تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: راهنمایی در مورد خرید دماسنج

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض راهنمایی در مورد خرید دماسنج

سلام دوستان من می خواستم یک دماسنج بخرم از نوع دیجیتالی باشه بهتره و می خوام تا 300 درجه سانتی گرادم بتونه اندازه بگیرهولی نمی دونم باید از کجا بگیرمش یه جوری شو تو نت دیدم که روش سیخ داشت نمی دونم اسمش چیه.اگه در این مورد منو راهنمایی کنید ممنون میشم

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام دوستان من می خواستم یک دماسنج بخرم از نوع دیجیتالی باشه بهتره و می خوام تا 300 درجه سانتی گرادم بتونه اندازه بگیرهولی نمی دونم باید از کجا بگیرمش یه جوری شو تو نت دیدم که روش سیخ داشت نمی دونم اسمش چیه.اگه در این مورد منو راهنمایی کنید ممنون میشم
    اونی که میگید سیخ داشت اگر اشتباه نکرده باشم بالای 40درجه رو نشون نمیده!
    البته الان دیدم یه مدل هست تا 280 هم نشون میده!!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دماسنج دیجیتالی جیبی

بستگی داره برای چه کاری بخواید!
    یکسری ها هستند دیجیتالی صنعتی که دماهای بالای300روهم میگیرن
    بهترین مکان برای تهیه ،مغازه های فروش لوازم و تجهیزات ازمایشگاهی هست
    Last edited by Atghia; 18-09-2013 at 23:22. دليل: تکمیل

3. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

در مورد دما سنج جیبی نمیدونم
    ولی یه مدل هایی هستند که صنعتی هستند
    مثلا برای اندازه گیری دمای داخل کوره که تا چند هزار درجه رو هم نشان میده
    البته به اون دیگه دماسنج نمیگن...الان اسمش یادم رفته ...یه مدت زیاد باهاش سر و کار داشتیم...
    یه سیم یا سیخ بلند داره که میذارن داخل کوره ...نمیشگر هم بیرون هست و تغییرات دمایی رو نشان میده
    شما برای چه کاری لازم دارید بگید تا بیشتر کمکتون کنم

5. این کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

سلام خدمت دوستان ممنون از پاسخاتون واقعیت من می خوام یه دمای 110 درجه ایجاد کنم.بزارین کلی بگم.یه پودر شیمیایی است می خوام رطوبت این پودرو بگیرم برای همین می خوام همچین دمایی گرم کنم تا رطوبتش بره.البته نحوه ایجاد کردن همچین دمایی هم خودش معضلی است واسه من.فعلا می خوام این دماسنجو رو قابلمه آب جوش امتحان کنم (در نقاط مختلف قابلمه)ببینم تا کجا دماش بالا میره البته فکر نکنم از 100 بالا بره .واسه این کار بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز هم یه سایت دادن رفتم توش و تونستم پیداش کنم فکر کنم واسه همین کار من هم جواب بده فقط چشمم به رطوبت ساز افتاد نمی دونم دستگاهی هم هست که بخواد رطوبتو از بین ببره؟

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام خدمت دوستان ممنون از پاسخاتون واقعیت من می خوام یه دمای 110 درجه ایجاد کنم.بزارین کلی بگم.یه پودر شیمیایی است می خوام رطوبت این پودرو بگیرم برای همین می خوام همچین دمایی گرم کنم تا رطوبتش بره.البته نحوه ایجاد کردن همچین دمایی هم خودش معضلی است واسه من.فعلا می خوام این دماسنجو رو قابلمه آب جوش امتحان کنم (در نقاط مختلف قابلمه)ببینم تا کجا دماش بالا میره البته فکر نکنم از 100 بالا بره .واسه این کار بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز هم یه سایت دادن رفتم توش و تونستم پیداش کنم فکر کنم واسه همین کار من هم جواب بده فقط چشمم به رطوبت ساز افتاد نمی دونم دستگاهی هم هست که بخواد رطوبتو از بین ببره؟
    خب اگر این باشه که 110 مدنظر باشه دماسنج الکی محدوده دمایش تا 110 هست و مدل های جیوه ای تا 250!
    البته یک کمی خوندن جیوه ای ها مشکلتر هست (نقره ای رنگه و تشخصیش سخت)
    اما اگه فقط دیجیتال مدنظرتونه امیدوارم اون سایتی که بهتون معرفی کردم جوابگو باشه
    در مورد رطوبت گیری نظری ندارم بهتره با کسانی که زمینه کارتون تجربه دارند مشورت و راهنمایی بگیرید
    موفق باشید

8. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •