تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: مشکل در رایت سی دی با دی وی دی رایتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    آمل

14 مشکل در رایت سی دی با دی وی دی رایتر

سلام. دی وی دی رایتر لپ تاپم نمیدونم چرا وقتی سی دی رایت رایت میکنم مینویسه با موفقیت رایت شد اما قادر به verify کردن نیست. وقتی هم که سی دی رو تست میکنم سی دی خام نشون میده در حالی که خط پر شدن روی سی دی معلومه.وقتی دوباره می خوام رو همین سی دی رایت کنم باز هم به همین منواله! با موفقیت رایت میشه اما انگار سوخته. چند تا مارک سی دی تست گرقتم .با خود ویندوز 7 و nero و power iso رایت کردم اما فایده نداشت. تو رایت دی وی دی مشکلی ندارم. چند تا سی دی که قبلا رایت کرده بودم رو تست کردم همه رو به خوبی نشون داد.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام. دی وی دی رایتر لپ تاپم نمیدونم چرا وقتی سی دی رایت رایت میکنم مینویسه با موفقیت رایت شد اما قادر به verify کردن نیست. وقتی هم که سی دی رو تست میکنم سی دی خام نشون میده در حالی که خط پر شدن روی سی دی معلومه.وقتی دوباره می خوام رو همین سی دی رایت کنم باز هم به همین منواله! با موفقیت رایت میشه اما انگار سوخته. چند تا مارک سی دی تست گرقتم .با خود ویندوز 7 و nero و power iso رایت کردم اما فایده نداشت. تو رایت دی وی دی مشکلی ندارم. چند تا سی دی که قبلا رایت کرده بودم رو تست کردم همه رو به خوبی نشون داد.
    برای تست ویندوز رو عوض کنید و دوباره تست کنید اگه نشد فریم ویر درایو رو آپدیت کنید درست نشد خود درایو باید بررسی بشه

3. 3 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

باشه بعد از بررسی نتیجه رو میگم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام.
    منم همین مشکل با دی وی دی رایتر پایونیر روی PC دارم.
    دی وی دی رایتر تازه خریدم.
    راهنمایی میفرمایید.
    یکبار دیگه امتحان کردم یک سی دی دوباره رایت کردم. NEro نشون میده رایت شده اما وقتی میذارم داخل درایو سی دی خام نشون میده.
    گذاشتم داخل یک درایو دیگه اینکی نشون میده و درست رایت شده.مشکل چی میتونه باشه؟
    با اون یکی درایو سی دی رایت کردم بازم گذاشتم داخل درایو مشکل دار دوباره سی دی خام نشون میده.
    سی دی دیگه میذارم داخل درایو مشکل دار درست نشون میده.

Last edited by mohsenmas; 22-09-2013 at 11:42.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام .کسی میدونه لیزر چجوری روی سی دی رایت می زنه یا می خونه ؟تو کتابا نوشته لایه بیرونی تا مرکز . سی دی رو که نگاه میکنی ار مرکر تا نصف یا بیشتره. ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام.
    منم همین مشکل با دی وی دی رایتر پایونیر روی PC دارم.
    دی وی دی رایتر تازه خریدم.
    راهنمایی میفرمایید.
    یکبار دیگه امتحان کردم یک سی دی دوباره رایت کردم. NEro نشون میده رایت شده اما وقتی میذارم داخل درایو سی دی خام نشون میده.
    گذاشتم داخل یک درایو دیگه اینکی نشون میده و درست رایت شده.مشکل چی میتونه باشه؟
    با اون یکی درایو سی دی رایت کردم بازم گذاشتم داخل درایو مشکل دار دوباره سی دی خام نشون میده.
    سی دی دیگه میذارم داخل درایو مشکل دار درست نشون میده.

سلام
    این مشکل من هنوز رفع نشده و کلا درایوم در خواندن بعضی سی دی ها مشکل داره، برای فع مشکل چه راه حلی پیشهاد میکنید؟
    چه مارک و مدلی برای خرید دی وی دی رایتر پیشنها میدید که چنین مشکلی نداشته باشه؟
    البته من یک دی وی دی رایتر دیگه پایونیر دارم که هیچ مشکلی نداره.
    Last edited by mohsenmas; 27-11-2014 at 18:27.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام خسته نباشید.من وقتی میخوام سی دی رایت کنم از طریق ویندوز که میرم بورن تو دیسک رو میزنم ارور میده و سه تا گزینه داره که هیچکدام کاری نمیکنه.رو سیستم دوستم هم امتحان کردم باز این ارور را داد با نرو هم امتحان کردم رایت نکرد.لینک ارور: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشکر

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام خسته نباشید.من وقتی میخوام سی دی رایت کنم از طریق ویندوز که میرم بورن تو دیسک رو میزنم ارور میده و سه تا گزینه داره که هیچکدام کاری نمیکنه.رو سیستم دوستم هم امتحان کردم باز این ارور را داد با نرو هم امتحان کردم رایت نکرد.لینک ارور: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشکر
    شما هر اطلاعاتی که بخواین روی سی دی رایت کنید این مشکل هست؟ رایتر روی یک سیستم دیگه تست شده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

همینطوره هیچ اطلاعتی روی سی دی رایت نمیشود حتی عکس هم رایت نمیشود.رایتر و دی وی دی رام لپ تابم با همه.روی یه سی دی دیگه هم تست کردم بازم همین ارور را داد پس مشکل از سی دی نیست.در ضمن روی سیستم دوستم مستقیم این ارور را نداد بلکه وقتی بورن تو دیسک و بعد نکست را زدم دو تا گزینه آمد که دومی رایت میکرد و شروع کرد به لود شدن اما در آخر گیر کرد و همان اروری که روی سیستم من را داد اومد.با نرو هم نشون داد رایت شد اما متاسفانه سی دی باز خالی بود.اون اروری هم که میده بعدش وقتی میخوام وارد سی دی بشم ازم هر بار اسم سی دی رو میخواد که یه بار انتخاب کرده بودم تصویر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و از یک مدتی است که یک فایل ini در دی وی دی رام هست که هر چقدر دیلیتش میکنم بازم هست که در تصویر میبینید این فایلو تصویر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و از همان زمان که این فایل آمد دیگه دیسک ها بصورت اتوران نمیاد و مجبورم اوتورانو از داخل دیسک اجرا کنم فیلم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفنم شاید اینا ربطی به رایت نشدن سی دی داشته باشه برا همی گفتم.
    شما هر اطلاعاتی که بخواین روی سی دی رایت کنید این مشکل هست؟ رایتر روی یک سیستم دیگه تست شده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام من هر نرم افزاری از جمله:Alcohol 120"Ashampoo Burning Studio 120"Express Bun و ....................... را امتحان کردم اما هیچکدام کارساز نبود جناب EXTREME من چه راه حلی دارم؟بنظر خودم که چاره ای جز نصب مجدد ویندوز ندارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •