تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: باز نشدن تسک منجر در ویندوز 8

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitler1945's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض باز نشدن تسک منجر در ویندوز 8

سلام دوستان من بعد یه مدت که ویندوز 8 نصب کردم بعد چند روز سیستم رو که از حالت خاموش روشن میکنم سیستم بالا میاد ولی بجای دسکتاپ صفحه سیاه نشون میده و وقتی میخام تسک منجر رو بیارم تسک منجر کرش میکنه. با ریست دوباره سیستم هم همین مشکل رو دارم و تسک منجرم بالا نمیاد .
    این بار دومه که اینجور میشه و وقتی ویندوز عوض میکنم درست میشه ولی باز دوباره همینجور میشه ویندوزم 64 بیتی هست
    دوستان راهنمایی کنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه pa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام دوستان من بعد یه مدت که ویندوز 8 نصب کردم بعد چند روز سیستم رو که از حالت خاموش روشن میکنم سیستم بالا میاد ولی بجای دسکتاپ صفحه سیاه نشون میده و وقتی میخام تسک منجر رو بیارم تسک منجر کرش میکنه. با ریست دوباره سیستم هم همین مشکل رو دارم و تسک منجرم بالا نمیاد .
    این بار دومه که اینجور میشه و وقتی ویندوز عوض میکنم درست میشه ولی باز دوباره همینجور میشه ویندوزم 64 بیتی هست
    دوستان راهنمایی کنن
    دوست من هم که 8 نصب کرده بود دچار همین مشکل بود که نرم افزار ccleaner رو نصب و مشکلات رجستری رو از این طریق fix کرد وبرای دوستم درست شد .شما هم این نرم افزار رو نصب کنین به احتمال زیاد با اسکن مشکلات رجستری و فیکس اونها درست شه بهترین راه=نصب ویندوز 8.1 هست که بیشتر مشکلات8 رو نداره(نسخه پیش نمایش رو استفاده کردم ولی انگار rtm هم اومده)

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من 8.1 رو هم نصب کردم ولی بدبختانه منو استارتی که روی 8 نصب کردم روی 8.1 نصب نشد و بعضی از درایورها هم شناخته نشدن و مهمترینش اینکه 8.1 رو نتونستم اکتیوش کنم

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

شما ccleaner رو هم تست کردین.رجستری رو اسکن مواردی که یافت میشه رو فیکس کنین

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بله دوست عزیز تست کردم
    ولی متوجه شدم مشکل از آنتی ویروس آواستی هست که رو سیستم نصب دارم
    به نظرتون بجای آواست چی نصب کنم؟

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

بله دوست عزیز تست کردم
    ولی متوجه شدم مشکل از آنتی ویروس آواستی هست که رو سیستم نصب دارم
    به نظرتون بجای آواست چی نصب کنم؟
    با سلام .به نظر من شما آواست رو پاک کنین وآنتی ویروس کسپرسکی 2013 رو نصب کنین.اگه خواستین نورتون اینترنت سکیوریتی هم خوبه که کرکها وسریالهاش تو پی سی ورلد موجوده.من خودم در حال حاظر کسپرسکی 2014 رو استفاده میکنم وخیلی راضی ام (سرعت رو هم زیاد کم نمیکنه) ولی کلید های فعال سازیش پیدا نمیشه پس بهتره شما نسخه 2013 کسپرسکی اینترنت سکیوریتی رو نصب کنید وبا کی های موجود در سایت پی سی ورلد یا گردو اونو اکتیو کنید ویا اگه با کسپر مشکل داشتین میتونید eset smart security 6رو نصب کنید.موفق وپیروز باشید.

7. این کاربر از pa13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •