سلام
لپ تاپ میخوام تا 56،000،000 ریال
ملاک من :
1- داشتن هارد SSD
2- سرعت انتقال داده و پردازش
3- گرافیک
سلام
لپ تاپ میخوام تا 56،000،000 ریال
ملاک من :
1- داشتن هارد SSD
2- سرعت انتقال داده و پردازش
3- گرافیک
دوست عزیز بودجه شما در بد منطقه ای قرار داره
چون در این رنج قیمت لپ تاپ خوب در بازار نداریم
شما 2 تا انتخاب داری :
1 - یکم دیگه روش پول بذاری یه اپل بگیری ( البته شاید بتونی تخفیف بگیری )
2 - بری Asus n550 رو بخری که 4 میلیون تومان هست و صفحه نمایش لمسی داره . سپس خودتون یه هارد SSD بهش اضافه کنین . از نظر پردازنده گرافیکی از Macbook هم قوی تره ( Nvidia 750M )
به هر حال سلیقه خودتونه دل کندن از جفتشون سخته![]()
شما مطمئنین یه لپ تاپ 5 تومانی لازم دارین؟ دقیقاً میشه بگین چه انتظاری از لپ تاپ دارین؟
اگه کارتون اونقدر سنگین باشه باید از 5 تا 10 تومان دنبال لپ تاپ باشین مثل سری ELITE BOOK hp اما نمیدونم قدرت Nvidea Quadro چقدره اما اگه پیدا بشه بالای 10 میلیون
البته asus n550 فکر نکنم هارد اضافی بخوره برای این کار باید هارد اصلی رو جایگزین کرد.
همونطور که دوستان گفتن بودجه شما بدجایی قرر داره یا باید روش بزارین یا ازش کم کنین.
بله دوست عزیز کاملا حق با شماست با سایت های Custom Config که چک می کنم متاسفانه جا برای افزایش هارد دوم وجود نداره . ولی با در اوردن درایور اپتیکال می شه یه SSD به اون اضافه کرد با با این هزینه ای که دوست عزیزمون می کنن می تونن یه اوپتیکال درایو اکسترنال بگیرند .
به هر حال پیشنهاد بود
دوست عزیزn550 الان با درایو SSD هایبرید با 1ترابایت هارد تو همین سایتهای داخلی عرضه شده
می شه لینک بدین ؟ من که سایت معتبر خارجی Xoticpc رو بررسی می کنم آپشنی برای هارد دیسک دوم جز در اوردن Optical Bay نیست .
سایت های ایرانی رو هم که جستجو می کنم یا نوشتن موجود نیست یا قیمت ندادن و تو مشخصات اشاره ای به هارد SSD نشده و فقط تو سطر اول گفتن 1000 + 64 SSDکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دو پیشنهاد بشما میکنم ببینید کدوم براتون مناسبه
میتوانید یک لپتاپ 17 اینچی تهیه کنید بعد یکی از دو تا هاردش را درآورده و بجاش SSD رایج 2.5 اینچی جا بزنید
یا اینکه میتونید دنبال لپتاپهایی چه 15 و چه 17 اینچی باشید که شیار آنبورد mSATA داشته باشند اونوقت با خرید یک mSATA SSD که در اصل 1.8 اینچی اما بدون باکس است بدون اینکه هارد اصلی و یا درایو نوری را مجبور باشید دست بزنید صاحب یک SSD میشوید. اینکار رو خود من انجام دادم و راضیم
دوست عزیز گرافیک Nvidia Quadro مخصوص افرادیه که کارهای تخصصی گرافیکی میخواهند انجام بدند . اصلاً بدرد بازی نمیخوره
Last edited by 3274; 20-09-2013 at 19:42.
ظاهرا N550V رابط mSATA نداره چون توی Xotic PC و بقیه سایت ها اشاره ای به mSATA نشده و همین مشکل سازه .
در مورد Quadro هم تقریبا حق با شماست . نسبت به قیمتشون فوق العاده بالاشون قدرت کافی برای بازی رو نمی دن . در ضمن بیشتر Quadro ها برای CAD و استفاده های صنعتی به کار می رن
Last edited by Public Enemy; 20-09-2013 at 19:48.
Nvidia Quadro و AMD FirePro چه برای دسکتاپ و چه لپتاپ ویژه ی کارهای گرافیکی حرفه ای مخصوصاً سه بعدی و انیمیشن هستند. حالا در CAD هم شاید مثمر ثمر باشه
ضمناً در حال حاضر mSATA SSD تا سقف 512GB و "SSD 2.5 تا سقف 1TB ساخته شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)