سلام به همه دوستان من یه هارد سیگیت پرتابل خریدم .یک پلاستیک روی این هارد کشیدن که از نشستن غبار روی اون جلوگیری میکنه ایا باید این پلاستیک برای خنک شدن بهتر هارد کند یا نه ایراد نداره با همین پلاستیک کار کنم
سلام به همه دوستان من یه هارد سیگیت پرتابل خریدم .یک پلاستیک روی این هارد کشیدن که از نشستن غبار روی اون جلوگیری میکنه ایا باید این پلاستیک برای خنک شدن بهتر هارد کند یا نه ایراد نداره با همین پلاستیک کار کنم
Last edited by イラン·イスラム共和国; 17-09-2013 at 11:03.
سلام .
اگر جدا نكنيد ايرادي نداره . ضخامت اين نايلون آنقدر ضخيم نيست كه باعث گرم شدن هارد بشه . وجود اين نايلون باعث حفاظت بدنه هارد از خط و خش و كثيفي ميشه .
ممنون از پاسختون سه تا سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید:
1-یک نرم افزار داخل هارد احتیاج نصب کنم چه مزایایی داره؟لطفا دقیق بفرمایید
2-احتیاج هارد به صورت انلاین رجیستر کنم؟
3- من از نرم افزار USB safely remove استفاده میکنم ولی وقتی که میخواستم هارد جدا کنم و از نظر نرم افزاری اون uninstall میکردم باز ال ای دی هارد روشن بود چکار کنم به همین صورت از کامپیوتر جداش کنم؟ مشکلی نداره ؟ به هارد صدمه ای وارد نمیشه؟
Last edited by イラン·イスラム共和国; 17-09-2013 at 12:00.
1. ضرورتی به نصب نرم افزارها نیست و بدون آنهم میتونید از هارد استفاده کنید . نحوه کار با نرم افزارها معمولاً در user manual بطور تفضیل توضیح داده میشه . بعنوان مثال نحوه کار با Seagate Dashboard در مدلهای Backup plus را میتونید از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید (تعداد صفحات زیاد و ترجمه کردن آن وقتگیر هست) .
2. احتیاجی نیست .
3. علاوه بر USB safely remove میتونید از Zentimo xStorage Manager هم استفاده کنید . آخرین ورژن موجود را نصب کنید . همچنین در تنظيمات هر دو برنامه قسمت Power off the device after the device stopping تيك خورده باشه (عكسهاي زير) .
![]()
من هیچ وقت نه اون نرم افزار رو نصب کردم نه رجیستر کردم!
کلا هارد ها اینطوری هستند، بعد ریموو هم چراغشون روشن میمونه!
من که حدود 2 سالی هست همینطوری بیرون میکشم و مشکلی نداشته!
*البته یادمه روی وسترن دیجیتال ها یه نرمافزاری بود که وقتی از اون طریق ریموو میکردم هارد کلا خاموش میشد!
این جمله درست نیست . این مشکل بیشتر در win 7 یا win vista دیده میشه نه اینکه همه هاردها این مشکل را داشته باشند . در winxp یا win8 این مشکل وجود ندارد . حتی بدون نصب این برنامه و با اصلاح رجیستری ویندوز هم میتوان این مسئله حل کرد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .کلا هارد ها اینطوری هستند، بعد ریموو هم چراغشون روشن میمونه!
سلام ممنون از راهنمایی هر دو شما دوستان.
در برنامه USB safely remove من چنین بخشی وجود ندارد. البته مهم نیست برنامه ای که لطف کردید را دانلود میکنم. اگر لینک اخرین ورژن این برنامه همراه با کرکش را نیز قرار میدادید ممنون میشدم.
سوال دیگری دارم برای پسورد گذاری چه برنامه ای پیشنهاد میدهید که هم ساده باشد و هم معتبر؟ و همچنین برای بازیابی فایلها؟
برای کپی از نرم افزار tera copy استفده میکنم ولی احساس میکنم نرم افزار ویندوز بهتر عمل میکند برای این کار چه پیشنهادی دارید؟
براي دانلود اين برنامه به آخرين پست اين تاپيك مراجعه كنيد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . دقت كنيد كه براي دانلود بصورت رايگان بايد روي لينك I want download for free كليك كنيد .
احتمالاً ورژن قديمي بوده . ضمناً از منوي option ميتونيد به اين گزينه دسترسي داشته باشيد .در برنامه USB safely remove من چنین بخشی وجود ندارد.
برای رمز گذاری داده ها میتونید از نرم افزار رایگان ولی پرقدرت true crypt استفاده کنید . برای encrypt کردن داده ها توسط این برنامه دو راه هست .برای پسورد گذاری چه برنامه ای پیشنهاد میدهید که هم ساده باشد و هم معتبر؟
1. کل فضای هارد encrypt بشه ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .
2. یه فایل ظرف (container) بسازید و داده ها را داخل این فایل بریزید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
بهترين نرم افزار براي copy/past يا move كردن ديتا همين teracopy هست .برای کپی از نرم افزار tera copy استفده میکنم ولی احساس میکنم نرم افزار ویندوز بهتر عمل میکند برای این کار چه پیشنهادی دارید؟
ممنون از راهنماییتون ولی با اینکه ورژن جدید USB safely remove نصب و تنظیمات را به همان شکل که فرمودید انجام دادم مشکل من با خاموش شدن هارد بعد از uninstall کردن حل نشد. حتی بعد از ان از راه حل رجیستری هم اسفاده کردم و تمام مراحل را رفتم ولی دیدم که تمام تنظیمات از قبل انجام شده و احتیاج به ویرایش نیست.
راه حل دیگری به نظرتون نمیرسه؟
تا جایی که من میدونم هاردهای اکسترنال وقتی اطلاعاتی رد و بدل نمیشه و وقتی safe remove میکنی، هد دیگه روی پلاتر نیست.
در نتیجه فکر نکنم وقتی چراغ روشنه و هد هم کار نمیکنه، جدا کردنش مشکلی پیش بیاره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)