سلام ،ميشه لطفا راهنمايي بفرماييد با بودجه حدود يك ميليون چه گوشي انتخاب مناسبيه با اين ويژگيها
دوربين خيلي خيلي عالي
صفحه نمايش خوب و تاچ روون
وبگردي راحت
ترجيحا سوني نباشه
Thanks in advance
سلام ،ميشه لطفا راهنمايي بفرماييد با بودجه حدود يك ميليون چه گوشي انتخاب مناسبيه با اين ويژگيها
دوربين خيلي خيلي عالي
صفحه نمايش خوب و تاچ روون
وبگردي راحت
ترجيحا سوني نباشه
Thanks in advance
Last edited by Amir.azad; 07-09-2013 at 09:51.
Sony Xperia T بهترین گزینه هست، TX یه کم بهتره، تاچ روون تری داره البته گرون تره. شما همین T هم بگیرید عالیه
سلام
یعنی سیستم عامل براتون مهم نیس؟
با امکاناتی که گفتین با قیمت خیلی پایین تر هم پیدا میشه
ممنون از توجهتون،
چيزاي ديگه هم مهمه مثلا ورژن اندرويدش جديد باشه ، بازيهاي subway surf و كلا بازيهاي در اين سطح رو راحت اجرا كنه
گوشي سوني تي ايكس قيمتش بي گارانتي زده بود يك ميليون و هفتاد پس با گارانتي فوقش دويست سيصد مياد روش كه ميتونم بخرمش رفتم راجع بهش تحقيق كردم همه راضي بودن بعضيا ميگفتن باطريش زود تموم ميشه كه فك نكنم اونقدر ازار دهنده باشه ولي دوست دارم اخرين گزينم سوني باشه ،با گوشي سامسونگ گالاكسي نكسوس كار كردم خيلي راضي بودم ازش كيفيت صفحه نمايش عالي ،تاچ عالي ولي دوربينش پايينه ،يه گوشي جديدتر ميخوام با دوربين خيلييي بهتر
چرا SP نمیگیرین هم قطعات قوی تر و به روزتری داره هم به اندروید 4.3 اپدیت میشه تو بنچمارک ها از S4 mini بالاتره و کیفیت بدنش هم از گوشی های سامسونگ بهتره البته بدنه و دوربین one s از این بهتره
ممنون از جوابتون رفتم تو سايتها ديدم اس پي رو،گفته بودن دوربينش از هشت مگاپيكسلاي هم سطحش پايينتره
حالا مگه دوربین کدوم گوشی در سطح خودشه یا بالاتره؟
گوشی که بیشترین امکانات و بهترین کیفیت داشته باشه در کل کاملترین باشه مثل sp نیست به نظر من معایبی که داره یکی حافظه داخلی کم ، دوربین ( البته از گوشی 1 تومنی نباید انتظار زیادی داشت) و ضخامت تقریبا زیاد
به هر حال هیچ چیزی تو این دنیا کامل نیست
گوشی های nexus4 و one s و TX هم کیفیت خوبی دارن
ممنون بابت توجهتون، هيچ گوشي كامل نيست ولي سعي ميكنم با بودجه و ويژگي هايي كه در الويت بالاتر هستند گوشي انتخاب كنم،مثلا وقتي اس پي و تي ايكس تقريبا هم قيمتن (اختلاف ٣٠٠تومني دارن) ميرم سراغ تي ايكس چون خيلي عكس ميگيرم و دوربين برام مهمه،هر چند دوست دارم برند سوني نباشه
سپاس
نظرتون راجع به samsung galaxy s3 چي هستش؟ دوربين اين مدل بهتره يا تي ايكس؟
باور کنین اون چیزی که می نویسن واقعی نیست حتی گوشی های جدید مثال Z1 و لومیا که 20 مگاپیکسل دارن واقعی نیستن حالا چه برسه به TX که به اندازه 8 دوربین کامپکت نمیشه؟!
تا خودتون مقایسه نکنین نمی فهمین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)