تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قیمت کارت های گرافیک در بازار ایران منصفانه است؟

راي دهنده
12. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

0 0%
  • خیر

12 100.00%
صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: کارت گرافیک 7970 یک میلیون و 550 هزار یا 299 دلار؟ 600 هزار تومان اختلاف قیمت با بازار جهانی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه shayan_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض کارت گرافیک 7970 یک میلیون و 550 هزار یا 299 دلار؟ 600 هزار تومان اختلاف قیمت با بازار جهانی؟

کارت گرافیک SAPPHIRE HD 7970 تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ا299 دلاره تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ا359. اگه بخوایم دلار 3200 تومنیم حساب کنیم اولی میشه 956 هزار تومان دومی یک میلیون و 148 هزار تومان
    همین کارت گرافیک چرا تو بازار ایران به قیمت های کذایی که حداقلشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فروخته میشه؟ حداقل 400 هزار تومان اختلاف قیمت؟ با این پول میشه یه کارت گرافیک کامل خرید!!
    حالا یه گرافیکی مثل 7990 که دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو بازار!! در حالی که تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ا699 دلاره که x3200 میشه 2 میلیون و 236! تقریبا نصف قیمت بازار ایران!!
    این همه اختلاف قیمت واسه چیه؟!

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

انگار از دنیا بی خبری.
    این کارت وقتی میاد ت ایران هزینه گمرک((برای حمایت از اجناس داخلی!!!) و سود وارد کننده + سود شرکت گارانتی کننده + سود فروشنده روش کشیده میشه.
    که بین این همه سود شرکت گارانتی کننده از همه بیشتره ولی خدماتشون...
    Last edited by javad2015; 14-09-2013 at 17:35.

3. این کاربر از javad2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

انگار از دنیا بی خبری.
    این کارت وقتی میاد ت ایران هزینه گمرک((برای حمایت از اجناس داخلی!!!) و سود وارد کننده + سود شرکت گارانتی کننده + سود فروشنده روش کشیده میشه.
    که بین این همه سود شرکت گارانتی کننده از همه بیشتره ولی خدماتشون...
    خب همه جای دنیا سود وارد کننده و سود فروشنده وجود داره، مگه قراره چقد سود بکشن روش که قیمت دو برابر بشه؟!
    گارانتیم با این که کار خاصی نمیکنن چند درصد هم به خاطر اون بکشن رو قیمت، (که فکر کنم همونم با کاهش قیمتی که موقع خرید از شرکت اصلی به خاطر استفاده نکردن از گارانتی و ... میگیرن خنثی بشه)
    حق ورودی گمرک کارت گرافیکو نمیدونم ولی واسه لپ تاپ 4%ه (ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و در کل چون این کالاها تو ایران تولید نمیشه نباید حق گمرکیشونم زیاد باشه (با این حال نمیدونم چقدره)
    بارم هیچ جوری نمیشه تفاوت 35 درصدی قیمت 7970 یا تفاوت تقریبا 100 درصدیه 7990 با قیمت جهانیشونو توجیه کرد، مگه اینکه بیشترش واسه ورودی گمرک باشه که فکر نکنم اینطور باشه
    پ.ن: صفحه ی سایت گمرک که توش درصدای حق ورودی کالا ها رو زده خیلی مسخره طراحی شده ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )، نمیشه بر اساس اسم کالا جستجو کرد، حتی همون کدایی که تو جدول هست رو جستجو کنی پیدا نمیکنه!
    Last edited by shayan_p30; 15-09-2013 at 01:37.

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

به نظرم از این موارد زیاد هست اگر لازم به ذکر کردن باشه از تعداد ستاره های آسمون هم بیشتره!!!(برای شبهایی که خوابت نمیبره توصیه می کنم بشماری تا خوابت بگیره)
    به هر حال شرکت وارد کننده باید یک سود درست و حسابی ببره یا نه؟
    میشه گفت 68% اختلاف قیمت مربوط به سود شرکت وارد کننده میشه و بقیه هم گمرکی و مالیات ، ارزش افزوده ، عوارض و کرایه میشه

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

به نظرم از این موارد زیاد هست اگر لازم به ذکر کردن باشه از تعداد ستاره های آسمون هم بیشتره!!!(برای شبهایی که خوابت نمیبره توصیه می کنم بشماری تا خوابت بگیره)
    به هر حال شرکت وارد کننده باید یک سود درست و حسابی ببره یا نه؟
    میشه گفت 68% اختلاف قیمت مربوط به سود شرکت وارد کننده میشه و بقیه هم گمرکی و مالیات ، ارزش افزوده ، عوارض و کرایه میشه
    دوست عزیز شرکت واردکننده دیگه چقدر میخواد سود ببره مگه؟ دیگه حداکثر 15% دیگه! این 68 رو نمیدونم شما به شوخی گفتی یا آماری چیزیه ولی 68% سود؟! چه خبره؟
    نکته ی جالب اینه که این اتفاق فقط واسه کارت گرافیک میافته و مثلا cpu قیمتش تو ایران خیلی به بازار جهانی نزدیکه
    مثلا Intel Core i5-3570 Ivy Bridge 3.4GHz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 680 هزار تومنه تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم 209 دلاره که خیلی نزدیکن به هم 209x3200=668,000
    یا مثلا Intel Core i7-3770 Ivy Bridge 3.4GHz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک میلیون و 40 هزاره تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم 289 دلاره که بازم خیلی نزدیکه 289x3200=924,000

