تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: مشاوره خرید Acer Aspire E1-571G-53234G75Maks

داره خودمونی میشه alireza013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض مشاوره خرید Acer Aspire E1-571G-53234G75Maks

سلام دوستان.
    دیروز رفتیم برای داداشم لپ تاپ بخریم. اول نظرمون روی z500 بود. مغازه دار بهمون گفت z500 خیلی ظریفه و باید زیاد موواظبش باشی. اگر دانشجو هستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو پیشنهاد میدم. از اونجایی که این داداش بنده زیاد هم مواظب وسایلش نیست خودمم نظرم رفت سمت acer.
    میخوام بدونم نظرتون در مورد این لپ تاپه چیه؟ ارزش خرید داره؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.
    دیروز رفتیم برای داداشم لپ تاپ بخریم. اول نظرمون روی z500 بود. مغازه دار بهمون گفت z500 خیلی ظریفه و باید زیاد موواظبش باشی. اگر دانشجو هستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو پیشنهاد میدم. از اونجایی که این داداش بنده زیاد هم مواظب وسایلش نیست خودمم نظرم رفت سمت acer.
    میخوام بدونم نظرتون در مورد این لپ تاپه چیه؟ ارزش خرید داره؟
    دوست عزیز یقین داشته باشید که این مدل ایسر acer aspire e1 در مقابل z500 دارای کیفیت ساخت پایینتری هست و اینو هم بدونید دوست عزیز حالا چون این لپ تاپ باریک هست پس دلیل نیست که کیفیت ساختش پایین باشه و محکم نباشه.الان خیلی از لپ تاپ ها دارن به سمت باریک شدم میرن اما محکم هم هستند کلا من همیشه به دوستان دیگه هم میگم که اصلا به حرف فروشنده ها اطمینان نکنید چون من خودم تو این کار بودم و بعضی اوقات فروشنده هایی رو میدیدم که برای اینکه لپ تاپ های کم فروششون رو به مردم بدم اونها رو بیشتر تبلیغ میکردند همچنین اینو هم بدونید که z500 پر فروشترین لپ تاپ تو بازار هست پس با همین نکته میشه به کیفیتش پی برد و با یه سرچ تو همین انجمن میتونید بفهمید که خیلی از دوستان دیگه هم برای مشاوره دادن به بچه ها z500 رو از همه بیشتر پیشنهاد میدن.امیدوارم کمکتون کرده باشم.

3. 2 کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ممنون علی آقا.
    اینکه مغازه دار فکر خودشه حرفی توش نیست. هر کدومش مثلا z500 نداره میگه z500 این مشکل رو داره و برگشتی داره.
    اما این بنده خدا که رفتیم پیشش، هم z500 رو داشت هم acer e1 . گفت هر کدوم رو میخوای ببر ولی این مشکلاتشونه. گفت اگه دانشجویی میخوای acer رو بردار چون محکم تره.
    قیمت برام مهمه.
    میخوام بدونم این acer ارزش خرید داره؟
    مصرف سنگین نداریم. بازی های معمولی رو اجرا کنه مثل pes و این بازی های دانشجویی.

پروفشنال Ghasem.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

عزیز قیمت چند گرفتید؟ من از دیجی کالا سفارش دادم 1729 با 2 سال گارانتی. من با توجه به مقایسه ای که کردم این مدل هم Cpu قوی داره و هم خوب میشه ازش کار کشید.

6. این کاربر از Ghasem.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

قیمتش در حدود 1800
    البته چند مدل داشت یادم نیست دقیقا کدومش ۱۸۰۰ بود

8. این کاربر از alireza013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون علی آقا.
    اینکه مغازه دار فکر خودشه حرفی توش نیست. هر کدومش مثلا z500 نداره میگه z500 این مشکل رو داره و برگشتی داره.
    اما این بنده خدا که رفتیم پیشش، هم z500 رو داشت هم acer e1 . گفت هر کدوم رو میخوای ببر ولی این مشکلاتشونه. گفت اگه دانشجویی میخوای acer رو بردار چون محکم تره.
    قیمت برام مهمه.
    میخوام بدونم این acer ارزش خرید داره؟
    مصرف سنگین نداریم. بازی های معمولی رو اجرا کنه مثل pes و این بازی های دانشجویی.
    دوست عزیز من تا الان به دوستانی که مشاوره میدم همیشه میگم که در حال حاضر hp و لنوو و SONY و APPLE و ایسوس از لحاظ کیفیت ساخت خوب هستند و در مورد ایسر یه مقدار تردید دارم چون در موردش تحقیق کردم و همچنین خودم با برند ایسر کار کردم اما در کل ایسر تو لپ تاپ های جدیدش فکر کنم داره خوب کار میکنه اما این مدلی که شما نام بردین تضمینی روش نیست.اما در کل شما که اهل بازی هستین این مدل دارای گرافیک مورد قبولی نیست ولی با یه مقدار پول بیشتر میتونید 4540 از HP رو بگیرید که همه جوره تایید میشه و دارای کیفیت ساخت خیلی خوبی میباشد و همچنین کانفیگ خوبی داره و گرافیکش از 710M قویتره.

10. 2 کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •