تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: ساخت حافظه ی ram به صورت مجازی در لینوکس

کاربر فعال طراحی صفحات وب hamedarian2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

14 ساخت حافظه ی ram به صورت مجازی در لینوکس

با سلام یه سوال دارم کسی میتونه کمک کنه
    آیا امکان ساخت حافظه ی ram به صورت مجازی در لینوکس وجود دارد یا خیر؟ در صورت وجود، چگونگی ایجاد آن را شرح دهید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سوال نامفهومه
    اگر منظور افزایش حافظه سیستمه که لینوکس از swap استفاده میکنه.مثل pagefile ویندوز اما با دنگ و فنگ کمتر و کاراتر.swap میتونه مثل pagefile ویندوز به صورت یه فایل باشه(که توصیه میشه) یا یه پارتیشن مجزا روی هارد باشه.
    اگر منظور پارتیشن مجازی روی ram هست بازم لینوکس بدون هیچ کار اضافه ای مجهز به پوشه هایی در سیستم فایله که روی ram قرار دارند و امکان خواندن و نوشتن تا زمان روشن بودن سیستم میسره.
    به طور خاص پوشه tmp/ در اکثر دیستروها به اندازه نیمی از ram فیزیکی حجم داره.شما میتونید با سرعت بسیار بالا عمل IO سیستم فایل رو در tmp/ انجام بدی.

3. 4 کاربر از Ahmad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjads24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شوشتر

پيش فرض

با سلام یه سوال دارم کسی میتونه کمک کنه
    آیا امکان ساخت حافظه ی ram به صورت مجازی در لینوکس وجود دارد یا خیر؟ در صورت وجود، چگونگی ایجاد آن را شرح دهید؟
    در حقیقت swap کار همین حافظه ی مجازی رم را در لینوکس به عهده داره و شما میتونید حجم درایو swap را حداکثر بزارید که 2 گیگ هست .

5. 2 کاربر از sajjads24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

در حقیقت swap کار همین حافظه ی مجازی رم را در لینوکس به عهده داره و شما میتونید حجم درایو swap را حداکثر بزارید که 2 گیگ هست .
    اندازه حافظه swap اختیاریه و حداکثر معنی نداره.البته حداقل تو سیستمهای با حافظه کم معنی پیدا میکنه.من خودم 8 گیگ رم دارم و به هیچ وجه از حافظه swap استفاده نمیکنم.یه تصویر minimum و نه حداکثر حافظه swap رو پیشنهاد داده(طبق کتاب Red Hat Enterprise Linux 5 Deployment Guide)

با وجود الگوریتمهای هوشمند پردازش فرآیندها باز هم swapping کارایی رو کاهش میده و اگر امکانش باشه باید ازش اجتناب کرد.البته فقط لینوکس نیست که میتونه از swap استفاده کنه.شما میتونید به عنوان پوشه temp از اون استفاده کنید.با خاموش شدن سیستم اطلاعات در swap باقی نمیمونه.

کاربر فعال طراحی صفحات وب hamedarian2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

با تشکر از بچه ها یی که کمک کردن اما در اصل swap نبود بلکه جواب این میشه:
    بله این امکان وجود دارد ، یک راه آن ساخت swap file و اضافه کردن آن به عنوان swap file می باشد.

راه دوم که جواب سوال نیز می باشد و این امکان را می دهد که در حافظه بتوان فایل ساخت ، نکته اساسی نیز بیان این موضوع می باشد.

مراحل ساخت نیز به شرح ذیل می باشد(با کاربرroot)

mkfs -q /dev/virtualram

mkdir -p /vram

mount /dev/virtualram /vram

نکته اصلی در این سوال این است که شما امکان ساخت فایل را در حافظه ram پیدا می کنید.

8. 2 کاربر از hamedarian2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •