سلام...من با زيمنس خيلي حال مي كردم...اما حيف كه با بنكيو ريختن رو هم...الان تو بازار بنكيو زيمنس هست؟اگه هست چه مدليش خوبه؟...ممنون!
سلام...من با زيمنس خيلي حال مي كردم...اما حيف كه با بنكيو ريختن رو هم...الان تو بازار بنكيو زيمنس هست؟اگه هست چه مدليش خوبه؟...ممنون!
متاسفانه تو ایران اگه یه چیز جا بیفته دیگه نمیشه کاری کرد
الان سونی و سامسونگ و نوکیاست فک نکنم حالا حالا ها جا بیفته
مي خواستم بپرسم مدل گوشي زيمنست چي بود؟(البته فضوليه)
من بر خلاف شما به ادغام شركتها خيلي خوش بين هستم . حداقل همكاري سوني واريكسون كه فوق العاده موفق بود.
توي بازار ايران فكر نمي كنم وارد شده باشه.
به نظر من گوشيهاش شباهت زيادي به مدلهاي قبلي زيمنس داره و از نظر امكانات هم , از نوكيا و سوني اريكسون ضعيفتره.
البته آدرس سايتش رو هم كه احتمالا ميدوني و مي توني خودت گوشيها رو مقايسه كني.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش مي كنم...من سه تا گوشي زيمنس داشتم...يه آ 52....يه اس ال 45....يه اس اف 65....آخه بنكيو كلاسش از زيمنس خيلي پایین تره...چون تایوانیه...در ضمن زیمنس خط تولیدشو کامل فروخت به بنکیو....یعنی یه جورایی فقط اسم زیمنس هم هست...همش شده بنکیو...
توي قاره امريكا و استراليا بنكيو به خاطر ساختن گوشي هاي فوق پيشرفته خيلي معروفه همينطور سانيو مدل هاي بنكيو زيمنس هم از اخرين تكنولوژي هاي صنعت موبايل بهره مي برند
آيا تا بحال بجز زيمنس گوشي ديگه اي هم داشتي؟(باز هم فضولي كردم)نوشته شده توسط Pedram Tanha
![]()
اصلا من موندم اين دوستمون از كجا ميدونه كيفيت بنكيو از زيمنس پايين تره؟
غير زيمنس نه....گوشي ديگه اي نداشتم...من رو اين حساب فكر مي كنم كه بنكيو تايوانيه....از اين و اون شنيدم محصولاتش زياد جالب نيست...اگه بيشتز راهنماييم كنين ممنون تر مي شم!!
خب مگه تايواني بودن شد دليل؟ نصف ضبط هاي ماشين و امپلي فايرهاي كمپاني pioneer توي تايوان ساخته ميشن و واقعا از نظر كيفيت عالين
حالا اصلا تو بازار ايران بنكيو زيمنس هست يا نه؟ كسي اگه ديده لطفا به من بگه...ممنون!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)