تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: مشکل با مودم Wag120n

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    qazvin

3 مشکل با مودم Wag120n

سلام دوستان بعد از مثلا ی هفته تحقیق گفتند که مودم linksys wag120n دیگه بهترینه و ... بردش خوبه و اصلا قعطی نداره ولی الان که خریدم میبینم هم بردش ضعیفه که به ظور کل خونه ما که 100 متر هستش رو جواب میده بعضی جاها رو هم که اصلا جواب نمیده و مشکل اساسی تر مشکل قعطی هستش بعضی اوقات فقط چراغ internet روی مودم واسه چند ثانیه خاموش میشه و اینترنت قطع میشه تو رو خدا راهنماییم کنید چیکار کنمش یا اصلا مشکل از کجاست چجوری میتونم حلش کنم به isp هم زنگ زدم گفت قطعی هاتون به خاطر ثابت نبودن چراغ لیکتون خط داخلیتون رو امتحان کنید این مشکل از کجا میادش منظورشون از چراغ لینک همون dsl هستش؟؟؟؟ ولیاون چراغ رو مودم ثابته و در ضمن من دارم از اسپیلیتر ی مودم tp-link استفاده میکنم که قبلا داشتم و یا نه مشکل از تنظیماتشه!!!!!؟ خواهش میکنم کمکم کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

کسی نیست رانمایی کنه!؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

ای بابا تو رو خدا یکی راهنمایی کنه به خدا فوووووریه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوستان بعد از مثلا ی هفته تحقیق گفتند که مودم linksys wag120n دیگه بهترینه و ... بردش خوبه و اصلا قعطی نداره ولی الان که خریدم میبینم هم بردش ضعیفه که به ظور کل خونه ما که 100 متر هستش رو جواب میده بعضی جاها رو هم که اصلا جواب نمیده و مشکل اساسی تر مشکل قعطی هستش بعضی اوقات فقط چراغ internet روی مودم واسه چند ثانیه خاموش میشه و اینترنت قطع میشه تو رو خدا راهنماییم کنید چیکار کنمش یا اصلا مشکل از کجاست چجوری میتونم حلش کنم به isp هم زنگ زدم گفت قطعی هاتون به خاطر ثابت نبودن چراغ لیکتون خط داخلیتون رو امتحان کنید این مشکل از کجا میادش منظورشون از چراغ لینک همون dsl هستش؟؟؟؟ ولیاون چراغ رو مودم ثابته و در ضمن من دارم از اسپیلیتر ی مودم tp-link استفاده میکنم که قبلا داشتم و یا نه مشکل از تنظیماتشه!!!!!؟ خواهش میکنم کمکم کنید
    سلام
    من هم مشکی شبیه مشکل شما البته با مارک مودم دیگر داشتم که ظاهرا" مربوط به شرکت اینترنتی میشد که با این مودم سازگار نبود . در نهایت مجبور شدم مودمرا تعویض کنم و مودم zyxel توسطدوستان بگیرم و خدا را شکر بسیار عالی است .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

ه مشکلی شبیه این اخه!!؟لطفا توضیح بدین!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

یعنی همین ها ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •