سلام
برای شما که هدفتون از خرید تلویزیون بازی کردنه مهمترین مسئله بعد از کیفیت تصویر ، موضوع input lag هستش (به مقدار زمانی که شما بعد از فشار دادن دکمه دسته بازی عکس العملش رو روی تلویزیون می بینید پس هر چی کمتر باشه بهتره در ضمن این عدد در تلویزیون های لامپی صفر بود)
بین تمام تلویزیون های امسال بهترین کیفیت تصویر( بین LED ها ) برای تلویزیون سونی مدل w900 هستش و بهترین input lag رو مدل های w900 و w800 از شرکت سونی دارند تقریبا بین 10 تا 16 میلی ثانیه هستش !
در حالی که این اعداد برای مدل های تاپ سامسونگ یعنی f8000 و f7000 بین 45 تا 55 ثانیه هستش که برای تلویزیون هایی با این درجه کیفیت عیب بزرگ محسوب میشه.
بزرگترین ایراد مدل های امسال سونی مخصوصا دو مدلی که بالا گفتم زاویه دید بسیار محدود اوناست گرچه معمولا LED ها این مشکل رو دارند که در دو مدل بالا بسیار مشهوده (تقریبا 20 درجه).
در ضمن کیفیت تصویر مدل W900 با ٌٌW800 با هم فرق میکنه طوری که یکی از سایت های معتبر به مدل W900 از 10 امتیاز 10 و به W800 از 10 امتیاز 7 رو برای کیفیت تصویر داده بود.
فراموش کردم بگم امسال کیفیت تصویر محصولات شرکت LG بسیار پایین تر از بقیه شرکت است.
به نظر من برای شما بهترین انتخاب تلویزیون W900 سونی هستش.