سلام به همه..
دوستان ميخوام دوتا رم 4gb 1600 بخرم بين سه تا مدل adata و geil و corsair موندم کدوم برندو انتخاب کنم..
درضمن زير 300 ميخوام هزينه کنم...درخصوص مارک ocz هم اطلاعاتي بديد از لحاظ کيفيت و قيمت ممنون ميشم..
سلام به همه..
دوستان ميخوام دوتا رم 4gb 1600 بخرم بين سه تا مدل adata و geil و corsair موندم کدوم برندو انتخاب کنم..
درضمن زير 300 ميخوام هزينه کنم...درخصوص مارک ocz هم اطلاعاتي بديد از لحاظ کيفيت و قيمت ممنون ميشم..
سلام.
به نظر من تفاوت زیادی از لحاظ کیفیت بین برندهای مد نظرتون وجود نداره و همگی جزو برندهای معتبر و با کیفیت بازار هستند.
با توجه به اینکه فرکانس خیلی بالا هم نمیخواین تهیه کنین به نظر من فرقی نمیکنه.
در کل من Corsair 2*4 1600 XMS3 CL9 رو پیشنهاد میکنم.
ممنون علیرضا جان...از لحاظ گارانتی کدومشوم مطمئن تره؟
هرکدوم از این برندها هم توسط یکی از شرکتها معتبر گارانتی شده اند و به نظر من باز هم تفاوتی نداره.
رمهای Corsair معمولا با گارانتی تخت جمشید و یا ایستا هستند.
رم های Corsair واقعا به تجربه خوب هستند. نظر بنده هم دوتا رم 4 گیگی هست.
گارانتی اصلی Corsair هم همون تخت جمشیده. اون دیگری که دوستمون معرفی کرد رو من نمی شناسم.
سلام میشه رم لپ تاپ dell inspiron 4050 از 4gb به 8gb ارتقا داد؟
دوستان یه سوال:
من رم corsair XMS3 2*2Gb 1600 CL9 داشتم که همونطور که میدونید 2تا 2 بصورت dual channel هستند .
جدیدا یک رم corsair XMS3 4Gb 1600 CL11 خریدم و نصب کردم رو سیستم . سوالم اینه که ایا کار درستی کردم ؟ ایا این ترکیب با هم سازگارند ؟
مشکلی از بایت نصب نیست. فقط چون تایمینگشون متفاوت هست رمها در تایمینگ بالاتر ست میشن و بصورت دوال عمل میکنن.
اگر ممکنه کاملتر توضیح میدین که اینکه با تایمینگ بالاتر ست میشن و دوال عمل میکنند یعنی چه اتفاقی میفته (بهتر عمل میکنن یا بدتر)؟
این تایمینگ متفاوت که فرمودین از اون CL9 و CL11 مشخص میشه ؟
مدل مِین من Asus P8P67 هست . اصلا نمیدونم اینارو رو 1600 ست کرده یا نه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)