سلام دوستای گلم
اول عذر میخوام برای اینکه تاپیک جدید زدم چون هنوز سردرگمم-شرمنده ی همتون
قبلا هم گفتم ولی باز میگم:
وب گردی زیاد-دانلود -نرم افزارهای داروسازی-شاید یه موقع هوس بازی کردم!!
بودجه تا دو تومن
سلام دوستای گلم
اول عذر میخوام برای اینکه تاپیک جدید زدم چون هنوز سردرگمم-شرمنده ی همتون
قبلا هم گفتم ولی باز میگم:
وب گردی زیاد-دانلود -نرم افزارهای داروسازی-شاید یه موقع هوس بازی کردم!!
بودجه تا دو تومن
بهترین گزینه 4540 از hp یا با یک مقدار بودجه بیشتر z500 چون z500 نسبت به 4540 دارای گرافیک بهتری هست اما در کل اگه نمیخواین بیشتر هزینه کنید بهترین همون 4540 هست که برای شما خیلی خوب جوابگو هست.
نظرتون راجع به lenovog580چیه؟من زیاد اطلاعات ندارم ولی شنیدم خرابی های لنوو کمتر از بقیس..
درمورد 4540هم تو تاپیک های قبلی خوندم بعضی ها ایراد گرفتن که مثلا داغ میکنه و نور دسکتاپش خوب نیست و ...
Last edited by یگی; 29-08-2013 at 21:00. دليل: اختیاری
آیا لپ تاپ های جدید وارد بازار شدند؟؟
دوست عزیز اطمینان داشته باشید که همون لپ تاپ هایی که نام بردم تو این رنج قیمت بهترینن و در مورد برندهای hp و Lenovo باید بگم که جفتشون عالی هستن اما در کل باز هم میگم که اگه برای گیم هم میخواین پس z500 بگیرین.
مررررسی-یه سوال مسخره !! الآن بخرم یا صبر کنم؟
بخرین چون با این کارهایی که شما گفتین مثل وبگردی و .... LENOVO Z500 خیلی راحت براتون جوابگو هست و همچنین این مدل کاملا افتش رو تو قیمت کرده پس خیالتون راحت.
موردهایی که گفتی در مورد مدل 4540 وجود نداره چون این مدل فن قوی داره و مشکل داغ کردن نداره . از طرفی صفحه نمایشش مات هست و مشکل انعکاس نور نداره و این ویژگی یکی از برتری های این مدله . نور دسکتاپ و کنتراستش هم خوبه . به نظرم همین مدل انتخاب خوبیه .
Last edited by hamid_IT63; 14-09-2013 at 12:26.
1-Lenovo ThinkPad Edge E530
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-hp probook 4540s
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کیفیت ساخت جفتشون هم خیالت راحت راحت راحت
دوست عزیز تا وقتی Z500 هست دیگه چرا E530 البته E530 لپ تاپ خوبی هست اما چون این دوستمون گفتن که گاهی اوقات برای بازی هم میخوان پس یقینا باید Z500 رو انتخاب کرد چون گرافیک این مدل 740M میباشد که از 635 قویتر هست همچنین این مدل لپ تاپ زیباتر و از سری مالتی مدیا که برای اجرای نرم افزارها هم خیلی خوبه اما E530 از سری صنعتی میباشه البته باز هم میگم که E530 لپ تاپ خیلی خوبیه و همچنین دارای پورت USB 3.0 بیشتر هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)