نوع نرم افزار ممکنه پردازش رو به عهده GPU یا CPU بزارن . لذا هر دو عامل تاثیر گذارند.

دوست عزیز شما ملاکتون رو N46vj بزارین . اگر گشتین نبود بیشتر بگردین . اگر بیشتر گشتین نبود صبر کنین بیاد . اگر نیومد N46VZ هم گزینه مناسبیه
    دوست عزیز باز هم میگم که در برابر y510p مدل n550jv پیشنهاد نمیشه.واقع بین باشید.من خودم از طرفدارای پر و پا قرص n550jv هستم و کلوپ این مدل رو هم خودم ایجاد کردم پس مشکلی با این مدل ندارم اما در کل y510p یه سر و گردن قویتره.همچنین لطفا تاپیک ها رو بیخود طولانی نکنید و پست های نا به جا نزارید.بعد هم باید بگم که قبلا اگر یادتون باشد در کلوپ لنوو z500 همه به شما از رفتارها و طرز صحبت بدتون گفتن که حتی خودتون هم فهمیدید.دیگه هم برای من لطفا پست نزارید.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی برای من اصلا مهم نیست که چه کسی در مورد من چطور فکر میکنه.من فقط کارم اینه که به دوستان دیگم مشاوره و راهنمایی بدم و کمکشون کنم.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •