تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: مشاوره ی خرید لپ تاپ تا 5 میلیون و 600

آخر فروم باز Mahdi_Co_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

1 مشاوره ی خرید لپ تاپ تا 5 میلیون و 600

سلام

لپ تاپ میخوام تا 56،000،000 ریال

ملاک من :
    1- داشتن هارد SSD
    2- سرعت انتقال داده و پردازش
    3- گرافیک

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

دوست عزیز بودجه شما در بد منطقه ای قرار داره

چون در این رنج قیمت لپ تاپ خوب در بازار نداریم

شما 2 تا انتخاب داری :

1 - یکم دیگه روش پول بذاری یه اپل بگیری ( البته شاید بتونی تخفیف بگیری )

2 - بری Asus n550 رو بخری که 4 میلیون تومان هست و صفحه نمایش لمسی داره . سپس خودتون یه هارد SSD بهش اضافه کنین . از نظر پردازنده گرافیکی از Macbook هم قوی تره ( Nvidia 750M )

به هر حال سلیقه خودتونه دل کندن از جفتشون سخته

3. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

لپ تاپ میخوام تا 56،000،000 ریال

ملاک من :
    1- داشتن هارد SSD
    2- سرعت انتقال داده و پردازش
    3- گرافیک
    شما مطمئنین یه لپ تاپ 5 تومانی لازم دارین؟ دقیقاً میشه بگین چه انتظاری از لپ تاپ دارین؟
    اگه کارتون اونقدر سنگین باشه باید از 5 تا 10 تومان دنبال لپ تاپ باشین مثل سری ELITE BOOK hp اما نمیدونم قدرت Nvidea Quadro چقدره اما اگه پیدا بشه بالای 10 میلیون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

البته asus n550 فکر نکنم هارد اضافی بخوره برای این کار باید هارد اصلی رو جایگزین کرد.
    همونطور که دوستان گفتن بودجه شما بدجایی قرر داره یا باید روش بزارین یا ازش کم کنین.

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

البته asus n550 فکر نکنم هارد اضافی بخوره برای این کار باید هارد اصلی رو جایگزین کرد.
    همونطور که دوستان گفتن بودجه شما بدجایی قرر داره یا باید روش بزارین یا ازش کم کنین.
    بله دوست عزیز کاملا حق با شماست با سایت های Custom Config که چک می کنم متاسفانه جا برای افزایش هارد دوم وجود نداره . ولی با در اوردن درایور اپتیکال می شه یه SSD به اون اضافه کرد با با این هزینه ای که دوست عزیزمون می کنن می تونن یه اوپتیکال درایو اکسترنال بگیرند .

به هر حال پیشنهاد بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوست عزیزn550 الان با درایو SSD هایبرید با 1ترابایت هارد تو همین سایتهای داخلی عرضه شده

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیزn550 الان با درایو SSD هایبرید با 1ترابایت هارد تو همین سایتهای داخلی عرضه شده
    می شه لینک بدین ؟ من که سایت معتبر خارجی Xoticpc رو بررسی می کنم آپشنی برای هارد دیسک دوم جز در اوردن Optical Bay نیست .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سایت های ایرانی رو هم که جستجو می کنم یا نوشتن موجود نیست یا قیمت ندادن و تو مشخصات اشاره ای به هارد SSD نشده و فقط تو سطر اول گفتن 1000 + 64 SSD

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

من دو پیشنهاد بشما میکنم ببینید کدوم براتون مناسبه
    میتوانید یک لپتاپ 17 اینچی تهیه کنید بعد یکی از دو تا هاردش را درآورده و بجاش SSD رایج 2.5 اینچی جا بزنید
    یا اینکه میتونید دنبال لپتاپهایی چه 15 و چه 17 اینچی باشید که شیار آنبورد mSATA داشته باشند اونوقت با خرید یک mSATA SSD که در اصل 1.8 اینچی اما بدون باکس است بدون اینکه هارد اصلی و یا درایو نوری را مجبور باشید دست بزنید صاحب یک SSD میشوید. اینکار رو خود من انجام دادم و راضیم
    شما مطمئنین یه لپ تاپ 5 تومانی لازم دارین؟ دقیقاً میشه بگین چه انتظاری از لپ تاپ دارین؟
    اگه کارتون اونقدر سنگین باشه باید از 5 تا 10 تومان دنبال لپ تاپ باشین مثل سری ELITE BOOK hp اما نمیدونم قدرت Nvidea Quadro چقدره اما اگه پیدا بشه بالای 10 میلیون
    دوست عزیز گرافیک Nvidia Quadro مخصوص افرادیه که کارهای تخصصی گرافیکی میخواهند انجام بدند . اصلاً بدرد بازی نمیخوره
    Last edited by 3274; 20-09-2013 at 19:42.

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

من دو پیشنهاد بشما میکنم ببینید کدوم براتون مناسبه
    میتوانید یک لپتاپ 17 اینچی تهیه کنید بعد یکی از دو تا هاردش را درآورده و بجاش SSD رایج 2.5 اینچی جا بزنید
    یا اینکه میتونید دنبال لپتاپهایی چه 15 و چه 17 اینچی باشید که شیار آنبورد mSATA داشته باشند اونوقت با خرید یک mSATA SSD که در اصل 1.8 اینچی اما بدون باکس است بدون اینکه هارد اصلی و یا درایو نوری را مجبور باشید دست بزنید صاحب یک SSD میشوید. اینکار رو خود من انجام دادم و راضیم

دوست عزیز گرافیک Nvidia Quadro مخصوص افرادیه که کارهای تخصصی گرافیکی میخواهند انجام بدند . اصلاً بدرد بازی نمیخوره
    ظاهرا N550V رابط mSATA نداره چون توی Xotic PC و بقیه سایت ها اشاره ای به mSATA نشده و همین مشکل سازه .

در مورد Quadro هم تقریبا حق با شماست . نسبت به قیمتشون فوق العاده بالاشون قدرت کافی برای بازی رو نمی دن . در ضمن بیشتر Quadro ها برای CAD و استفاده های صنعتی به کار می رن
    Last edited by Public Enemy; 20-09-2013 at 19:48.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

Nvidia Quadro و AMD FirePro چه برای دسکتاپ و چه لپتاپ ویژه ی کارهای گرافیکی حرفه ای مخصوصاً سه بعدی و انیمیشن هستند. حالا در CAD هم شاید مثمر ثمر باشه
    ضمناً در حال حاضر mSATA SSD تا سقف 512GB و "SSD 2.5 تا سقف 1TB ساخته شده.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •