سلام
بهترین نرم افزار دیکشنری فارسی به انگلیسی و بهترین نرم افزار انگلیسی به فارسی چیه؟
نظرتون در مورد نارسیس چیه؟ خوبه؟
ممنون
سلام
بهترین نرم افزار دیکشنری فارسی به انگلیسی و بهترین نرم افزار انگلیسی به فارسی چیه؟
نظرتون در مورد نارسیس چیه؟ خوبه؟
ممنون
سلام دوستان
من هم این مشکل را دارم ، بین دوتا دیکشنری گیر کردم
1. لانگمن
2. نارسیس
میدونم لانگمن قابل مقایسه با نارسیس نیست ولی آخه نارسیس هم امکانات خیلی خوبی داره
به نظرتون چه کار کنم؟
ما که از Babylon استفاده می کنیم...
سلام
نارسیس دیکشنری بسیار خوبیه
دیتابیس خوبی داره
اما مهمترین مزیتش نسبت به گلوسریهای ببیلون، معادلهای انگلیسی به انگلیسی و مثالهاشه
در این زمینه خیلی خوب عمل کرده این دیکشنری
ورژن پنجش انگلیسی به فارسیش مشابه همه گلوسریهای رایج در ببیلون بود
فارسی به انگلیسیش هم همین طور
با این حال فضای بهتری داشت نسبت به ببیلون
پیشنهاد من برای دیکشنری فارسی به انگلیسی و انگلیسی به فارسی، دیکشنری آریان پوره که گلوسریش برای ببیلون موجوده (در سیستم عامل ویندوز) و در سیستم عامل اندروید هم با برنامه Blue Dict و دانلود گلوسری آریان پور می تونید از این دیکشنری استفاده کنید
دیکشنری آنلاین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم همون دیتابیس آریان پور هست ...
اگه به صورت هارد کاپی بخواید هم دیکشنری هزاره یکی از بهترینهاست ...
دوستان سلام
میشه زحمت جواب به سوال من را هم بکشید؟
ابته دوستان حرفه ایی تر هستن ولی من خودم همیشه این کار رو انجام میدم مثلا کلمه ایی رو از انگلیسی به فارسی بخوام ترجمه کنم اول اون کلمه رو تو مترجم گوگل میزنم معنیش رو میفهمیم بعد همین کلمه رو تو گوگل سرچ میکنم منتها بخشی که فقط صفحات پارسی نمایش داده بشه اینطوری میتونم مثال های بسیار زیادی رو پیدا کنم.
ضمن اینکه هر ساعت و روز بر تعداد دیتابیس گوگل افزوده میشه و این می تونه به شما کمک کنه.
من این روش رو می پسندم .![]()
جناب Payam178 به نظر من شما بابیلون رو نصب کنید و سپس گلاسریهای لانگ من ، آریان پور، نارسیس ، آکسفورد ، کمبریج ، مک میلان ، مریم و خلاصه هرچی که بخواید براش موجوده.
توی دیکشنریهای انگلیسی به پارسی و بالعکس ، آریانپور از همه بهتر عمل کرده مثالهای فراوانی هم داره با معنی. پیشنهاد من نصب همین بابیلون با گلاسریهاشه.
سلام
خیلی ممنون جناب امین
اینجا توانایی های دیکشنری نارسیس گفته شده :
آیا بابیلون هم این قابلیت ها را دارد؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوال های مبتدیانه را بر من ببخشید
درود.
نه ببینید ، بابیلون یک برنامه ی دیکشنری تقریبن باز هستش که میشه براش دیکشنری نوشت. شما فقط خودتون میتونید برید لغات یا اصطلاحات رو از درونش پیدا کنید، مث نارسیس حالت آموزشی نداره که مثلن توی استارت آپ یک نکته ی آموزشی به شما بگه و .... تقریبن هر دیکشنری ای که شما بگین هم براش موجوده. دقت کنید نارسیس از لحاظ ظاهری برنامه ی جالبیه ولی سود زیادی نداره به جهت آموزشی متد زیاد جالبی نیست.
اگه شما میخواید لغت یاد بگیرید، جعبه ی لایتنر jMemorize که رایگان هم هست خیلی خیلی موثر تره تا نارسیس
تاپیک برنامه و آموزش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دیکشنری هم همونطور که در پست قبل گفتم همه چیز برای بابیلون موجوده. حتی دیکشنری خود نارسیس.
خیلی ممنون دوست من
میشه بگید گلاسر که گفتید چیه و از کجا میشه دانلود کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)