تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: گرافیک hp sleek book

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض گرافیک hp sleek book

سلام به همی دوستان.من حدود دو ماه پیش از طرف یکی از دوستانم از مغازه ای یک لبتاپ خریدم.روش برچسب geforce 630 2 g خورده ولی امروز متوجه شدم درایو کارت گرافیک در قسمت رزولیشن intel 4000 است.حالا الان نمیدونم چیکار کنم؟الان گرافیک intel یا geforce?
    چون لبتاپ برا خودم نیست خیلی برام مهمه که کارت گرافیکش چیه چون آبروم در خطره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

داداش ناراحت نباش.لپ تاپ هاي hp اكثرا داراي 2كارت گرافيك هستند.مال من probook4540s هستش و كارت گرافيك اون amd radeon7650m هست . اگه بري تو devicemanager وبري تو display adaptors ميبينيكه اسم دو تا كارت گرافيك رو نوشته.در واقع intel hd4000 وقتي فعاله كه كار زيادي نميكني .مثلا وقتي تو اينتر نتي.ولي geforce وقتي فعال ميشه كه داري كار هاي گرافيكي سنگين مثل بازي هاي گرافيك بالا ميكني.اين امخر به مصرف باتري خيلي كمك ميكنه.واصلا نگران نباش.

3. این کاربر از ghoste بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

سلام به همی دوستان.من حدود دو ماه پیش از طرف یکی از دوستانم از مغازه ای یک لبتاپ خریدم.روش برچسب geforce 630 2 g خورده ولی امروز متوجه شدم درایو کارت گرافیک در قسمت رزولیشن intel 4000 است.حالا الان نمیدونم چیکار کنم؟الان گرافیک intel یا geforce?
    چون لبتاپ برا خودم نیست خیلی برام مهمه که کارت گرافیکش چیه چون آبروم در خطره.
    دوستمون راست می گن لپ تاپ ها برای مصرف باطری بهتر 2 تا کارت گرافیک دارن یکی اینتل که مصرفش پایین تر و قدرتش بیشتره و یه کارت گرافیک دیگه . خودش معمولا بر حسب نیاز تعیین می کنه از کدوم کارت گرافیک استفاده کنه .

اگر زیاد نگرانین ، ار تو Device Manager چک کنین ببینین چند تا کارت گرافیک دارین

5. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •