تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: مشاوره فوری - خرید LED

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض مشاوره فوری - خرید LED

سلام دوستان

یه LED میخوام که همه جوره بهترین باشه و چیزی کم یا نقص نداشته باشه
    نظرم روی سامسونگ هست

ممنون میشم چند مدل معرفی کنید

به نظرتون این مدل گزینه ی مناسبیه ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا همین 6 میلیون میخوام

پیشاپیش ممنون
    Last edited by cina30; 17-09-2013 at 23:02.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان

نظرم روی سامسونگ هست

تا همین 6 میلیون میخوام

پیشاپیش ممنون
    دوست عزیز
    این مدلی را که انتخاب کردید نهایت تلویزیون در سری های LED در جهان است که دارای امکانات و توانمندی های است که هیچ برندی این توان مندیها را ندارد. انتخابتان انتخاب درستی است.

3. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام

قطعا نهایت چیزی که می تونید بخرید نیست اما مدل خوبی در ضمن اگر بگردید 5.800 هم پیدا می کنید البته من 1 هفته ای هست دور از بازارم دقیق نمی دونم موجودی این مدل تو بازار چقدر زیر فروشی ها چقدر ولی 1 هفته پیش می شد 5.750 خرید .
    در ضمن هیچ چیزی بی نقص نیست .

5. این کاربر از hapalii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوست عزیز
    این مدلی را که انتخاب کردید نهایت تلویزیون در سری های LED در جهان است که دارای امکانات و توانمندی های است که هیچ برندی این توان مندیها را ندارد. انتخابتان انتخاب درستی است.
    سلام دوست عزیز ممنونم بابت پاسخت
    یه سوال حاشیه ای

این تلویزیون زیرنویس فارسی رو هم ساپورت میکنه ؟منظورم فرمت SRT هست چون همیشه درگیر بودم با این قضیه

سلام

قطعا نهایت چیزی که می تونید بخرید نیست اما مدل خوبی در ضمن اگر بگردید 5.800 هم پیدا می کنید البته من 1 هفته ای هست دور از بازارم دقیق نمی دونم موجودی این مدل تو بازار چقدر زیر فروشی ها چقدر ولی 1 هفته پیش می شد 5.750 خرید .
    در ضمن هیچ چیزی بی نقص نیست .
    سلام دوست عزیز
    بنظرت بهتره از کجا بگیرم ؟

مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.
    اگه با برند سونی مشکلی نداری ، بهترین تلویزیون ال ای دی سال 2013 از نظر کیفیت تصویر مدل w900 سونی هستش .
    ولی از نظر امکانات و پشتیبانی از زیرنویس فارسی سری 8 سامسونگ کاملترین مدل توی بازاره.
    Last edited by faraso0; 19-09-2013 at 16:22.

8. این کاربر از faraso0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز ممنونم بابت پاسخت
    یه سوال حاشیه ای

این تلویزیون زیرنویس فارسی رو هم ساپورت میکنه ؟منظورم فرمت SRT هست چون همیشه درگیر بودم با این قضیه

سلام دوست عزیز
    بنظرت بهتره از کجا بگیرم ؟

مرسی
    دوست عزیز
    این تلویزیون از تمامی فرمتهای زیرنویس موجود و تمامی فرمتهای صوتی و تصویری موجود پشتیبانی می کند و جزء تنها تلویزیون های موجود در جهان است که قابلیت ارتقا به مدلهای سالهای آینده را دارد و شما را از خرید یک تلویزیون در سال آینده بی نیاز می کند که
    همانطور که گفتم با این مدل تلویزیون شما هیچ مشگلی با هیچ چیزی که در برندهای دیگر دارند پیدا نمی کنید. و بهتر است که از نمایندگی با گارانتی سام سرویس بگیرید
    Last edited by matinpour; 19-09-2013 at 15:18.

10. 3 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من هم میخواهم بخرم بگیرم ؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوست عزیز
    این تلویزیون از تمامی فرمتهای زیرنویس موجود و تمامی فرمتهای صوتی و تصویری موجود پشتیبانی می کند و جزء تنها تلویزیون های موجود در جهان است که قابلیت ارتقا به مدلهای سالهای آینده را دارد و شما را از خرید یک تلویزیون در سال آینده بی نیاز می کند که
    همانطور که گفتم با این مدل تلویزیون شما هیچ مشگلی با هیچ چیزی که در برندهای دیگر دارند پیدا نمی کنید. و بهتر است که از نمایندگی با گارانتی سام سرویس بگیرید
    شما دیگه دارید عنوان ناظر انجمن رو یدک می کشید بد نیست وقتی اسم سامسونگ میاد کمی هیجان خودتون رو کنترل کنید بعد جواب بدید در این که سامسونگ بهترین پخش مالتی مدیا رو داره از نظر تعداد فرمت ها شکی نیست اما این که شما به این شدت می گید تمامی فرمت های زیر نویس و تمامی فرمت های صوتی و تصویری اصلا به عقل جور در میاد اگر سری ES8880 رو بخواهید می تونم بگم چه فرمتهایی رو پخش نمیکنه ( که البته طبیعتا فرمت های کاربری نیستند زیاد ) اما هنوز سری F اون زیر دستم نبوده که دقیقا تست کنم تا 7 - 8 روز دیگه احتمالا می تونم بهش دسترسی داشته باشم اون وقت اگر یادم بود تو همین پست فرمتهای و کدک هایی رو که ساپورت نمیکنه می نویسم در ضمن شما خیلی این کیت ارتقاء رو که هنوز هم تو بازار ایران نیست بزرگ می کنید ولی باز فرمودید یا استفاده از این کیت قابلیت ارتقاء به مدلهای سالهای اینده هست اما ببینم اگر شق القمری شد مثلا سال بد همه پنل های OLED شدند یا UHD همه گیر شده یا اصلا فرضا پنلهای خمیده باب شد این کیت چطور می تونه تلوزیون شما رو تبدیل به مدلهای سالهای آینده ( لااقل می گفتید سال آینده ) بکنه ؟

این جمله هم من و دیگه خیلی ذوق زده کرد
    همانطور که گفتم با این مدل تلویزیون شما هیچ مشگلی با هیچ چیزی که در برندهای دیگر دارند پیدا نمی کنید

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من هم میخواهم بخرم بگیرم ؟؟؟؟
    شما هم اگر می خواهی بخری بخر مدل خوبی یکی از خوب های بازار قیمتش هم خوب افت کرده و الان میشه 5.700 هم خرید البته سری 7 اون هم داره میاد که به نظر من شکیل تر و خوشکل تره البته فقط تو عکس دیدم از نظر سخت افزاری هم فرق فاحشی با هم ندارند .

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

سلام دوستان

نظرم روی سامسونگ هست

تا همین 6 میلیون میخوام

پیشاپیش ممنون

هر برند و هر تکنولوژی یک مزایا و یک معایبی داره، مثل این میمونه بخوای یه hyundai ix55 رو با hyundai Genesis مقایسه کنی، هروسیله و هر TV هم واسه یه کار و یه نوع استفاده طراحی شده و با افزایش قیمت طبیعتا کیفیت هم افزایش پیدا میکنه، البته این درمورد برندهای ژاپنی تولید چین توی ایران صدق نمیکنه چون قیمت بازاره ایرانشون غیر طبیعی بالاست و صرفه اقتصادی نداره به نظرم.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •