کاملا باهات موافقم. اتفاقا این جواب من به دوستی بودش که به تکراری بودن داستان خود ما هم اشاره داشت که
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در موردش مفصل توضیح دادم.
اما من یه جور دیگه ای فکر می کردم که پایین تر توضیح دادم.
... و تو این کار هم موفق بودی. پس کلا می خواستی وقایع تو خود آمریکا اتفاق بیافته و مسیر رو همونجا ادامه بدی. خب اینم عالیه. حتی اگه از خود همون شخصیت ها هم برای
ادامه همون مسیر و همون داستان استفاده می کردی بازم عالی میشد. همونطوری که گفتم من بیشتر دنبال تقریبا کاری جدید (نه ایده ای جدید) تو این زمینه بودم که بتونه حداقل تو ایران با مخاطب های ایرانی ارتباط بیشتری برقرار کنه اما من فکر می کردم که کلا بازیت هدف خاصی نداره و در واقع فقط می خوای یه جورایی محیط رزیدنت اویل رو طراحی کنی و شخصیت بازی آیتم ها رو جا بجا کنه و همین.
راستش من دو تا از پروژه ها تو دیدیم و نمی دونم تو این پروژه هم کمک می خوای یا نه اما من فقط و فقط از همین پروژه و پروژه خودم و هر پروژه ای که تو حال و هوای ترسناک باشه خوشم میاد. من فعلا کارم رو پروژه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تموم شده و الان دارم به اینور و اونور ایمیل میدم ببینم که به کجا کشیده میشه. می تونی بری چک کنی و ببینی که کاری که می خوای رو می تونم انجام بدم یا نه. اگه آره حاضرم که رو پروژه ت تا زمانیکه تکلیفم مشخص شه کار کنم. فقط به شرطی که اهل مکالمه و کار تیمی قوی باشی.
منو در جریان بذار تا بتونیم مابقی حرفا رو خصوصی دنبال کنیم.
فعلا...