تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: تعویض گرافیک سوخته ی لپ تاپ سونی مدل VGN AR-870 USA

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

14 تعویض گرافیک سوخته ی لپ تاپ سونی مدل VGN AR-870 USA

سلام گرافیک لپ تاپ من سوخته امکان تعویضش هست ؟حدود قیمت رو کسی میدونه ؟مشخصات لپ تاپ : cpu : Intel Core 2 duo T8100 2.1ghMermory :4 GB DDR2HDD:500VGA:Nvidia Geforce 8400 GTمنوون میشم سریع جواب بدید

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

این که میگی سوخته یعنی تعمیر کار بهت اینو گفته؟ اخه اکثزا مشکل چیپها لوز شدن یا قطع ارتباط یکی از پایه های چیپ گرافیک هست که میشه با هیتر یا بهترش با تعویض قلع چیپ رو راه بندازن و در اخر چیپ رو عوض میکنن... اگه اشتباه نکنم از چیپ شما باید تو بازار پیدا بشه... فقط فکر نمیکنم نو باشه این چیپها... قیمتشم با دستمزد تو این وضعیت گرونی نباید بالای 250 باشه... البته اینو هم بگم بعضی وقتها برد چیپ جدید رو قبول نمیکنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

منم همین مشکل را دارم
    Last edited by rouin; 16-09-2013 at 11:33.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

این که میگی سوخته یعنی تعمیر کار بهت اینو گفته؟ اخه اکثزا مشکل چیپها لوز شدن یا قطع ارتباط یکی از پایه های چیپ گرافیک هست که میشه با هیتر یا بهترش با تعویض قلع چیپ رو راه بندازن و در اخر چیپ رو عوض میکنن... اگه اشتباه نکنم از چیپ شما باید تو بازار پیدا بشه... فقط فکر نمیکنم نو باشه این چیپها... قیمتشم با دستمزد تو این وضعیت گرونی نباید بالای 250 باشه... البته اینو هم بگم بعضی وقتها برد چیپ جدید رو قبول نمیکنه.
    منونم از جوابتون .خیر تعمیر کار نگفته من خودم چون وقتی لپ تاپ رو رشن میکردم رنگ ها قاطی میشد حتی تو تنظیمات بایوس و لودینگ ویندوز اینطور حدس زدم

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

منونم از جوابتون .خیر تعمیر کار نگفته من خودم چون وقتی لپ تاپ رو رشن میکردم رنگ ها قاطی میشد حتی تو تنظیمات بایوس و لودینگ ویندوز اینطور حدس زدم
    لپتاپ رو به مانیتور یا تلوزیون وصل کن اگه باز هم مشکل برقرار بود که اره مشکل از چیپ هست.. اگه نه که مشکل از lcd هست....
    اگه از چیپ باشه دیگه بهتره غید درست کردنشو بزنید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

لپتاپ رو به مانیتور یا تلوزیون وصل کن اگه باز هم مشکل برقرار بود که اره مشکل از چیپ هست.. اگه نه که مشکل از lcd هست....
    اگه از چیپ باشه دیگه بهتره غید درست کردنشو بزنید .
    مرسی از جوابتون . ولی اگه از چیپ باشه که توی پست بالا گفته بودید پیدا میشه حدود 250 تومن ولی الان میگید غیدشو بزنم اخر درست میشه یا نه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

مرسی از جوابتون . ولی اگه از چیپ باشه که توی پست بالا گفته بودید پیدا میشه حدود 250 تومن ولی الان میگید غیدشو بزنم اخر درست میشه یا نه ؟

امکان اتصال به مانیتور رو ندارم ولی از بین رنگ های قاطی به سختی خواستم که روزلوشن رو تغییر بدم اما امکانش نیس فقط یه گزینه ی دیفالت داره

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

باید به یک منیتور حمما وصل کنی و تست بزنی.... بله وقتی چیپ هم عوض بشه بازم مثل روز اول نمیشه و باید غید باز یکردن رو کلا زد و لپتاپ رو خنک نگه داشت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

باید به یک منیتور حمما وصل کنی و تست بزنی.... بله وقتی چیپ هم عوض بشه بازم مثل روز اول نمیشه و باید غید باز یکردن رو کلا زد و لپتاپ رو خنک نگه داشت

بازم از پاسختون ممنونم

من با لپ تاپم اصلا بازی نمیکنم ولی فیلم های full hd میبینم کارای گرافیکی چندانی هم نمیکنم
    واسه اتصال به مانیتور لپ تاپ من فول پرت هست ولی چون ویندوز اورجینال نیس و برخی درایورا نصب نیس وقتی وصل میکنم تصویر نمیاد

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بازم از پاسختون ممنونم

من با لپ تاپم اصلا بازی نمیکنم ولی فیلم های full hd میبینم کارای گرافیکی چندانی هم نمیکنم
    واسه اتصال به مانیتور لپ تاپ من فول پرت هست ولی چون ویندوز اورجینال نیس و برخی درایورا نصب نیس وقتی وصل میکنم تصویر نمیاد
    به مانیتور کامپیوترهای خانگی با همون دسکتاپ از طریق پورت vga به راحتی میتونی وصل کنی لپتاپ رو! اصلا نیازی به درایور نداره... از همون اول که سیستم رو روشن میکنی تصویر داخل مانیتور هم میاد.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •