تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: آموزش تنظیم آهنگ

داره خودمونی میشه ali_star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض آموزش تنظیم آهنگ

سلام آقا کسی می دونه چطوری آهنگا و صدای خواننده رو تنظیم می کنند با چه نرم افزاری هست ؟
    من با adobe audiotion و sound fourg کار کردم ولی اون افکتایی که من دیدم رو نداره .

پروفشنال N I M A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط ali_star
    سلام آقا کسی می دونه چطوری آهنگا و صدای خواننده رو تنظیم می کنند با چه نرم افزاری هست ؟
    من با adobe audiotion و sound fourg کار کردم ولی اون افکتایی که من دیدم رو نداره .

با سلام ..!

برنامه adobe audiotion ، برنامه اي بسيار قدرتمند مي باشد كه خيلي از حرفه اي ها رو به خودش جذب كرده و امروزه به يكي از اولينهاي تنظيم و ويرايش صدا است!
    شما زمانيكه كه اين برنامه رو خريداري ميكنيد در واقع هسته اصلي برنامه رو خريداري كرده ايد .. اين برنامه شامل كامپونت ها و پلاگين هاي تخصصي و زيادي است .. كه بايد شما تك تك آنها بنا به خواسته هايتان خريداري و يا دانلود كنيد.
    البته خيلي از حرفه اي در كنار adobe audiotion از برنامه اي مانند Cool Edit Pro هم استفاده مي برند .. كه تقريبا كارائي آن شبيه به adobe audiotion مي باشد ولي در واقع اين دو در كنار هم مكمل هم هستند.

برنامه adobe audiotion دنيائي است در بحث ويرايش صدا و تنظيم موسيقي و ... اما بايد ديد شما تا چه حد از اين برنامه اطلاعات داريد و تا چه حد كار كرده ايد ؟
    تنظيم موسيقي و صداي خوانندگان خود رشته مجزا و بسيار وسيع مي باشد كه در حد كارشناسي موسيقي و بالاتر هم مي باشد!
    اگر بخواهيد به صورت آزاد كار كنيد مشخصه هائي دارد ، به عنوان مثال ابتدا شما مي بايست حداقل هارموني و اركستراسيون و سازشناسي و همچنين صدا شناسي را كار كرده باشيد .. يعني زماني كه صدائي مي شنويد بتوانيد آنرا كاملا تحليل و تجزيه كنيد !
    مراحل متعددي دارد كه اگر بخواهم همه را اين اينجا شرح بدهم و از وقت و حوصله ي خودم و شما خارج مي باشد.

شاد باشيد - نيما احدي

داره خودمونی میشه ali_star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

بله مثلا بخوام صدا رو Dj کنم هم باید تخصص داشته باشم؟

پروفشنال N I M A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط ali_star
    بله مثلا بخوام صدا رو Dj کنم هم باید تخصص داشته باشم؟

سلام ..

Dj كردن صدا و موزيك تنها با اين نرم افزارهاي نامبرده نيست ...

در هر حال فرقي نميكنه ... آهنگسازي و تنظيم آهنگ بسيار وسيع است و فقط با يادگيري نرم افزار امكان پذير نمي باشد.

شاد باشيد - نيما احدي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •