سلام دوستان میخوام ی تلویزیون بگیرم حالا lcd یا led برای وصل کردن به کنسول بازی سایزشم بین 32 تا 40 باشه البته فک نکنم تو سایز 40 با بودجه من پیدا بشه حدو 1.5 میلیون میتونم خرج کنم شما چه برندی رو پیشنهاد میکنید و قیمتش رو نیز ذکر کنید ممنون میشم
سلام دوستان میخوام ی تلویزیون بگیرم حالا lcd یا led برای وصل کردن به کنسول بازی سایزشم بین 32 تا 40 باشه البته فک نکنم تو سایز 40 با بودجه من پیدا بشه حدو 1.5 میلیون میتونم خرج کنم شما چه برندی رو پیشنهاد میکنید و قیمتش رو نیز ذکر کنید ممنون میشم
سعی کن بودجه 500 افزایش بدی و یه TV سایز 40 بگیری . اگرم 32 گرفتی حتما FullHD باشه!
سروش جان نظر شما چیه چه مارکی بگیرم با چه مدلی!!!!!؟
کسی دیگه نیست نظری داشته باشه؟؟؟ چه مارکی یا مدلی بگیرم خوبه!!؟
42KD30 xvision حدود 1900 تومنه . زاویه دید این مدل وسیع هست . همه جور فرمتی هم با usb پخش میکنه .
من خودم به شخصه از دیزاینشم خوشم اومد . led های جدید ایکس ویژن از نظر ظاهری با مدلای قبلیش خیلی فرق کرده و ظرافت بیشتری داره.
![]()
اخه من شنیدم ایرانیه و کیفیت خوبی در ساخت و صفحه نمایششون ندارند
آقا الان بودجت چقدره ؟
سایز اتاقت چه اندازست ؟
دااش بنده گفتم حدود 1.5 میلیون بتونم خرج کنم سایز اتاقمم 12 متری یعنی 4*3 هستش فک کنم 32 اینچ بس باشه نمیدونم والا
اگه داخل اتاقت کمد و میز و اینجور چیزا نداری میتونی 40 اینچ هم بگیری وگرنه همون 32 کافیه . ضمنا از نظر کیفیت برندهای داخلی چیز زیادی از برندهای خارجی کم ندارن . داخل بعضی کلوپها دیدم که از صنام و اسنوا استفاده میکردن.
ضمنا میتونی مدل جدید سامسونگ مدل 32F5570 بگیری . امکانات خوبی داره و مهمتر از همه 100 هرتز هست که مناسب برای گیمرهاست .
پس به نظر شما xvision خوب هستش مثلا 32 اینچ led هستش 700 هزار تومن... من شنیدم lg هم اصلا خوب نیستش و اینکه اخه با این بودجه 40 اینج که فک نکنک بتونم بخرم قیمت این سامسونگ 32f5570 چند هستش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)