تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: مشكل آبديت ويندوز xp

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    سبزوار

14 مشكل آبديت ويندوز xp

:n24:آقا اين آبديت ويندوز xp معظلي شده ها ...خب از دو قسمت ميشه ديد آبديت هاي ويندوز xp رو...مثلا
    run==cmd==systeminfo
    حالا ما ديديم اون اعداد رو حالا از كجا بايد بفهميمم كه مال كدوم تاريخ هست اين آبديت ها
    ممنون

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم افزار و ویندوز
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    شـهــرکــرد

پيش فرض

میشه بپرسم شما چرا ویندوز را اپدیت میکنید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

خب اینم سواله که شما میپرسی
    واسه اجرای بهتر نرم افزارها...باز کردن هارد های با ظرفیت بالا با بیشترین سرعتو از این جور چیزا که ویندوز باید آبدیت باشه

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    شـهــرکــرد

پيش فرض

چرا 7 نصب نمیکنید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

هیچی xp نمیشه ..همه جوره همه نرم افزار ها رو جواب میده...منم بیشتر با نرم افزار های قدیمی کار میکنم

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    شـهــرکــرد

پيش فرض

افرین بر شما
    برای ساپورت شدن هارد با ظرفیت بالا باید کمی خرج کنید!(یا bios را اپدیت کنید)
    نرم افزارها هم که با اپدیت کرک انها خراب میشه!
    بهتر است xp sp3 را نصب کنید و بی خیال اپدیت بشوید!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

xp sp3 هم باید آبدیت کنیوگرنه خوب جواب نمیده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

با درود : اساتید محترم و مجرب رایانه لطفاً من را راهنمایی نمائید، من یک عدد رایانه PC معمولی دارم، و بر روی این سیستم ویندوز XP سرویس پک 3 و آپدیت شده نیز نصب می باشد،
    دیشب در حالی که به اینترنت متصل بودم و در حال مطالعه یک متن عادی بودم یک مشکل عجیبی برایم پیش آمد و آنهم این نکته است که سیستم عامل رایانه بنده طبق روال معمول همیشه بصورت اتوماتیک اقدام به آپدیت و بروز رسانی ویندوزXP نمود، اما اینبار با دفعات گذشته یک فرق مهم و اساسی داشت،

به این صورت که بعد از اتمام آپدیت و بروز رسانی ویندوز، یکدفعه سیستم رایانه بنده خود به خود و بصورت کاملاً اتوماتیک ری استارت گردید و بعد از اینکه سیستم مجدداً بالا آمد،
    در نهایت تعجب و ناباوری شاهد بودم که علاوه بر دو Account کاربری خودم که یکی از نوعAdministrator می باشد، و دیگری نیزAccount مهمان با نام کاربری (John ) می باشد،

یک Account یوزر جدید با نام کاربری ( rzfloztaong ) ناخواسته به سیستم بنده اضافه گردیده است که یوزر این شخص کاملاً برایم ناشناس می باشد،
    و اساساً در منزل فقط بنده دسترسی به این سیستم را دارم و از آنجائی که بنده هیچگونه شناختی از این گونه مسائل ندارم، با مشورت با چند تا از دوستان به این نتیجه رسیدم که به احتمال بسیار زیاد سیستم رایانه بنده مورد -- قرار گرفته است،

به همین منظور مزاحم شما اساتید و سروران شدم تا از شما بزرگواران خواهش کنم بنده را یاری دهید تا بلکه بتوانم رایانه ام را از کنترل آن کاربر به اصطلاح ( rzfloztaong ) خارج کنم و دیگر اینکه چه تمهیداتی را باید بر روی سیستم رایانه ام اجرا کنم تا از گزند اینگونه موارد در امان باشم،

ضمناً یاد آور می شوم که بنده بر روی همین سیستم دو تا آنتی ویروس آپدیت شده با فایروال قوی و یک نرم افزار آنتی اسپی وآنتی ملوار و آنتی تروجان آپدیت شده و یک نسخه از نرم افزار معروف Spy Emergency آپدیت شده نیز نصب شده دارم، ولی بازهم متأسفانه به این مشکل دچار شده ام،

ممنونتان می شوم اگر بزرگواری بفرمائید و بنده را راهنمائی بفرمائید،
    با تشکر.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

يه دونه انتي ويروس كافيه..فايروالتم هميشه فعال باشه...حالا شايد از طريق اشنا به كامپيوترت نفوذ شده..ميتوني ورژن جديد نرم افزار تغيير اي پي و مخفي كردن اي پي استفاده كني...يه سرچي بكني پيدا ميكني......خيلي تو كامپيوترت نرم افزار نصب نكن..همونا كار دستت ميده

10. این کاربر از mehdisarvari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •