تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هارد اکسترنال 2.5 اینچی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض راهنمایی برای خرید هارد اکسترنال 2.5 اینچی

سلام به همه‏ی دوستان، ممنون می‏شم که منو در خرید هارد اکسترنالی با مشخصات زیر راهنمایی کنید:
    - 2.5 اینچی باشد.
    - دارای اینترفیس USB3 باشد.
    - حداقل در برابر ضربه مقاوم باشد و سرعت خواندن و نوشتن خوبی را داشته باشد.
    - حداقل ظرفیت 1 ترابایت را داشته باشد.
    بچه‏ها، یکی از دوستام می‏گفت که تمام هاردهایی که هم‏اکنون در بازار ایران است چینی هستن یعنی هیچ هارد اصلی پیدا نمی‏شه؟
    و آیا از لحلظ عمر و کیفیت و دوام هارد اصلی با چینی فرق زیادی دارند؟
    در هر صورت از شما تقاضا دارم منو راهنمایی کنید که چه هاردی رو بگیرم که در ضمن مبلغ آن مهم نیست، ولی اگر امکان دارد در همان رنجی که معرفی می‏کنید قیمت‏های مختلفی را از شرکت‏های مختلفی، نام ببرید.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه‏ی دوستان، ممنون می‏شم که منو در خرید هارد اکسترنالی با مشخصات زیر راهنمایی کنید:
    - 2.5 اینچی باشد.
    - دارای اینترفیس USB3 باشد.
    - حداقل در برابر ضربه مقاوم باشد و سرعت خواندن و نوشتن خوبی را داشته باشد.
    - حداقل ظرفیت 1 ترابایت را داشته باشد.
    بچه‏ها، یکی از دوستام می‏گفت که تمام هاردهایی که هم‏اکنون در بازار ایران است چینی هستن یعنی هیچ هارد اصلی پیدا نمی‏شه؟
    و آیا از لحلظ عمر و کیفیت و دوام هارد اصلی با چینی فرق زیادی دارند؟
    در هر صورت از شما تقاضا دارم منو راهنمایی کنید که چه هاردی رو بگیرم که در ضمن مبلغ آن مهم نیست، ولی اگر امکان دارد در همان رنجی که معرفی می‏کنید قیمت‏های مختلفی را از شرکت‏های مختلفی، نام ببرید.
    سلام .

قبل از هر چیزی بهتره که یک نکته مهم در مورد هاردهای اکسترنال ضد ضربه گفته بشه .

اکثر هاردهای اکسترنال ضد ضربه فقط باکس مستحکم و یا ضد آب دارند ولی هارد اینترنال بکار رفته هیچ فرقی با انواع معمولی ندارند . بنابراین در زمانهایی که هارد روشن و هد بر روی پلاتر ها در حال tracking هستند به هارد نباید ضربه ای وارد بشه در غیر اینصورت باعث آسیب دیدن هارد میشه . حتی برندهای معتبری مثل buffalo در مدل extreme ministation که یک مدل ضد ضربه هست بوضوح تاکید کرده که این قابلیت فقط در حالت non-operating (خاموش بودن هارد) آنهم بر روی industrial carpet تست شده .

نقل و قول از سایت بوفالو :

Test conducted on an industrial carpet in non-operating mode. MiniStation™ offers extra shock protection as compared to conventional hard drives; however, it does not guarantee prevention from damage to the cases, the internal hard drives, or the data in all environments or circumstances. Please do not drop hard drive intentionally. BUFFALO does not offer any additional warranty coverage for dropped drives
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هارد دیسکها در کشور های مختلفی تولید میشوند ولی همگی (برندهای معتبر و شناخته شده) زیر نظر کمپانی مادر ساخته میشوند و از لحاظ کیفیت فکر نمیکنم تفاوتی داشته باشند .

به هر حال اگر هارد اکسترنال ضد ضربه میخواهید از برند ADATA مدلهایی مثل HD710 و یا SH14 میتونید انتخاب کنید . از برند Silicon power سری Armor هم ضد ضربه هستند مثل Armor15 و Armor80 و Armor30 .

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

آقای ata.royalfalcon خیلی ممنونم از اینکه منو راهنمایی کردید، با این وجود یه سوال دیگه از شما دارم:
    با این مشخصاتی که گفتم به غیر از اینکه ضد ضربه باشند (چون من فکر می‏کردم که اگر در حال کار کردن هم ضربه‏ای به آن وارد شود مانعی ندارد)، دیگه چه مدلهایی رو معرفی می‏کنید.
    لطفا همراه معرفی مدل، گارانتی معتبر آن را نیز بنویسید.
    Last edited by mahdi rahimi; 31-08-2013 at 23:04.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقای ata.royalfalcon خیلی ممنونم از اینکه منو راهنمایی کردید، با این وجود یه سوال دیگه از شما دارم:
    با این مشخصاتی که گفتم به غیر از اینکه ضد ضربه باشند (چون من فکر می‏کردم که اگر در حال کار کردن هم ضربه‏ای به آن وارد شود مانعی ندارد)، دیگه چه مدلهایی رو معرفی می‏کنید.
    لطفا همراه معرفی مدل، گارانتی معتبر آن را نیز بنویسید.
    Seagate Backup plus
    Seagate expansion
    WD my passport

میتونید با گارانتی سازگار بخرید .

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام، آقای ata.royalfalcon من هارد Armor A80 رو خریدم. منتها چون تا حالا هادی رو راه اندازی نکرده‏ام نمی‏دونم که چیکار کنم، لطفا کمکم کنید که الآن دقیقا چیکار کنم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام، آقای ata.royalfalcon من هارد Armor A80 رو خریدم. منتها چون تا حالا هادی رو راه اندازی نکرده‏ام نمی‏دونم که چیکار کنم، لطفا کمکم کنید که الآن دقیقا چیکار کنم؟
    سلام .
    کار خاصی لازم نیست انجام بدید . با استفاده از کابل usb که همراه هارد هست به سیستم متصل کنید تا درایو در my computer ظاهر شود . دقت کنید که در هنگام استفاده به هارد ضربه ای وارد نشه .

9. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام .
    کار خاصی لازم نیست انجام بدید . با استفاده از کابل usb که همراه هارد هست به سیستم متصل کنید تا درایو در my computer ظاهر شود . دقت کنید که در هنگام استفاده به هارد ضربه ای وارد نشه .
    می‏بخشید منظورم این بود که پارتیشن بندی و ... لازم هست؟

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فقط Armor80 سیلیکون پاور نگرید که منم گوا ضد ضربه بودنش رو خوردم و یه بار از دستم افتاد و اسیب دیدو دیگه برام کار نکرد...A DATA معمولا گرونتره و میگن که ساخت تایوان هست( قیمت گرفتم وسترن رو 250تومن بود اما ADATA 320 تومنه... )

12. این کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

می‏بخشید منظورم این بود که پارتیشن بندی و ... لازم هست؟
    از قبل پارتیشن بندی و فرمت شده و آماده استفاده هست مگر اینکه به تعداد بیشتری پارتیشن نیاز داشته باشید (و یا با فرمت متفاوت) که در اینصورت مانعی برای پارتیشن بندی کردن مجدد نیست .

14. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام، آقا عطا از اینکه دوباره جواب من رو بدید خیلی ممنون می‏شم.
    الآن یه مشکلی پیش اومده و اونم اینکه نمی‏شه فایلی با پسوند mpeg رو داخل هارد ریخت، به نظر شما برای رفع این مشکل چیکار کنم؟ چون خیلی از فیلمهام این پسوندو دارن.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •