من یه بارکدو رمزگشایی کردم این شد کسی میتونه بگه یــــــعنی چی؟ اگه بی ربطه عذر میخوام چون خیلی سریع باید بدونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این جدول یعنی چی؟
من یه بارکدو رمزگشایی کردم این شد کسی میتونه بگه یــــــعنی چی؟ اگه بی ربطه عذر میخوام چون خیلی سریع باید بدونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این جدول یعنی چی؟
سلام..///
میشه بیشتر راهنمایی کنید// که اصلاً این جدول چه جوری به دست اومده// چه جوری بارکد رو رمزگشایی کردید// و چه نوع بارکدی رو رمزگشایی کردید....//// (اگه خود بارکد رو هم بذارید که دیگه خیلی بهتر میشه//)..// اینجوری دوستان بهتر می تونن راهنمایی تون کنند..///
موفق باشید!![]()
بله حرف شما کاملا درست نمیدونم چه نوع بارکدیه تو سایت qr-code.ir/reader
زدم رمزگشایی کرد اینم خود بارکد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتی رمزگشایی کردم این جدول بود من که نمیدونم این جدول یعنی چی اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم![]()
سلام...///
این بارکد از نوع CODE 128 ه (یه نوع بارکد میله ای).../// که حاوی یه آدرسه اینترنتیه که مربوط میشه به یه عکس GIF (همون که گذاشتید//)...///
رمز گشایی این بارکد میشه آدرس زیر...///
***********کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه دنبال اطلاعاتی راجع به این نوع بارکدها هستید به لینک زیر مراجعه کنید..///
***********کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راجع به اون عکس(جدول) متأسفانه زیاد نمی تونم راهنمایی تون کنم../// نمی دونم که دقیقاً منظورش چی هست// اگه بگید بارکد رو از کجا آوردید شاید بشه یه کمکی کرد..///
اون عکس GIF (همون جدول) حاوی یه فایل به اسم Adress.txt هستش که با فرمت rar فشرده و رمزنگاری شده../// برای باز کردن اون فایل نیاز به یه پسورد دارید../// (شاید بشه پسورد رو از روی جدول به دست آورد//)..///
یه جای دیگه هم توی فایل GIF عبارت PARANDCO.COM درج شده بود که ممکنه عمداً اونجا نذاشته باشنش..///
امیدوارم تونسته باشم کمکی بهتون بکنم...//// (اگه بگید بارکد از کجا اومده شاید بیشتر بشه کمک کرد//)..///
موفق باشید!
Last edited by n00b; 10-09-2013 at 16:30.
خیلی ممنون از راهنمایی ها و کمکی که به من میکنید بله در واقع این مال یه مسابقست که قراره من اینو رمزگشایی کنم و به این جدول رسیدم که چیزی ندونستماگه میشه همون فایل rar رو آپلود کنید یا لینکشو بدید و آدرس سایتی که بود اینه daneshamoozi.ir اگه میشه دوباره منو راهنمایی کنید و اون فایل زیپ رو بذارید ممنون میشم با تشکر
![]()
اینطور که معلومه استفاده از گوگل و انجمن های اینترنتی آزاده...////
فایل rar داخل فایل GIF قرار داره و اگه پسوند فایل gif رو به rar تغییر بدید./// می تونید این فایل رو با نرم افزار های فشرده سازی باز کنید..///
می تونید فایل GIF رو با پسوند RAR از آدرس زیر دانلود کنید../// پیدا کردن پسورد به عهده خودتون..///
**********کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود آرشیو RAR بدون فایل GIF...///
***************کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید!![]()
Last edited by n00b; 10-09-2013 at 20:54. دليل: افزودن لینک جدید!
خیلی ممنون از راهنماییتون واقعا ازتون ممنونم برای پیگیربودنتونفقط یه چیزی برای پیدا کردن رمزش هیچ راهی نیست؟ البته خودم یه نرم افزار گرفتم ولی فکر نمیکنم فایده ای داشته باشه شما اگه ممکنه یه راهی پیدا کنید خیلی ممنون
![]()
خواهش میشه../// خوشحال میشم اگه بتونم کمکتون کنم...///
راستش رو بخواید من رمز رو دارم و چند مرحله دیگه هم جلو رفتم..//// : دی ..///اما گفتم شاید بهتر باشه که فقط راهنمایی تون کنم تا خودتون رمز رو پیدا کنید..///
اگه خواستید بگید تا تمام مراحل رو تا جایی که هستم در اختیارتون بذارم../// (اگه اینجوری قوانین نقض نمیشه و همینطور حق بقیه شرکت کننده ها.........////)////
بهتون نگفتن که در نهایت به چه چیزی باید برسید؟؟؟!..////
محتوای مخفی: رمز این مرحله.///
Last edited by n00b; 11-09-2013 at 12:15.
سلام خیلی ممنون از اینکه رمزو گفتید رفتم دوساعت دنبال رمز همش نرم افزارو این حرفاخب شما هرچی که میدونید رو لطفا در اختیار من قرار بدید چون همونطور که خودتونم دیدین استفاده از انجمن ها و گوگل مجازه و هیچ محدودیتی نداره و دلیلی نداره که حق بقیه ضایع بشه چون گفته مجازه و حالا لطف کنید هرچی میدونید بگید
تا اینجاش خودم یه تیکه پازل دیدمو یه آهنگ که دیلینگ دیلینگ میکنه
و واقعا نمیدونم یعنی چی لطفا هـــــــر چی میدونین بگین لطفا مثل رمز سرکار نباشم
خیلی ممنون دوباره میگم خواهشا هرچی میدونی بگو
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)