تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: رم kingston یا geil یا corsair

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض رم kingston یا geil یا corsair

سلام. قصد دارم یک رم 4 گیگ با باس 1600 بگیرم. اما واقعا توی مدلهای kingston یا geil یا corsair موندم. قیمت دو تای اولی تقریبا 130 تومن بود و رم کورسیر حدود 140 تومن. می خوام بدونم برای من که می خوام فقط یه رم بندازم کدوم بهتره و حداکثر استفاده ازش می شه کرد؟
    M.B : asus p8h77 v
    CPU: intel core i5 3470
    ممنون از همگی

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من با توجه به اینکه فرکانس بالا مد نظرتون نیست و احتمالا کاربردتون هم عادی هست ، تفاوتی بین برندهای گفته شده نیست و همگی جزو برندهای معتبر و با کیفیت در زمینه رم هستند.

3. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا علیرضا. تو بازار kingston معمولی فقط 1333 بود و گفتند که باس 1600 فقط Heatsink دار موجود هست. آیا این هم مدل خوبی هست. فروشندگان که تعریف میکنند و نظری ندارند.
    ولی خودم شنیدم داغ میکنه و بخاطر همین Heatsink دار تولید شده. درکل این مدل بخرم یا نه؟
    ممنون

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله ، من هم پیشنهاد میکنم مدلی که تهیه میکنین دارای هیتسینک باشه و برند کینگشتون هم گزینه خوبیه و مشکلی نیست.

6. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام. قصد دارم یک رم 4 گیگ با باس 1600 بگیرم. اما واقعا توی مدلهای kingston یا geil یا corsair موندم. قیمت دو تای اولی تقریبا 130 تومن بود و رم کورسیر حدود 140 تومن. می خوام بدونم برای من که می خوام فقط یه رم بندازم کدوم بهتره و حداکثر استفاده ازش می شه کرد؟
    M.B : asus p8h77 v
    CPU: intel core i5 3470
    ممنون از همگی
    در مورد برند که اساتید راهنمایی کردند!

ولی در مورد خود رم:
    شدیدا پیشنهاد میکنم 2 تا 2 گیگ بگیری بجای یک رم 4 گیگ!
    این موضوع خیلی خیلی خیلی در کارایی تاثیر داره!
    وقتی فقط از یک ماژول رم استفاده میکنید، مثل اینکه 50% پهنای باند رم رو حذف کردید!

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بین برند ها ی رم اکثرا تفاوتی وجود نداره بنابراین هر کدوم که ارزون تر بود بگیرید.

---------

به نظر من یه ماژول 4 گیگ بزارید و نه 2 تا 2 گیگ . با توجه به این که هم قیمت یک عدد 4 گیگ ارزون تره و هم 2 گیگ کمیاب تره و در آینده در صورتی که مسئله ای پیش بیاد درچار مشکل میشید و هم با قرار دادن یک ماژول به جای 2 تا فضای بیشتری برای ارتقا در آینده دارید، خرید یک ماژول 4 گیگ کاملا منطقی تره و تفاوتی که دوست عزیز گفتن در مورد پهنای باند ، آن چنان تاثیر نداره و اصلا متوجهش نمیشید.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

بین برند ها ی رم اکثرا تفاوتی وجود نداره بنابراین هر کدوم که ارزون تر بود بگیرید.

---------

به نظر من یه ماژول 4 گیگ بزارید و نه 2 تا 2 گیگ . با توجه به این که هم قیمت یک عدد 4 گیگ ارزون تره و هم 2 گیگ کمیاب تره و در آینده در صورتی که مسئله ای پیش بیاد درچار مشکل میشید و هم با قرار دادن یک ماژول به جای 2 تا فضای بیشتری برای ارتقا در آینده دارید، خرید یک ماژول 4 گیگ کاملا منطقی تره و تفاوتی که دوست عزیز گفتن در مورد پهنای باند ، آن چنان تاثیر نداره و اصلا متوجهش نمیشید.
    کاملا در اشتباه هستید!
    اختلاف رم تک کاناله با دو کاناله خیلی واضح و آشکار هست!

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

---------

حتی تو کارت گرافیک هم 2تا کارت گرافیک از یک نوع گرافیک sli میکنن قدرت دو برابر میشه ، بعد تو رم نمیشه ؟
    هر جیزی 2تاش بهتر از یکی هستش دوست عزیز ، شما دیگه چرا اینو میگید !

کی میگه 2گیگ کمیاب هستش الآن تمام خدمات کامپیوتوری ها 90% 2کیک میبندن رو سیستم ها و 10% دیگه هم بصورت سفارشی بالاتر میبندن
    Last edited by light; 17-09-2013 at 09:34.

داره خودمونی میشه m_nejatish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

پیشنهاد من Corsair هست. دلیلشم تجربه شخصی من از عملکرد مطلوب اون طی سالهایی که اونو دارم است.

داره خودمونی میشه m_nejatish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

برای ماژول هم به نظرم دوتا 4 بزاری بهتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •