سلام
من قصد خرید هارد دیسک اینترنال با ظرفیت بالای 2 ترا دارم
آیا از 2 بیشتر هم هست تو بازار ؟
چه برندی بگیرم ؟ من خودم نظرم وسترن هست !
و اگه قیمت دارین هم لطفا بگین
مرسی
سلام
من قصد خرید هارد دیسک اینترنال با ظرفیت بالای 2 ترا دارم
آیا از 2 بیشتر هم هست تو بازار ؟
چه برندی بگیرم ؟ من خودم نظرم وسترن هست !
و اگه قیمت دارین هم لطفا بگین
مرسی
سلام .
اگر برای آرشیو دیتا میخواهید میتونید WD Green 3TB بخرید که قیمت آن در حدود 410 الی 430 هزار تومن متغیر هست . دقت کنید که برای شناسایی صحیح ظرفیت هاردهای بیشتر از 2.19TB باید بصورت GPT پارتیشن بندی و فرمت بشه و نصب ویندوز روی هاردهایی که بصورت GPTد، initialized شده اند نیازمند رعایت شرایط ویژه ای هست .
مرسی
نظر خود من هم 2 یا 3 ترا هست
بله برا آرشیو می خوام
به نظرتون کلش رو یه درایو کنم بهتره ؟ یا نه ؟
برای هارد اینترنال اگر چند پارتیشن بسازید بنظرم اشکالی نداره . ولی پیشنهاد میکنم تعداد پارتیشنها را زیاد نگیرید (مثلاً حداکثر 4 پارتیشن) .
به خاطر فضایی که هنگام ایجاد پارتیشن بین درایوها هیف میشه گفتم
من 2 تا 1ترا دارم هر دوشون رو 1 درایو گذاشتم بمونه
میشه راجب این GPT بیشتر توضیح بدی
آیا اون دوتا 1ترا رو هم باید gpt کنم ؟
برای خرید هارد مغازه خاصی رو میشناسی معرفی کنی ؟
فردا می خوام برم بخرم
مرسی
هارد دیسکهای کمتر از 2.19TB نیازی ندارند که بصورت GPTد، initialize بشوند .آیا اون دوتا 1ترا رو هم باید gpt کنم ؟
در حالت mbr حداکثر 4 پارتیشن primary میتونید بسازید (در اینصورت اگر پارتیشن بیشتری لازم دارید آخرین پارتیشن باید بصورت extended باشد ) . ولی GPT تا 128 پارتیشن primary میتوان ساخت و سایز هر پارتیشن هم تا 9Zettabyte میتواند باشد .میشه راجب این GPT بیشتر توضیح بدی
![]()
مرسی عزیز
راجب فروشگاه چیزی نگفتی
جای خاصی رو میشناسی که ازش خرید کنم ؟
والا اگر تهران هستيد ميتونيد بريد مركز كامپيوتر ايران كه كمي پايينتر از ميدون وليعصر هست يا اينكه بريد پاساژ رضا (چهارراه وليعصر) .
امروز خریدم از بازار رضا
3 ترا رو خریدم 415 تومن
جایی سراغ داری راجب گزینه های داخل دیسک منیجمنت مثل convert to dynamic disk و این چیزا توضیح داده باشه
یا ممکن هست خودت یه توضیح بدی
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)