با سلام دنبال لپ تاپی در حدود قیمت 2500 تومان هستم با گرافیک در حد عالی
با سلام دنبال لپ تاپی در حدود قیمت 2500 تومان هستم با گرافیک در حد عالی
دوست عزیز تو این رنج قیمت لپ تاپ های متفاوتی وجود دارند اما از لحاظ کانفیگ و مخصوصا از لحاظ کارت گرافیک قویترین Z500 از لنوو هست.
در مورد برند asuse کدوم بهتر هست به نظرتون
دوست عزیز ایا میتونید 500 تومان بیشتر هزینه کنید؟ چون اگه بتونید بیشتر هزینه کنید یه لپ تاپ عالی بهتون معرفی میکنم که تو رنج قیمت خودش خیلی خوبه.
باشه معرفی کنین تو این رنج هم میشه چه نظری دارین
دوست عزیز تو این رنج قیمت N46VZ هست که گرافیکش 650M هست که برای اجرای بازی ها هم خیلی خوبه و دارای پردازنده 3610QM هست که پردازنده قوی ای هست همچنین این مدل دارای باتری 6 سلولی و دارای 3 پورت USB 3.0 میباشد و رمش هم که 8 هست و همچنین من به یکی از دوستانم که از بچه های همین انجمن هست این لپ تاپ رو پیشنهاد دادم و خرید و الان هم ازش خیلی راضی هست. در کل تو رنج قیمت خودش بسیار عالیست اگه باز هم تونستید بیشتر پول بدین که N46VJ عالیتره اما اگه نمیخواین تا 3 تومان پول بدین همون Z500 عالیه. مشخصات N46VZ هم به صورت زیر هست:
لپ تاپ ایسوس N46VZ
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.4 کیلوگرم
پردازنده: Intel 3610QM Core i7 2.30GHz UpTo 3.30 GHz - Cache 6 MB
حافظه: 8 GB DDR3
هارد دیسک: 1024 GB 5400rpm
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 650M 2048 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 14" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
قیمت : 3020000 تومان
با تشکر از دوست عزیز کسی هست باز تو این مورد کمکم کنه تا سقف 2500 تومان
بهترین انتخاب توی این رنج 4540s hp با کانفیگ core i7 هست که پردازنده و گرافیک خیلی خوبی داره . صفحه نمایش مات ، کیبورد عالی ، فن خوب ، بدنه آلومینیومی محکم و شیک و ویژگی های خوب دیگه ای داره . به نظرم یکی از لپ تاپهای خوب توی این رنجه .
در این شکی نیست که 4540 لپ تاپ خوبی هست اما خوب Z500 بهتره مخصوصا چون این دوستمون لپ تاپی تو این رنج قیمت با گرافیک خوب میخوان پس خوب دیگه گرافیک 740M از RADEON HD 7650M به مراتب قویتره.
دوست من می تونی از ایسوس k55 vd استفاده کنی.گرافیکش 2 گیگ nvidia gforce 610m هستش ولی اگه لپ تاپ فقط برای بازی می خوای برو سراغ سری ان ایسوس.من خودم k55vd دارم اساسینس کرید 3 رو بدون هیچ کم و کاستی اجرا می کنه.خود تو گرونی 2640 خریدم ولی الان 2200 یا همون حول و حوشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)