تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: مشاوره انتخاب از بین 3 لپ تاپ گیمینگ

آخر فروم باز sada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض مشاوره انتخاب از بین 3 لپ تاپ گیمینگ

با سلام
    من یه لپ تاپ می خواستم بخرم که از همه لحاظ برای بازی بهم جواب بده و بازی های اینده رو هم بتونه حداقل روی مدیوم اجرا کنه.
    به این 3تا برخوردم می خواستم ببینم از بین این 3تا کدومش بهتر هست.البته خودم نظرم روی سونی هست
    sony SVE15 129
    sumsung 350V5X
    lenovo Z500
    البته اگر لپتاپ دیگه در این 3 برند میشناسید تا حدود 5 میلیون ممنون میشم معرفی کنید.
    با تشکر
    Last edited by sada; 15-09-2013 at 08:41.

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم افزار و ویندوز
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    شـهــرکــرد

پيش فرض

سلام

msi سری g
    Last edited by vissoto; 15-09-2013 at 08:58.

3. این کاربر از vissoto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

ممنون ولی من داخل این 3 برند می خواستم باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

اگه از بین این سه برند میخوای ، lenovo y510p از هر سه اینا بهتره و قیمتش هم زیر 4 تومن هست . ولی توصیه میکنم برندهای دیگه رو هم نگاه بندازی چون تا 5 تومن کانفیگ های خوبی دارن.

6. این کاربر از MichealJackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

اگه از بین این سه برند میخوای ، lenovo y510p از هر سه اینا بهتره و قیمتش هم زیر 4 تومن هست . ولی توصیه میکنم برندهای دیگه رو هم نگاه بندازی چون تا 5 تومن کانفیگ های خوبی دارن.
    آخه به غیر از کانفیگ کیفیت ساخت هم برام خیلی مهمه البته من چیزی در مورد برند های دیگه نشنیدم (در مورد کیفیتشون) ولی این 3 برند رو که گفتم میدونم.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    من یه لپ تاپ می خواستم بخرم که از همه لحاظ برای بازی بهم جواب بده و بازی های اینده رو هم بتونه حداقل روی مدیوم اجرا کنه.
    به این 3تا برخوردم می خواستم ببینم از بین این 3تا کدومش بهتر هست.البته خودم نظرم روی سونی هست
    sony SVE15 129
    sumsung 350V5X
    lenovo Z500
    البته اگر لپتاپ دیگه در این 3 برند میشناسید تا حدود 5 میلیون ممنون میشم معرفی کنید.
    با تشکر
    دوست عزیز بزار خیالتون رو راحت کنم اونم اینکه از سری لپ تاپ های گیمینگ msi نمیتونی بگیرین چون بالای 5 تومان هست و همچنین اگر بخوام لپ تاپی که تو بازار جز قویترین باشه رو بهتون معرفی کنم و برای سری گیم خوب باشه اول برین سراغ y510p و بعد هم n550jv که این لپ تاپ ها قیمت عالی دارن و دارای کارت گافیک مورد قبولی هستند و همچنین اگر بخوام لپ تاپ y510p رو براتون بررسی کنم باید بگم که طراحیش قوی کار کرده البته در مورد زیبایی نمیگم و همچنین اینکه این مدل دارای 60 درصد بدنه المینیومی میباشد که احساس قدرت و استحکام را به مصرف کننده انتقال میدهد و همچنین این مدل از لحاظ کیبرد خیلی خیلی خوب کارکرده و حس راحتی رو به شما میدهد و دارای بک لایت کیبرد قرمز رنگ میباشد و در مورد صدای این لپ تاپ باید بگم که خیلی خوب کار کرده و همچنین تو بررسی ها خیلی از کیفیت صداش صحبت شده و یکی از قابلیتهای فوق العاده استثنایی Y510 قابلیت اضافه کردن کارت گرافیک دوم – هارد درایو دوم و یا فن خنک کننده دوم به جای درایو نوری است . در صورتی که شما از کارت گرافیک دوم استفاده کنید Y510 قدرت گرافیکی ای معادل GTX 775 به شما میدهد که این قدرت در یک لپتاپ 15 اینچی بی نظیر و کاملا اختصاصی است. و از لحاظ باتری هم خوب کار کرده که دارای یک باتری 6 سلولی میباشد که شما میتوانید 6 ساعت موزیک گوش کنید و 3 تا 3.5 ساعت باهاش مدام بازی کنید همچنین Y510 تنها لپتاپی است که از قابلیت استفاده از 4 هارد درایو داخلی همزمان را دارد . یک هارد SATA که در داخل لپتاپ وجود دارد . دو هارد SSD که قابلیت نصب همزمان روی مادربورد بی نظیر IBM این دستگاه دارند و در مورد تست های انجام شده بر روی Y510 . این لپتاپ توانست بازی CRAYSIS 3 را بر روی گرافیک HIGH با FPS فوق العاده 37 فریم در ثانیه اجرا کند تازه بدون کارت گرافیک دوم.

9. این کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

y510 کمیاب شده.. ولی اگه گیرت بیاد بهترین گزینه هست.

11. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

این مدل y510p رو که میگید مدل های مختلف داره؟
    بعد می خواستم ببینم که این لپ تاپ به نظرتون برای بی اف 4 با این مشخصات تا چه حد گرافیکو اجرا می کنه رون؟ در مورد بازی های آینده چی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

این مدل y510p رو که میگید مدل های مختلف داره؟
    بعد می خواستم ببینم که این لپ تاپ به نظرتون برای بی اف 4 با این مشخصات تا چه حد گرافیکو اجرا می کنه رون؟ در مورد بازی های آینده چی؟
    رو حالت فول اچدی مدیوم راحت میاره.

پروفشنال S.R Download's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین باید قبول کرد که برای بازی msi از همه ی مدل ها بهتره من الان خودم msi fx620dx رو دارم واقعا راضی هستم مشخصاتشم خوبه تازه من مدل گیمینگ اش رو ندارم مدل گیمینگش خیلی مشخصات بالایی داره
    پیشنهاد من msi هست

15. این کاربر از S.R Download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •