تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 28

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید لپ تاپ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    qazvin

14 راهنمایی برای خرید لپ تاپ

سلام دوستان من الان ی لپ تاپ سونی مدل nw 250f دارم که حدود 4 یا 5 ساله که دارم باهاش کار میکنم اوووخ هم نگفته میخوام عوضش کنم چون دیگه خیلی قدیمی شده میخوام ی لپ تاپ بخرم که کارم رو راه بندازه انتظاراتمم ریاد نیست میخوام حتما webcam داشته باشه و از usb3 برخوزدار باشه ی صفحه نمایش با کیفییت داشته باشه چون فیلم زیاد میبینم و در ضمن از باطری خوبی نیز داشته باشه حداقلش 2 تا 2.5 به بالا رو نگه داره و اینکه بلندگوهاش هم خوب باشه چون اهنگ هم زیاد گوش میدم و مهم تر از همه میخوام ی لپ تاپ به قول گفتنی سگ جون باشه چون من خیلی خیلی لپ تاپم روشنه و نمیخوام مشکل پیدا کنه چون تو اینترنت و ... زیاد میرم و دانلود میکنم و بدنش نیز محکم و شیک باشه بودجمم دیگه نیمخوام بیشار از 2.5 میلیون بشه چون میخوام چند تا چیز مختلف بخرم واسه همین بیشتر نمیتونم بدم خودمم ی چند مدل دیدم و بدم نیومده و کانفیگشونم خوب بودش

مثل:

hp 4540s و lenovo ibm g400s خیلی ممنون از دوستان عزیز

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من الان ی لپ تاپ سونی مدل nw 250f دارم که حدود 4 یا 5 ساله که دارم باهاش کار میکنم اوووخ هم نگفته میخوام عوضش کنم چون دیگه خیلی قدیمی شده میخوام ی لپ تاپ بخرم که کارم رو راه بندازه انتظاراتمم ریاد نیست میخوام حتما webcam داشته باشه و از usb3 برخوزدار باشه ی صفحه نمایش با کیفییت داشته باشه چون فیلم زیاد میبینم و در ضمن از باطری خوبی نیز داشته باشه حداقلش 2 تا 2.5 به بالا رو نگه داره و اینکه بلندگوهاش هم خوب باشه چون اهنگ هم زیاد گوش میدم و مهم تر از همه میخوام ی لپ تاپ به قول گفتنی سگ جون باشه چون من خیلی خیلی لپ تاپم روشنه و نمیخوام مشکل پیدا کنه چون تو اینترنت و ... زیاد میرم و دانلود میکنم و بدنش نیز محکم و شیک باشه بودجمم دیگه نیمخوام بیشار از 2.5 میلیون بشه چون میخوام چند تا چیز مختلف بخرم واسه همین بیشتر نمیتونم بدم خودمم ی چند مدل دیدم و بدم نیومده و کانفیگشونم خوب بودش

مثل:

hp 4540s و lenovo ibm g400s خیلی ممنون از دوستان عزیز
    دوست عزیز همون 4540 دارای کانفیگ خیلی خوبی هست اما اگه میتونید z500 از لنوو رو انتخاب کنید چون هم دارای گرافیک بهتری هست و همچنین دارای صدای خوبی هم هست و در مورد زیبایی هم که لنوو z500 احتیاج به گفتن نداره چون به نظر من یکی از لپ تاپ های زیبای بازار هست و باتریش هم از اونی که شما میخواین بیشتر هم کار میکنه و در مورد صفحه نمایش باید بگم که خوبه ولی تنها مشکلش اینه که چون صفحش براقه زیر نور افتاب یه کم سخت دیده میشه.

3. 2 کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

ولی میگن گرافیکای amd قوی ترند که!!!؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی میگن گرافیکای amd قوی ترند که!!!؟
    دوست عزیز این حرف کاملا اشتباه هستند که انویدیا بهتر هست یا جیفورس؟ چون اینها هم دارای مدل های مختلفی هستند و شاید یه مدل از AMD بهتر از یه مدل از انویدیا باشه یا بر عکس اما در کل Z500 که در بالا براتون نام بردم از لحاظ گرافیک نسبت به مدل های دیگه بهتر میباشد و در اخر یه چیزی میگم که البته نظر شخصیه منه. اونم اینکه به نظر من انویدیا بهتر از AMD داره کار میکنه و گرافیک هاش برای اجرای بازی ها هم بهتر هست که البته باز هم میگم که این نظر شخصیمه مثلا سری GTX جیفورس عالی هست که البته گرون هستند.

6. این کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

پس نظر شما اینه که z500 بهتر از 4540 هستش دیگه ؟؟؟ من خیلی از لپ تاپم کار میکشم یک دفعه میبینی یکی دو روز خاموشش نمیکنم و دارم باهاش دانلود میکنم اینا جواب گو هستند یعنی به قول معروف سگ جون هستند!!؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس نظر شما اینه که z500 بهتر از 4540 هستش دیگه ؟؟؟ من خیلی از لپ تاپم کار میکشم یک دفعه میبینی یکی دو روز خاموشش نمیکنم و دارم باهاش دانلود میکنم اینا جواب گو هستند یعنی به قول معروف سگ جون هستند!!؟
    خیالتون راحت البته شما هر برندی هم که بگیرین بالاخره باید خوب با لپ تاپ برخورد کنی.ولی در کل این مدل دارای کیفیت خوب و زیبایی خوبی میباشد و همچنین این مدل پرفروشترین لپ تاپ تو بازار هم هست که خود این هم یک نشونه ای هست تا شما به کیفیت و کانفیگ و زیبایی این لپ تاپ پی ببرین.

9. این کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

داااش علی من خوندم که خیلی داغ میشه و زوایای دید صفحش اصلا خوب نیسیش!!!!؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داااش علی من خوندم که خیلی داغ میشه و زوایای دید صفحش اصلا خوب نیسیش!!!!؟
    من خودم این مدل رو دارم این مدل با اپدیت باتری و بایوس کاملا خوب میشه تازه من به شخصه اصلا داغی تو این مدل حس نمیکنم مگه اینکه دیگه ازش خیلی کار بکشی مثل بازی و...که هر لپ تاپی در این صورت داغ میکنه.در کل به نیمه پر لیوان نگاه کنید.اخه دوست عزیز اینو هم در نظر بگیرین که 2500 میخواین پول بدین پس باید انتظار معایب رو داشته باشین.

12. 2 کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ببخشید وسط بحث. این Z500 فقط رنگ سیلور داره؟ یا مثلا مشکی هم داره؟

14. این کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

من خیلی کانفیگ واسم مهم نیستش واسه اینکه زیاد نمیخوام با لپ تاپم بازی کنم فقط میخوام ی چیز عمری باشه چون خیلی از اوقات روشنه و بیشتر باهاش تو اینترنتم یا دارم فیلم میبینم

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •