تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مشكل در باز شدن دي وي دي رايتر بعد از عوض كردن پاور

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض مشكل در باز شدن دي وي دي رايتر بعد از عوض كردن پاور

سلام دوستان عزيز
    خسته نباشيد
    ببخشيد سوالي از حضورتون داشتم.
    من چند روز پيش پاورم سوخت و مجبور شدم عوضش كنم بعد از تعويض كه توسط تعميركار انجام شد دو سه روز بعدش وقتي خواستم يه دي وي دي بزارم چراغ دي وي دي رام روشن ميشه اما متاسفانه بيرون نمياد. تا قبل از تعويض پاور عين بنز كار ميكرد. ببخشيد مشكل از كجا ميتونه باشه؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
    و اينكه آيا احتمالش هست كه كابل ها اشتباه وصل شده باشه؟
    من تاپيكارو گشتم تا حدودي اما پاسخي دستگيرم نشد اگر تاپيك من مخالف با قوانين سايت ايجاد شده پيشاپيش از حضورتون عذر ميخوام.
    Last edited by hamraz6869; 19-09-2013 at 06:52.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام دوستان عزيز
    خسته نباشيد
    ببخشيد سوالي از حضورتون داشتم.
    من چند روز پيش پاورم سوخت و مجبور شدم عوضش كنم بعد از تعويض كه توسط تعميركار انجام شد دو سه روز بعدش وقتي خواستم يه دي وي دي بزارم چراغ دي وي دي رام روشن ميشه اما متاسفانه بيرون نمياد. تا قبل از تعويض پاور عين بنز كار ميكرد. ببخشيد مشكل از كجا ميتونه باشه؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
    و اينكه آيا احتمالش هست كه كابل ها اشتباه وصل شده باشه؟
    من تاپيكارو گشتم تا حدودي اما پاسخي دستگيرم نشد اگر تاپيك من مخالف با قوانين سايت ايجاد شده پيشاپيش از حضورتون عذر ميخوام.
    فکر نکنم زیاد این قضیه به پاور مربوط بشه حالا شما برای اینکه خیالتون راحت بشه رایتر رو روی یک سیستم دیگه تست کنید اگه بازم همینطوری بود مشکل میتونه از کش چلوی درایو یا کثیفی و یا شکستگی در چرخ دنده های جلویی و ریل باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

فکر نکنم زیاد این قضیه به پاور مربوط بشه حالا شما برای اینکه خیالتون راحت بشه رایتر رو روی یک سیستم دیگه تست کنید اگه بازم همینطوری بود مشکل میتونه از کش چلوی درایو یا کثیفی و یا شکستگی در چرخ دنده های جلویی و ریل باشه

ممنون از ناظر محترم انجمن
    متاسفانه فعلا به سيستم ديگه اي دسترسي ندارم اما يه نكته اي رو يادم رفت بگم خيلي از دي وي دي رام هايي كه قفل ميكنند و بيرون نمياند يه صداي تيكي ميده درشون. اما من قبل از تعويض پاور هر از گاهي اين صدا رو ميداد و دفعه دوم كه دكمه رو ميزدم خارج ميشد. ولي الان ديگه اون صداي تيك رو هم نميده فقط چراغش تند تند خاموش روشن ميشد بعد من صبح اومدم درستش كنم بدتر شد اون سوراخي كه زيرشه رو سوزن داخلش كردم الان هنگ كرده يه سره چراغش خاموش روشن ميشه.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ممنون از ناظر محترم انجمن
    متاسفانه فعلا به سيستم ديگه اي دسترسي ندارم اما يه نكته اي رو يادم رفت بگم خيلي از دي وي دي رام هايي كه قفل ميكنند و بيرون نمياند يه صداي تيكي ميده درشون. اما من قبل از تعويض پاور هر از گاهي اين صدا رو ميداد و دفعه دوم كه دكمه رو ميزدم خارج ميشد. ولي الان ديگه اون صداي تيك رو هم نميده فقط چراغش تند تند خاموش روشن ميشد بعد من صبح اومدم درستش كنم بدتر شد اون سوراخي كه زيرشه رو سوزن داخلش كردم الان هنگ كرده يه سره چراغش خاموش روشن ميشه.
    به نظر من ابتدا باید اتصالات رایتر رو چک کنید و با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید درست نشد کارهایی که گفتم انجام بدین تا ببینید چی میشه اینطوری نمیشه فهمید مشکل دقیق از کجاست

اگه با انجام همه اینکارها درست نشد باید خود رایتر بررسی بشه یعنی اگه مکانیکش مشکلی نداشته باشه باید برد رایتر بررسی بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •