دوست من دارین در خصوص محکوم کردن شکار صحبت میکنین درسته؟!

)))))))
خیر غرامت نیست.... برابری ارزش هست...
من وقتی ساچمهی 1500 تومنی واسه تفنگ بادیم میخرم، باهاش میزنم به یه تیکه کاغذ! وقتی ساچمه 5 تومنی میخرم باهاش پرنده میزنم! و با ساچمه های 12 تومنیم(بستهای البته) خرگوش میزنم...
این برابریه.... هیچ ادم عاقلی با گلولهی 150 هزار تومنی سیبل نمیزنه... چیزی رو میزنه که وقتی بهش فکر میکنه، ارزش 150 تومن رو داشته باشه...
قطعا این مملکت پره از شکارچی های با اخلاق که اگر خدا بخواد یه روزی ما هم جزوشون خواهیم بود.... افرادی که به تعداد و بر اساس مجوز و بر اساس وضعیت محیط زیست منطقه شکار میکنن...
در عین حال، افرادی هم هستن که اسلحه دارن و شلیک میکنن و براشون هم مهم نیست که هدفش چی باشه...
یه ادمایی هم هستن مثل من که به محیط زیست احترام میذارم، ولی نه بیشتر از خودم... من هرچی پول میدم، همونقدر مقابلش خدمات میخوام....
به بهانههای مزخرف و واهی مثل حفاظت از محیط زیست و اینا، یکی از خفن ترین تفریحات جوونا که همون اسلحه باشه رو گرفتن که چی؟ که چارتا گوزن و گراز بهشون شلیک نشه!!! در صورتی که مثلا اگر من اسلحه داشته باشم به هیچکدوم از اینا شلیک نمیکنم... ولی اونی که به چنین حیوونی شلیک میکنه، هم اسلحهاش رو داره و هم سهمیهی گلولهی رایگان رو...!!!!
حالا، این یه حساب دودوتا چهارتا هستش....
طرفدار های محیط زیست و حیوون ها، یا میتونن با طرفدار های شکار کلکل کنن و همه رو وحشی و قاتل و از این چیزا خطاب بکنن، میتونن همکاری بکنن... دو طرف برا محیط زیست و شکار قانونمند و همراه با اخلاق کار بکنن( انجمن های شکار و شکارچی گری هم خیلی زیاده!) و در مقابل دو طرف برای مسائلی مثل ارزون بودن اسلحه و مهمات استانداردش تلاش کنن...!!!!
تا وقتی تفکر تیمی نباشه و هر سازمان و یا گروهی بخواد راه خودش رو بره، به هیچ جا نمیرسه و فقط درجا زدن میشه!!...