دوست عزیز
این تلویزیون از تمامی فرمتهای زیرنویس موجود و تمامی فرمتهای صوتی و تصویری موجود پشتیبانی می کند و جزء تنها تلویزیون های موجود در جهان است که قابلیت ارتقا به مدلهای سالهای آینده را دارد و شما را از خرید یک تلویزیون در سال آینده بی نیاز می کند که
همانطور که گفتم با این مدل تلویزیون شما هیچ مشگلی با هیچ چیزی که در برندهای دیگر دارند پیدا نمی کنید. و بهتر است که از نمایندگی با گارانتی سام سرویس بگیرید
شما دیگه دارید عنوان ناظر انجمن رو یدک می کشید بد نیست وقتی اسم سامسونگ میاد کمی هیجان خودتون رو کنترل کنید بعد جواب بدید در این که سامسونگ بهترین پخش مالتی مدیا رو داره از نظر تعداد فرمت ها شکی نیست اما این که شما به این شدت می گید تمامی فرمت های زیر نویس و تمامی فرمت های صوتی و تصویری اصلا به عقل جور در میاد اگر سری ES8880 رو بخواهید می تونم بگم چه فرمتهایی رو پخش نمیکنه ( که البته طبیعتا فرمت های کاربری نیستند زیاد ) اما هنوز سری F اون زیر دستم نبوده که دقیقا تست کنم تا 7 - 8 روز دیگه احتمالا می تونم بهش دسترسی داشته باشم اون وقت اگر یادم بود تو همین پست فرمتهای و کدک هایی رو که ساپورت نمیکنه می نویسم در ضمن شما خیلی این کیت ارتقاء رو که هنوز هم تو بازار ایران نیست بزرگ می کنید ولی باز فرمودید یا استفاده از این کیت قابلیت ارتقاء به مدلهای سالهای اینده هست اما ببینم اگر شق القمری شد مثلا سال بد همه پنل های OLED شدند یا UHD همه گیر شده یا اصلا فرضا پنلهای خمیده باب شد این کیت چطور می تونه تلوزیون شما رو تبدیل به مدلهای سالهای آینده ( لااقل می گفتید سال آینده ) بکنه ؟
این جمله هم من و دیگه خیلی ذوق زده کرد
همانطور که گفتم با این مدل تلویزیون شما هیچ مشگلی با هیچ چیزی که در برندهای دیگر دارند پیدا نمی کنید