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

الان کارت گرافیک 7990 شده 600 دلار ولی تو همه سایتها و مغازه ها 4میلیونو 500 میدن

8. این کاربر از pharm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

دوست عزیز، تقریبا میشه گفت توی واردات کامپیوتر، این کارت گرافیک و لپتاپ هستن که از قیمت واقعیشون اختلاف خیلی فاحشی دارن...
    میشه گفت که واردکنندگان عزیز کارت گرافیک، مثل آچر بکس، فقط یه طرفه میرن، قیمت دلار زیاد بشه، گرون میکنن ولی کم بشه، سر جاشون میمونن، در صورتی که اکثر قطعات کاهش قیمت داشتن... حالا CPU کمی به واقعی نزدیک تره.

من خودم دو سال پیش کارت گرافیکم رو که GTX 460 1GB بود، دقیقا قبل از گرونی ها، با قیمت دست دوم خریدم 210 تومن، در حد آک... ولی الان میتونم 350 هم بفروشمش

10. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام

داداش ببخشیدا ولی این نظر سنجیت خیلی مسخرس. آخه عزیز کی از این قیمتا راضیه؟ این سوال داره؟ هر کسی توی این مملکت زندگی کنه بلاخره خبر داره دیگه....

12. این کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه toorajjj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

بحث جالبی بود ولی یکی چیزی برای من همیشه سواله . چرا مثل تلویزیون و سایر وسایل خانگی قطعات کامپیوتر هم بصورت ق ا چ ا. ق ی وارد نمیشه تا هم قیمتا را کاهش بده و هم واقعی تر بکنه مثل همین تلویزیونای بانه ایی که واقعا دستشون درد نکنه . قیمت تلویزیونی که 3600 است را نمایندگی میده 5000 میلیون و این واقعا بی انصافی ولی خوب چاره داره به راحتی میشه بدون گارانتیشو خرید یا حتی گارانتی خود مغازه دار که بمظر من معتبر تره. ولی متاسفانه قطعات کامپیوتر اینطور نیست

14. این کاربر از toorajjj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام

داداش ببخشیدا ولی این نظر سنجیت خیلی مسخرس. آخه عزیز کی از این قیمتا راضیه؟ این سوال داره؟ هر کسی توی این مملکت زندگی کنه بلاخره خبر داره دیگه....
    با توجه به اینکه هیچ کس هیچ اعتراضی به این قیمت ها نداره و حتی 7990 داره با همون قیمت 4 و خورده ای فروخته میشه گفتم شاید کسی توجیهی داشته باشه واسه این قیمتا و واقعا اون طوری که من فکر میکنم نامنصفانه نباشه

بحث جالبی بود ولی یکی چیزی برای من همیشه سواله . چرا مثل تلویزیون و سایر وسایل خانگی قطعات کامپیوتر هم بصورت ق ا چ ا. ق ی وارد نمیشه تا هم قیمتا را کاهش بده و هم واقعی تر بکنه مثل همین تلویزیونای بانه ایی که واقعا دستشون درد نکنه . قیمت تلویزیونی که 3600 است را نمایندگی میده 5000 میلیون و این واقعا بی انصافی ولی خوب چاره داره به راحتی میشه بدون گارانتیشو خرید یا حتی گارانتی خود مغازه دار که بمظر من معتبر تره. ولی متاسفانه قطعات کامپیوتر اینطور نیست
    نمیدونم حق گمرک کارت گرافیک چقدره (کسی میدونه؟) و فکر نکنم اونقدر زیاد باشه (با توجه به اینکه حق گمرک لپ تاپ 4 درصده) پس حتی اگه وارد کننده این کارتا رو با یه سود منصفانه مثلا 10 یا 15% درصد بفروشه و گارانتیم نکنه قیمتا خیلی بهتر میشه و خیلی نزدیک به بازار جهانی و حتی نیازی به قاچاقم نیست. ولی نمیدونم چرا اینطوریه

مسلما این همه کارت گرافیکو یه شرکت وارد نمیکنه، یعنی یکیشون نشده تا حالا پیش خودش فکر کنه کارتاشو ارزون تر بده که مشتری جذب شه؟
    بازار رقابتی و اینا تو ایران اصلا معنایی داره؟

پ.ن: من تا حالا از گارانتی گرافیک استفاده نکردم، کارت گرافیک اگه خراب بشه چیکارش میکنن؟ واقعا خودشون درستش میکنن یعنی؟ یا میفرستن واسه شرکت سازنده؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •