تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: شناسایی نشدن و صداهای ناجور از هارد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض شناسایی نشدن و صداهای ناجور از هارد

با دروود
    هارد دیسک لپ تاپ من از برند seagate ،دچار ایرادی شده است که تا کنون تعمیرکاران دو نظر متفاوت در مورد آن ارائه داده اند:
    1: ایراد بسیار خطرناک در بورد و یا هد آن که در شیراز امکان تعمیر و بازیابی نیست و حتمن باید در تهران انجام شود که این کار در حدود 300 هزار تومان هزینه خواهد داشت.
    2: ایراد از هد هارد می باشد که در صورت یافتن مدلی هم نام،هم مدل (از نظر تاریخ تولید،شماره کالا و ..)،می توان هد هارد رو تعویض کرد(در شیراز)!
    اما گروهی نیز مخالف تعمیر در شیراز هستند با این استدلال که هارد باید در محیطی خلأ و ایزوله باز شود تا اطلاعات از دست نرود!و با این نکته که در شیراز امکان باز کردن هارد نیست و تنها دو یا سه مرکز در تهران با افزار ی پیشرفته این کار رو انجام می دهند،با این مورد مخالفت می ورزند.
    اما هارد بنده که نمی دونم به چه دلیلی به این وضع دچار شده،در زمان کار کردن(شناسایی و بوت امکانپذیر نیست)،صدایی مانند کشیده شدن هد به سطح دیسک به گوش می رسد و هارد شناسیی نمی شود!
    لطفا بفرمایید راه حل بازیابی اطلاعات بنده از روی هارد و یا تعمیر آن دست کم برای 1 روز چیست؟آیا راه حل های بالا قابل اعتماند؟
    با سپاس

** گویا در تاپیک مربوط به این ایرادها به نتیجه نمی رسم!گفتم از این راه پیگیری نمایم.

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم افزار و ویندوز
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    شـهــرکــرد

پيش فرض

تا تعمیر نشود که نمیتوان ریکاوری کرد!!!

3. این کاربر از vissoto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

شگفتا که سرانجام یکی پاسخ داد!
    مشکل همینجا است دیگه!من هنوز نمی دونم که امکان تعمیر هست یا خیر؟اگر بله،راهی که یکی از تعمیرکاران گفتند شدنی است یا خیر؟ضمن اینکه بودن تعمیر هم می شود با افزار هایی ،به تمام اطلاعات روی هارد دسترسی پیدا کرد!که این خود بازیابی است!

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    شـهــرکــرد

پيش فرض

خیر بدون تعمیر هد هارد شما امکان دسترسی به اطلاعاتتان وجود ندارد!ولی پس از تعمیر به احتمال زیاد میتوان اطلاعات را بازیابی نمود منتظر راهنمایی Extreme بمانید!

6. این کاربر از vissoto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خیر بدون تعمیر هد هارد شما امکان دسترسی به اطلاعاتتان وجود ندارد!ولی پس از تعمیر به احتمال زیاد میتوان اطلاعات را بازیابی نمود منتظر راهنمایی Extreme بمانید!
    با سپاس دوباره از شما!اما هد تعمیر میشود یا خیر؟!امکان جابجایی هد هارد کهنه با یک هد سالم هست یا خیر؟

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    شـهــرکــرد

پيش فرض

به این که چرا اسیب دیده بستگی داره!!! دلیلشو میدونید؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خیر!شگفتی من هم همینجا است!صبح کار می کرد شب این بلا سرش اومد!تنها گمانی که دارم نوسان ولتاژ برق هست که چون باتری هم روی لپتاپ هست همیشه،این مورد رو هم بسیار بسیار کم اهمیت می دونم!

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    شـهــرکــرد

پيش فرض

اگر به در ودیوار نخورده باشد احتمال تعمیر هست !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •