تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 10 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 93

نام تاپيک: گپ و گفتگو: نسخه ی مخصوص گیمرها

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض گپ و گفتگو: نسخه ی مخصوص گیمرها

من واقعا" نمیدونم که چرا تاپیک ِ گفتگوی آزاد نداره اینجا. خیلی خیلی موثر هست توی هیجان فروم. همه چی آدم میتونه بگه ، و حتی خیلی بحث ها هست که توی تاپیک های از پیش تعیین شده نمیشه راجع بهشون گفت ، یا خبری در موردشون نیست.

اینطوری فضا صمیمی تر و داغ تر میشه به نظرم. بچه ها از خودشون و حال و هواشون میگن و تجربه های روزمره شون ، به ویژه در ارتباط با دنیای بازی بیان میکنن.

مدیرا اگه جاشو میخوان تغییر بدن اینکارو بکنن و یا حتی اگه میخوان پاکش کنن پاک کنن ولی من میگم یکی دو هفته به این تاپیک فرصت داده بشه ببینیم چی میشه.

2. 10 کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

امروز ویندوز عوض کردم و Saveهای Saint Rows پاک شد و دیگه حوصله نکردم از اول بازی کنم. واقعا" حس راحتی و خوبی بود. هر وقت میخواستم بشینم پاش میگفتم وای این بازی مزخرفه :|
    از یه طرفم مراد بهم Dark Souls رو پیشنهاد کرده و دارم عذاب میکشم با این پورت ِ PC . دوربینش هم درست نمیچرخه ...
    زدم یه پارتیشنمم سر ویندوز ریختن پاک کردم همه ی عکسا و فیلمای قدیمیم پاک شده ، هیچ Data Recovery هم برشون نمیگردونه ...

خلاصه که اوضاع خراب و اعصاب بی اعصاب...

راستی امروز Epic Games و EuroGamer گفتن PS4 پنجاه درصد قویتره. چه داستانی به پا شده توی دنیای مجازی !

4. 6 کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

واقعا بی ذوقید !

6. 3 کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

تاپيك زيباييه.... فقط بايد بچه ها رو ترغيب كرد بيان تازگيها نسبت به فروم كم لطف شدن كه انگيزه كارو مي گيره از ادم به اميد لطف بيشتر بچه ها

امروز ویندوز عوض کردم و Saveهای Saint Rows پاک شد و دیگه حوصله نکردم از اول بازی کنم. واقعا" حس راحتی و خوبی بود. هر وقت میخواستم بشینم پاش میگفتم وای این بازی مزخرفه :|
    از یه طرفم مراد بهم Dark Souls رو پیشنهاد کرده و دارم عذاب میکشم با این پورت ِ PC . دوربینش هم درست نمیچرخه ...
    زدم یه پارتیشنمم سر ویندوز ریختن پاک کردم همه ی عکسا و فیلمای قدیمیم پاک شده ، هیچ Data Recovery هم برشون نمیگردونه ...

خلاصه که اوضاع خراب و اعصاب بی اعصاب...

راستی امروز Epic Games و EuroGamer گفتن PS4 پنجاه درصد قویتره. چه داستانی به پا شده توی دنیای مجازی !
    رسيدي كجاهاي dark souls??

راستي اين يارو از epic fames نبوده از people can fly بوده كه يكي دو سالي هم ميشه از اونجا اخراج شدهيعني devkit نداشته به نظر من هم همچين اختلافايي نيست(شايد مقداري جزيي باشه)
    نسل قبلم دقيقا همين ادعاها ميشد ولي اخرش يكي شدن

.

8. 5 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

Dark Souls تازه از توی Asylum اومدم بیرون! ببین اینکه NPCیی رو میکشی بعد دوباره از اون مسیر بری همونجاست خیـــــــــــــــــــلی توهین به شعوره :| یعنی میتونم دوربین ِ چِتِشو تحمل کنم ولی این مسئله رو نه. باور کن اون اول که داشتم با محیط آشنا میشدم ، اون اولیه که تیرکمون داره رو بالای 20 بار کشتم :|

راجع به کنسولها من نمیدونم چرا ولی فکنم چون فن ِ مایکروسافتم از XBOX One بیشتر خوشم میاد. شاید بخاطر اینه که -- میشه و میری بازیو میخری 3 تومن میشینی بازی میکنی باشه. هر چند فکر کنم بازیهای انجصاری PS همیشه بهتر خواهند بود متاسفانه. اگر PS اینطوری بود شاید در خریدش شک نمیکردم. سر جهازی ِ زنمم باید کنسول محبوبم باشه

فک نکنم زیر 2 تومن در بیاد مثلا" XBOX. دلار 3.5 هم حساب کنی ، وقتی وارد بشه همون 2 به بالا میشه. من یادمه برای پسر خاله م 360 با بورد جسپر خریدم 230 تومن !!! ای خدا :( وقتشه گوشیم رو هم یه حالی بهش بدم ، خیلی دیگه ترکیده ( امشبم کنفرانس اپله) ، تبلتمم باید عوض کنم ، کامپیوتر هم هست فکر نکنم سی پی یو رو بتونم بیشتر از این اورکلاک کنم ( با هزارتا کلک مث ِ فن ِ آنچنانی و اینا تونستم اورکلاک رو ببرم بالا بشینم یه سری بازی ها رو درست انجام بدم ) ، ماشین رو هم دادم امروز تعمیرگاه. یعنی سرم داره سوت میکشه. شاید یه زمانی همه ی اینکارارو میشد با دو تومن کرد. اما الان ...

