با سلام
خلاصه بگم
من میخوام دو تا سیستم رو شبکه کنم
مودوم وایرلس هم دارم البته اگه نیازی
ممنون میشم مرحله به مرحله توضیح داده شود
با سلام
خلاصه بگم
من میخوام دو تا سیستم رو شبکه کنم
مودوم وایرلس هم دارم البته اگه نیازی
ممنون میشم مرحله به مرحله توضیح داده شود
اول fire wall و انتی ویروس هردو کامپیوتر رو غیر فعال میکنی .
در کامپیوتر اولروی فایل network کلیک راست کرده و روی گزینه ی properties کلیک کرده تا پنجره ی network and sharing center باز بشه. بعد سمت چپ بالای صفحه روی گزینه ی change adapter settings کلیک کنید تا پنجره ی network connection باز بشه.روی فایل local area connection کلیک راست کرده و روی گزینه ی properties کلیک کنید.در وسط پنجره ی
باز شده روی گزینه ی internet protocol version 4 کلیک کرده و سپس روی گزینه ی properties کلیک کنید. در پنجره ی باز شده گزینه یuse following IP address را فعال کنید.گزینه ها را به این
ترتیب پر کنید:
IP address:192.168.0.1
subnet mask:255.255.255.0
سپس روی گزینه ی ok کلیک کنید.همه ی پنجره ها را ببندید.
مشخص کردن workgroup
روی فایل my computer کلیک راست کرده وروی گزینه ی properties کلیک کنید.سپس در پنجره ی باز شده روی گزینه ی change settings کلیک کنید.در پنجره ی باز شده روی گزینه ی change کلیک کنید.
در انجا در نوار workgroup نام مورد نظر را تغییر دهید مانند x games . سپس ok کنید و سپس پنجره ی بعدی را با گزینه ی apply ببندید و بگزارید تا سیستم Restart شود.
در کامپیوتر دومروی گزینه ی my network places کلیک راست کرده و روی گزینه ی
properties کلیک کنید تا پنجره ی network connection باز شود.روی فایل local area connection کلیک راست کرده و روی گزینه ی properties کلیک کنید.در وسط پنجره ی باز شده روی گزینه ی internet protocol version 4 کلیک کرده و روی گزینه ی properties کلیک کنید.در انجا مانند کامپیوتر قبل عمل کرده ولی نوار IP را به این صورت پر میکنیم:
IP address:192.168.0.2
وسپس ok میکنیم و همه ی پنجره ها را ببندید.روی my computer کلیک راست کرده و روی گزینه ی properties کلیک کنید.در پنجره ی باز شده به تب computer name بروید و روی گزینه یchange کلیک کنید.در انجا workgruop خود را حتما باید با کامپیوتر اول بنویسید یعنی در کامپیوتر اول ما workgruop اسمش x games بود در کامپیوتر دوم نیز باید اسم workgruop همان x games باشد.
خوب حالا ok کنید و پنجره ی بعد را با apply ببندید و بگزارید تا سیستم شما Restart شود.
و حال دو کامپیوتر شما شبکه شده.
البته کابل هم متصل کنید .
حالا با این روش که گفتید چجوری میشه یه بازی مثل حکم رو که فقط آنلاین میشه شبکه کرد رو آفلاین بازی کرد؟
در ادامه بيانات دوست گرامي پيام جان
اگر دي ان اس سرور كامپيوتر دوم را مثل زير تنظيم كنيد دسترسي به نت در آنهم ممكن مي شود
192.10.10.1
2.4.4.2
![]()
ممنون از پاسخ کاملتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)