سلام دوستان عزیز
سوالی داشتم
بنظرتون امروزه چه شاخه و یا حرفه ای از رشته کامپیوتر خوبه و جواب میده ؟
برنامه نویسی ؟
گرافیک ؟
فیلم سازی ؟
تعمیرات و ..
اکثرا اشباع شده .. بنظر شما رو چه شاخه ای تمرکز کنیم اینده بهتری داره ؟
ممنون از همه شما![]()
سلام دوستان عزیز
سوالی داشتم
بنظرتون امروزه چه شاخه و یا حرفه ای از رشته کامپیوتر خوبه و جواب میده ؟
برنامه نویسی ؟
گرافیک ؟
فیلم سازی ؟
تعمیرات و ..
اکثرا اشباع شده .. بنظر شما رو چه شاخه ای تمرکز کنیم اینده بهتری داره ؟
ممنون از همه شما![]()
در مورد انتخاب رشته دانشگاهی اگر سوالی دارید بهتره در قسمت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطرح کنید اما از نظر شغلی اگر دوستان نظری دارند میتونند همین جا نظرشون رو بگن
موفق باشید
شما هر شاخه ای رو وارد بشی، اگه دانشت در مورد تکنولوژی یا تکنولوژی های مربوطه کافی باشه و همیشه آپدیت باشی و توش زحمت بکشی خوبه.. اینکه میفرمایید اشباع شده رو قبول ندارم، همیشه به افراد متخصص در زمینه کامپیوتر و IT نیاز هست..
اما به شخصه عرض میکنم که شبکه هم شاخه جذابیه، هم زیر شاخه های متنوعی داره و هم اینکه نسبت به بقیه شاخه ها اگر بتونید مدارک بین المللی مرتبط رو دریافت کنید و به موازات اون تجربه خودتون رو با درگیر شدن در پروژه های مختلف افزایش بدید بسیار عالیه.. همون درس 3 واحدی شبکه های کامپیوتری برای شروع نقطه خوبیه.. بعد از اون دیگه خودتون میتونید تعیین کنید که مثلا میخواهید در زمینه سرورهای مایکروسافتی یا لینوکسی راه رو ادامه بدید یا Routing & Switching یا بصورت تخصصی در زمینه وایرلس یا امنیت و بخش های دیگه فعالیت کنید.. اما هر کدوم رو که وارد شدید راه رو ادامه بدید و به جهات دیگه منحرف نشید! مثلا امروز مایکروسافت، فردا میکروتیک، پس فردا سیسکو، پسون فردا مجازی سازی یا دیتا سنتر یا ... میبینید 5 سال گذشته و هنوز هیچ کار عملی از دستتون بر نمیاد!
من کاردانی هستم ترم دیگه ترم اخر شبکه دارم
خودمم به شبکه علاقه دارم
و شغل پر در آمدی هم هست چون همه جا مثل بانک ها و.. نیازه
بنظرتون تو 1 سال میشه طوری در شبکه پیشرفت کرد که بدرد بخوره ؟
بعد از شبکه برنامه نویسی مثل C++ چطوره خوبه ؟
دوست عزیز شما کدوم شاخه از شبکه رو پیشنهاد میکنید ؟
معلومه دیگه برنامه نویسی .
با این میتونی ماهی تا 100 ملیون هم دربیاری .
مطمعنی داداش ماهی 100 میلیون مستمر !!!! احتمالا ایشون رو با ربات فوق هوشمند اشتباه نگرفتید؟؟؟؟
برای برنامه نویسی اگر برنامه نویس حرفه ای پروژه ای کار کنه (نه ماهیانه) برای یه پروژه خوب 100 میلیون هم میتونه در بیاره ..
درسته برنامه نویسی درامد زیاد داره، ولی بنظر شما برنامه نویسی خیلی شلوغ نشده ؟
بنظر شما زبان های تحت سیستم عامل بیشتر الان در امد دارن یا وب ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)