تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: led samsung 6350 40 3d

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض led samsung 6350 40 3d

سلام عزیزان
    من مدل تلوزیون سامسونگ 6350 رو دیروز خریدم ولی متاسفانه از قرار معلوم اشتباه بزرگی کردم.تصویرم اصلا کیفیت نداره.تلوزیون قبلیم معمولی 21 بود ولی شرف داره به این.کسی میدونه چه کار میشه کرد یا عیب کارم از کجاست؟ من از طریق ریsiver کانالای ایرانم میگیرم ولی واقعا خیلی کیفیت پایینه.گیرندمم hd نیست و با کابل معمولی وصله.آیا مربوط به این قضیه میشه یا کلا پولمو ریختم بیرون؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام عزیزان
    من مدل تلوزیون سامسونگ 6350 رو دیروز خریدم ولی متاسفانه از قرار معلوم اشتباه بزرگی کردم.تصویرم اصلا کیفیت نداره.تلوزیون قبلیم معمولی 21 بود ولی شرف داره به این.کسی میدونه چه کار میشه کرد یا عیب کارم از کجاست؟ من از طریق ریsiver کانالای ایرانم میگیرم ولی واقعا خیلی کیفیت پایینه.گیرندمم hd نیست و با کابل معمولی وصله.آیا مربوط به این قضیه میشه یا کلا پولمو ریختم بیرون؟
    دوست عزیز
    درست استفاده نکردن از یک سیستم دلیل بر بد بودن آن نیست تلویزیون شما از نوع پیشرفته است و هر پخش کننده نیاز به یک ارسال کننده دارد یعنی اگر شما از دستگاهی با کیفیت کم یک فیلم را به آن پخش کننده برسانید انتظار نداشته باشید که بهترین تصویر را داشته باشید حتی سیستم های جدید 4k که دارای کیفیت تصویر بالا را دارند تا حدودی می توانند کیفیت بد تصویر را بهتر کنند و این بخاطر چهار هسته ای بودن و سرعت پردازش بالا و رزولیشن بالای آن است در جای که تلویزیون شما تک هسته ای و انطباق تصویر آن 480 است و بجای کابل hdmi از کابل معمولی استفاده می کنید شما برای تست تصویر از یک فیلم بلوری و از روی فلش مموری و یا یک سینما خانگی استفاده کنید آن وقت مفهم ارسال کننده را بهتر می فهمید.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مبارک است.

در ابتدا کیفیت پایین کانالهای ایران در تلویزیون ها خیلی توی ذوق میزنه ولی کافیست که یک فیلم بلوری را در تلویزیون ببینی.
    نگران نباش، به همان کیفیت کانالهای ایران هم خیلی زود عادت میکنی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •