سلام دوستان مدل تلویزیون من LA32C450 samsung هست که هر فیلمی باش پخش میکنم زیر نویسش نمایش نمیده در ضمن هم نام کردم فایل ها رو جواب نداد
با برنامه mkvmerge هم حک کردم روش اما بازم نشون نمیده
کسی میدونه مشکل چیه"
اینم عکس tools در حین دیدن فیلم :
![]()
سلام دوستان مدل تلویزیون من LA32C450 samsung هست که هر فیلمی باش پخش میکنم زیر نویسش نمایش نمیده در ضمن هم نام کردم فایل ها رو جواب نداد
با برنامه mkvmerge هم حک کردم روش اما بازم نشون نمیده
کسی میدونه مشکل چیه"
اینم عکس tools در حین دیدن فیلم :
![]()
دوست عزیز
از این مسیر بروید و ببینید که آیتم زیر نویس را دارید اگر خاموش است از منبع بجای hdmi و یا av تلویزیون را ا نتخاب کنید. تا آیتم زیر نویس روشن شود در مسیر
منو---> سیستم ----> زیر نویس
با تشکر از جواب شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمام منو رو زیر و رو کردم ایتم زیر نویس کلا وجود نداره!
وارد منوی مخفی هم شدم یه گزینه بود به نام sub option که واردش شدم و این گزینه ها اومدن :
دوست عزیز
شما مسیری را که گفتم را اشتباهی رفتید آن مسیری را که رفتید مسیر تصویر است ولی من مسیر سیستم را گفته بودم
منو ---> سیستم ----> زیر نویس
من خودم عمدا عکسی از منو گذاشتم که ببینید
منویی به نام سیستم وجود نداره . فک کنم تو ترجمه ها متفاوت باشه . یه ایکون هست چرخ دنده که منوی عمومی . من همه ی منوهاش رو کامل گشتم . زیر نویس تو هیچکدوم نیست !![]()
دوست عزیز
به این سایت بروید و سفت ابزار تان یا همان فریمورتان را دانلود و نصب کنید و بعد از آن ببینید که زیر نویس در منوهایتان پدیدار می شود یا نه
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
احیانا اسم پوشه ای که فیلم و زیرنویس در آن است یا پوشه های بالاترش فارسی که نیست؟
چون بعضی وقتها، زیرنویس فیلمی که در پوشه با نام فارسی است پخش نمیشه.
نه انگیلیسه . همه ی راه ها رو امتحان کردم
اگه اپدیت کنم زبان فارسی که حذف نمیشه ؟!
راستی تلویزیون هم بدون گارانتیه و ساخت مالزی
Last edited by behzad74; 06-09-2013 at 12:53.
دوست عزیز
خیر زبان فارسی حذف نمی شود این فریمور سایت ایران است و مولتی لنگویج است یعنی زبانهای زیادی از جمله فارسی را پشتیبانی می کند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)