تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: کمک فوری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض کمک فوری

سلام.دوستان چندروز پیش تو وب بودم با توجه به این که آنتی ویروسم فعاله پس از خارج شدن و خاموش و روشن کردن سیستمم با مشکلاتی روبرو شدم البته درست یادم نیست یه چیزی هم تو سطل زباله داشتم که همون موقع حذفش کردم:1)سیستم دیر بالا میاد.2)رو هرچی کلیک میکنم تا باز شده خیلی طول میکشه وبا تاخیر باز میشه طوری که کلافت میکنه.3)درضمن این اخطار و پیامو میده که ازش سر در نیاوردم.با موضوع server busy وبا این متن this action cannot be completed because the other program is busy.choose"switch to"to activate the busy program and correct the problem.بعد سه تا گزینه انتخابی داری بنامهای switch to...گزینه دومretryگزینه سومcancel.هرکدومو انتخاب کردم نتیجه ای حاصل نشد.لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم.نه تو وب میتونم برم ونه اینکه آیکونهای رو دسکتاب و جاهای دیگه سریع بازمیشه.بعدشم نمیدونم چی رو حذف کردم درضمن دیگه نمیتونم وارد اینترنت بشم.. لطفا بگید چیکار کنم این مشکلم حل بشه.

پروفشنال ehsan102's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد مقدّس

پيش فرض

سلام داداش
    System restore
    کن

یا با نرم افزار های بهینه ساز
    مشکل یابی کن
    یا توو run تایپ کن msconfig
    بعد به تب startup برو ، چک کن ببین برنامه ی مشکوکی نیومده باشه

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

3. این کاربر از ehsan102 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام.سیستمو ریستور کردم ,بانرم افزلرهای اپتیمایزر رجیستریو پاکسازی کردم,باآنتی ویروسmalwarebytsاسکن کردم ولی مشکلم برطرف نشد.سرعت کمی بهتر شد ولی همش همون ارور و میده به اینتر نت نمیتونم وصل بشم توبازکردن برنامه ها و ایکونها هی هنگ میکنه!آنتی ویروسم بیت دیفندر ارجینال یکساله س ولی نمی فهمم مشکل کجاست!آیا راه حلی بغیر از نصب مجدد ویندوز نیست؟اگه قرار به عوض کردن ویندوز باشه از چه روشی استفاده کنم بهتره؟باتشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام.سیستمو ریستور کردم ,بانرم افزلرهای اپتیمایزر رجیستریو پاکسازی کردم,باآنتی ویروسmalwarebytsاسکن کردم ولی مشکلم برطرف نشد.سرعت کمی بهتر شد ولی همش همون ارور و میده به اینتر نت نمیتونم وصل بشم توبازکردن برنامه ها و ایکونها هی هنگ میکنه!آنتی ویروسم بیت دیفندر ارجینال یکساله س ولی نمی فهمم مشکل کجاست!آیا راه حلی بغیر از نصب مجدد ویندوز نیست؟اگه قرار به عوض کردن ویندوز باشه از چه روشی استفاده کنم بهتره؟باتشکر
    کسی نیست راهنمایی کنه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ســلام

زبانتون کمی خوب باشه این سایت گفته چطوری مشکلتون حل میشه .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کلیش نوشته که باید آپدیتی صورت بگیره.
    غیر اون اگه احتمال این مشکل هم نباشه و مشکل ویروسی هم بوده باشه بعد حل این مشکلتون باید گفت که کندی سیستم از چیه.

7. 2 کاربر از part gah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز.دقیقا مشکل و ارور سیستمم همینه که توی آدرس سایتی که دادین اومده.ولی منم از کندی سیستم وهنگ کردنش کلافه شدم.من فکر میکنم تمام این اتفاقات مربوط به همین اروره ولی خوب چیرو باید آپدیت کنم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز.دقیقا مشکل و ارور سیستمم همینه که توی آدرس سایتی که دادین اومده.ولی منم از کندی سیستم وهنگ کردنش کلافه شدم.من فکر میکنم تمام این اتفاقات مربوط به همین اروره ولی خوب چیرو باید آپدیت کنم؟
    ببینید توی این قسمت گفته باید ایسوس آپگرید بشه .
    This issue has been resolved in the 7.0.0.1 Fix Pack of RequisitePro and ClearQuest. Upgrade to the latest version to resolve this problem.

رو گزینه ها کلیک میکنید چه عکس العملی نشون میده سیستم ؟

10. این کاربر از part gah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

ببینید توی این قسمت گفته باید ایسوس آپگرید بشه .
    This issue has been resolved in the 7.0.0.1 Fix Pack of RequisitePro and ClearQuest. Upgrade to the latest version to resolve this problem.

رو گزینه ها کلیک میکنید چه عکس العملی نشون میده سیستم ؟
    فقط گزینه اول استارت رو باز میکنه همین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

فقط گزینه اول استارت رو باز میکنه همین.
    باسلام.دوستان هنوز مشکل لپتاپم حل نشده.لطفا بمن بگید چه جوری از برنامه هیجک یه لوگ از لپتاپم بگیرم و از طریق پی سی دوباره آپ کنم تا اساتید ببینن و درباره مشکل سیستمم نظر بدن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

از دوستان کسی نیست بابت حل این مشکل مارو یاری کنه؟سیستمم با اروری که درپست اول عنوان کردم میده اجازه باز شدن برنامه هامو نمیده.با آنتی ویروسم چیزی پیدا نکردم حالا میخوام ویندوزمو عوض کنم عمل installانجام نمیشه.تمام کارهایی که دوستان پیشنهاددادن رو انجام دادم ولی نتیجه مطلوبی نگرفتم.موندم بااین erorr لعنتی چیکار کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •