سلام دوستان بهترین نرم افزار برای نصب ویندوز از روی فلش چیه ؟
ممنون میشم بهترین نرم افزار رو معرفی کنید مرسی
سلام دوستان بهترین نرم افزار برای نصب ویندوز از روی فلش چیه ؟
ممنون میشم بهترین نرم افزار رو معرفی کنید مرسی
الان اهمیتی نداره چون بعضی نرم افزار های ISO مثل Power ISO به شما این امکان رو میدن.
نرم افزار Rufus خوبه فقط تنها عیبش اینه که برای ساخت فلش ویندوز XP یه کم کنده چون فایل ها زیاد و ک حجم اند.
الان من نرم افزارRufus
رو بگیرم طرز کار باهاش چه طوریه ؟
اگر نرم افزار رو الان دارید اون رو اجرا کنید و فلش رو وصل کنید.(نکته:این نرم افزار از یک آیمیج ISO فلش بوتیبل میسازد)
1.فلش مموری خود را انتخاب کنید.
2.سیستم فایلی را که میخواهید اختصاص دهید را انتخاب کند.
3.برچسب آن را تعیین کنید.
4.کنار Create a disk image using: تیک بگذارید و از لیست جلو ISO Image را انتخاب کنید.سپس روی علامت سی دی کلیک کنید و فایل را انتخاب کنید.
5.روی استارت کلیک کنید.توجه داشته باشید که فلش شما فرمت میشود و تمام اطلاعات آن پاک میشود.
یادم رفت بگم میتونید از نرم افزار Win to flash هم استفاده کنید.سوالاتتون رو درموردش متونین بپرسین چون خیلی باهاش کار کردم.
مرسی کامل بود..
باید دی وی دی داخل ویندوز باشه
دی وی دی ویندوز
بهترین راه استفاده از برنامک Windows 7 DVD TOOL ماکروسافته که برای ویندوز 7 و 8 به کار میره
این نرم افزارRufus[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجمش چقدره ؟ میشه یه لینک به من بدین ؟
بعد من با win to flash هم کار می کنم ولی یه مشکلی هست یه بار فقط تونستم ازش استفاده کنم و کار کرد
وقتی می خوام مسیر دی وی دی رام رو بدم تا کپی بشه پوشه ویندوز این خطا رو میده
در حالی که من مسیر رو درست میدم
مرسی راهمنایی کنید..
حجم:459 کیلو بایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای استفاده باید ابتدا از دی وی دی ویندوز آیمیج تهیه کنید.برای این کار از UltraISO استفاده کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپس Rufus را اجرا کنید.نیاز به نصب ندارد.
طبق آموزشی که بالا دادم فلش بوتیبل ایجاد کنید.
در مورد ایجاد آیمیج هم اگه سوالی داشتید بپرسید.
Last edited by Ali_RNT; 16-09-2013 at 10:54.
شاید به دردتون بخوره...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)