کنسول هم راستی دارم از دوستم امانت میگیرم واسه GTA V ، دو هفته بسشه نه ؟ بگید که بسشه :(

10. 3 کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

منم حمایتم رو از تاپیک (حداقل برای یک دوره آزمایشی) اعلام می کنم

مسئله ای که هست اینه که چون راجع به موضوع های مختلفی بحث میشه و یه جورایی شبیه به انجمن متفرقه هست، کنترل بیشتری هم لازمه چون خود به خود پتانسیل منحرف شدن و به حاشیه و جنجال کشیده شدنش بالاست، مثلا بحث های کنسولی که جنبه مقایسه ای دارن رو شاید بهتر باشه از تاپیک جدا کنیم و اونها رو توی انجمن کنسول مطرح کنیم...

برای شروع مثلا میشه راجع به عنوان های قدیم و جدیدی که شاید کمتر شناخته شده باشن یا فراموش شده باشن و میشه اونها رو بقیه توصیه کرد یا عناوین، سبک ها، شرکت های مورد علاقه یا حاشیه های اخبار روز و عناوینی که اخیرا تجربه کردین، صحبت کرد.

12. 4 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یکی از نکات مبهم این ملزومات اینه که کارت گرافیک های گفته شده اصلا رم گرافیکی 3 گیگی ندارن!(مدلهای بالاتر دارن فقط) بجز این، واقعا تصور اینکه 3 گیگ بافر حتی در بالاترین رزولوشن ها مورد نیاز باشه دور از انتظار هست.

14. 5 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

منم با حرف معراج موافقم....زياد در مورد جزييات كنسولا و مقايسشون بحث نشه بهتر چون هم تاپيك مخصوص خودشونو تو تاپيك مخصوصش دارن و هم اينكه خيلي حاشيه ساز ميشه

+

پارسا اولاي بازي كلا رو مخ و قبول دارمولي بعدا به اين موارد به طرز عجيبي خو مي گيري و لذت ميبريحالا يكم برو جلوتر بازي بعد باس دوم شروع ميشه هنوز.....

راستي نظرتون در مورد بهترين ip اي كه واسه نسل جديد تا حالا معرفي شده چيه؟كدوم بيشتر چشتونو گرفته و چرا؟tnx....

16. 5 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

راستي نظرتون در مورد بهترين ip اي كه واسه نسل جديد تا حالا معرفي شده چيه؟كدوم بيشتر چشتونو گرفته و چرا؟
    گزینه های زیادی هست که میشه مفصل روشون بحث کرد، اما دو مورد رو که بیشتر از بقیه منتظرشونم The Witcher 3 و Cyberpunk (به ترتیب) هستن.
    اولی که نیاز به توضیح نداره، یکی از قوی ترین نقش آفرینی های تاریخ از نظر روایت و انتخاب ها و یکی از mature ترین بازی های سال های اخیر قراره اوپن-ورلد باشه و از ماجرای پر رمز و راز Wild Hunt و سرنوشت Yennefer بالاخره پرده برداری بشه!
    مورد دوم به خاطر علاقه خاصی هست که به طور کلی به ژانر سایبرپانک و فیلم/رمان/بازی های سایبرپانکی دارم.
    البته لیست بالا تا قبل از تایید Half-Life 3 اعتبار داره

18. 5 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یکی از نکات مبهم این ملزومات اینه که کارت گرافیک های گفته شده اصلا رم گرافیکی 3 گیگی ندارن!(مدلهای بالاتر دارن فقط) بجز این، واقعا تصور اینکه 3 گیگ بافر حتی در بالاترین رزولوشن ها مورد نیاز باشه دور از انتظار هست.
    اول بگم تاپیک خوبی هست ..فقط یکیپیدا نشه ظرتی پستارو پاک کنه عالی میشه !

درجواب به پست ، چرا مدل های بالاتر 3 گیگ دارن اما خب بعید میدونم آنچنان مهم باشه این قضیه ....سیستمی که اعلام شده نشون میده بازی به خوبی Optimize شده .....

راستي نظرتون در مورد بهترين ip اي كه واسه نسل جديد تا حالا معرفي شده چيه؟كدوم بيشتر چشتونو گرفته و چرا؟tnx....
    Division خیلی خوب به نظر میاد ، یه کار نویی هست به نظر من و آینده ی خوی میتونه داشته باشه ...

20. 5 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 10 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •