تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: قطع نکردن ولتاژ USB ها در زمان خاموشی کامپیوتر

داره خودمونی میشه *aidin*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

14 قطع نکردن ولتاژ USB ها در زمان خاموشی کامپیوتر

مادربورد من حتی در زمان خاموشی کامپیوتر ولتاژ USB ها رو قطع نمیکنه و این عمر پاورو کم میکنه مدل مادر بورد من GA-P61-USB3-B3است و می خواستم بدونم این مشکل مادبورد منه یا مشکل از تنظیمات بایوسه مادربورده اگه مشکل از تنظیمات بایوسه چگونگی درست کردن شو به من بگین لطفا .

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

سلام
    اکثر مادربردها (اگه نگیم همشون) به طور پیش فرض برق پورت های USB رو قطع نمیکنن... عمر پاور هم کم نمیشه... چون پورت های USB مصرف آنچنانی ندارن
    اگه میخوایین برق قطع بشه باید از داخل بایوس بگردین ببینین چیزی هست واسه این مورد یا نه، که به احتمال زیاد چیزی پیدا نمیکنین

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دکمه قطع کردن برق ار پشت پاور رو خاموش کن.

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

تمامی پاور های موجود در بازار با خاموش شدن سیستم تنها ولتاژهای 12 و 5 ولت از کار می افته و ولتاژ 3 ولت همچنان برقرار هست و تولید میشه تا زمانی که شما دکمه پاور کیس را بزنید فرمان راه اندازی را از شما بگیره

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

مادربورد من حتی در زمان خاموشی کامپیوتر ولتاژ USB ها رو قطع نمیکنه و این عمر پاورو کم میکنه مدل مادر بورد من GA-P61-USB3-B3است و می خواستم بدونم این مشکل مادبورد منه یا مشکل از تنظیمات بایوسه مادربورده اگه مشکل از تنظیمات بایوسه چگونگی درست کردن شو به من بگین لطفا .
    اگه منظورتون روشن موندن کیبورد و موس است این به مین برمیگرده که برای ولتاژ اون پورتها از چه خطی از پاور استفاده میکنه اگه از خط قرمز (5 ولت) استفاده کنه که با خاموش شدن سیستم حتی پاور هم دکمش 1 باشه خاموش میشه اون دیوایس ها ولی اگه از خط بنفش (5ولت) یعنی ولتاژ استندبای استفاده کنه حتی با خاموش شدن سیستم تا زمانی که دکمه پاور 0 نشده بازم دیوایس ها روشنه این به سیستم مینتون برمیگرده پاور اگر دکمش 0 نشه فقط دو تا ولتاژ رو داره یکی سبز که 2.5 تا 5 ولت است و یکی بنفش که همون استند بای است یعنی 5 ولت

حالا برای اینکه این مشکل حل بشه باید از تنظیمات بایوس این رو درست کنید در مین های قدیمی برای پورت های ps2 یک جامپر بود که بین ولتاژ قرمز و بنفش سوئیچ میکرد برای رفع این مشکل
    اگر از تنظیمات بایوس درست نشد شما میتونید بعد از خاموش کردن سیستم دکمه پاور رو صفر کنید تا دیوایس ها هم خاموش بشه

6. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •