دوستان من کامپیوتر رو که روشن میکنم به محض روشن شدن یه صدایی از داخل کیس میاد که اول فکر کردم صدا از فن سی پی یو هست ! همون صدایی که ممکنه از درست کار نکردن فن سی پی یو بیاد !یه صدایی مثل گیر کردن فن (که تو این فروم هم تاپیکهای مختلفی دیدم و راه حلش روغن کاری و اینا بود )و همین که سیستم بالا میاد اون صدا قطع میشه ! به همین خاطر رفتم فن سی پی یو خریدم ولی ! در کمال شگفتی ! وقتی فن رو خواستم امتحان بکنم و فن خود سیستم رو سوکتش رو کشیده بودم باز هم همون صدا اومد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعد بقیه فن ها رو که فن پاور و فن کیس بود امتحان کردم دیدم اصلا صدا مربوط به هیچ کدوم از فن ها نمیشه ! درصورتی که اون صدا دقیقا از حوالی سی پی یو میاد و دقیقا با بالا اومدن سیستم صدا قطع میشه و مثل روان شدن فن اون صدا هم قطع میشه . درحالی که اصلا صدا از فن نیست ! چون فن سی پی یو حتی وقتی خانموش بود هم اون صدا به همون شکل اومد و قطع شد !
دیگه عقلم قد نمیده صدا از چی میتونه باشه . گوشم رو به هارد هم چسبوندم و اصلا صدا از اون هم نیست ! صدا از یه چیزی میاد که انگار حرکت دورانی داره و بعد از بالا اومدن سیستم ینی 1 دقیقه قطع میشه !
به نظرتون صدا از چی میتونه باشه و راه حلش چیه ؟؟؟؟؟؟تمام فن ها رو جداگانه باز کردم و امتحان کردم که عین روز اولش بدون صدا کار میکنن !!!!