تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: Crash كردن درايو C

اگه نباشه جاش خالی می مونه cheetoz_motori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض Crash كردن درايو C

با سلام خدمت دوستان.با مشكلي بدي در هارد ديسكم مواجه شدم كه تقاضاي راهنمايي از اساتيد براي رفع آن را دارم.چند روز پيش در حال كار كردن با سيستم بودم در Browser ام و حدود 10 Tab آنجا باز كرده بودم و منتظر Load شدن آنها بودم.بعد از 3-4 دقيقه احساس كردم كه سيستم هنگ كرده و چراغ هارد هم بصورت ممتد روشن مانده بود و خاموش نمي شد.Mouse روي صفحه حركت مي كرد ولي در راست كليك ها و كليكها عكس العملي نشان نمي داد.چراغ Connection در كنار ساعت سيستم هم مداوم روشن بود و قطع نمي شد 2 دقيقه ديگر هم صبر كردم و ديدم هيچ تغييري صورت نمي گيرد روي Desktop و تصميم گرفتم Reset سخت افزاري كنم و با دكمه Reset روي Case سيستم را Reset كردم.بعد از اين بود كه ديگر سيستم ديگر بالا نيامد و وارد ويندوز هم نشد.تصميم گرفتم با Cd Windows سيستم را Repair كنم كه در منوهاي Bootable XP متوجه شدم كه گزينه Repair براي من غير فعال است و كلاً درايوي كه Windows روي آن نصب بوده را هم نمي شناسد همان ساختار در اصل كه Fat32 بود.البته در ليست ديگر درايوهايم بدون مشكل در ليست بودند همراه با اطلاعاتي كه روبروي اسم آنها از ساختارشان وجود داشت.قيد Repair و اطلاعات روي C را زدم و رفتم كه C را Format كنم.در حال Format كردن بودم كه خط Format از 30% جلوتر نرفت و Stop كرد. با Bootable Me هم رفتم كه از Dos درايو C را فرمت كنم آنجا هم به دليل اينكه ساختار C براي كامپيوتر مشخص نيست كه Fat32 هست يا NTFS و گويا پاك شده است در Dos هم Format نمي كند.خلاصه كه درايو Cي ما Crash كرده.حالا خواهشي كه دارم اين است كه اگر مي شه راه حلي كه ساختار درايو C را بتوانم بازيابي كنم به Fat32 و دوباره آنرا Format كنم و Windows نصب كنم و همچنين به ديگر درايوهايم نيز صدمه اي وارد نشود مي شناسيد بگوييد انجام دهم و اگر نرم افزاري كه بصورت Bootable بالا بيايد و كار تعمير درايو C مرا انجام دهد هم مي شناسيد معرفي كنيد تا استفاده كنم. قبلاً از حسن توجه شما متشكرم.
    Last edited by cheetoz_motori; 15-08-2006 at 11:04.

حـــــرفـه ای patal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    the Matrix

پيش فرض

سلام
    برنامه هاي زيادي هست كه در حالت live مي تونند با HDD كار كنند و مشكلاتش رو حل كنند. مثل Partition Magic و يا Acronis.

البته من اگه جاي شما بودم، روي يه drive ديگه يه Windows نصب مي كردم و بعد يدونه از اين برنامه ها رو نصب مي كردم و اون وقت به تعمير HDD م مي پرداختم. چون پر واضح ه كه Full Version بهتر و كاملتر از Live Version ه.

خوش باشي،
    ©م.م.©

آخر فروم باز rocket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Amol

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    شما بايد به كمك Fdisk درایو C رو پاک کنی و یه درایو دیگه رو Set Active کنی و روی اون ویندوز نصب کنی
    بعد از روی Manager ویندوز Xp به تعمیر داریو C بپردازی
    انشاالله مشکلت حل میشه

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط patal
    سلام
    برنامه هاي زيادي هست كه در حالت live مي تونند با HDD كار كنند و مشكلاتش رو حل كنند. مثل Partition Magic و يا Acronis.

البته من اگه جاي شما بودم، روي يه drive ديگه يه Windows نصب مي كردم و بعد يدونه از اين برنامه ها رو نصب مي كردم و اون وقت به تعمير HDD م مي پرداختم. چون پر واضح ه كه Full Version بهتر و كاملتر از Live Version ه.

خوش باشي،
    ©م.م.©
    دوست عزيز پيشنهاد خوبي هست ولي غير از C من 3 تا درايو ديگه دارم كه همه Full هستند و اطلاعات آنها هم برايم مهم هستند و نمي توانم ازشون بگذرم وگرنه خودم هم اينكار را مي كردم.الان من دنبال راه حل يا نرم افزاري هستم كه از طريق Cd بوت بشه و درايو C من را تعمير كنه و Fat32 برايش تعريف كنه و اگر بدسكتور داره آنها را رفع كنه و خلاصه هر كاري مي كنه فقط با C بكنه و به ديگر درايوها كاري نداشته باشه.حالا چيزي هست به من معرفي كنيد؟من مي خواهم درگير Fdisk و از اين برنامه ها نشوم كه اطلاعات هاردم كامل از بين برود.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Amol

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    شما میتونی با یه سیستم دیگه هارد به هارد کنی و از هاردت به عنوان هارد دوم استفاده کنی و از این طریق درایو سی رو درستش کنی
    Last edited by rocket; 15-08-2006 at 14:21.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط rocket
    سلام دوست عزيز
    شما میتونی با یه سیستم دیگه هارد به هارد کنی و از هاردت به عنوان هارد دوم استفاده کنی و از این طریق درایو سی رو درستش کنی
    يعني منظورت اينه كه مي توانم با 1 هارد ديگه كه Windows سالم داره درايو C آن هارد را كپي كنم به درايو C ي خودم؟ اينجوري درست مي شود؟ براي من fat32 شدن درايو C ام هم كافي هست.الان درايو C من هيچ ساختاري نداره. مثل زمانيكه هارد نو هست و Fdisk نشده.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Amol

پيش فرض

سلام
    بزار بطور كامل راهنماييت كنم تا درايو C رو با یه کامپیوتر دیگه به Fat32 تبدیل کنی
    1-هاردت رو در بیار و برو رو کامپیوتری که سالمه
    2-کابل اتصال سیدی رام به مادر بورد و کابل برقش رو در بیار و جای سیدی رام هاردت رو بهش وصل کن. یعنی سی دی رام رو قطع کن و جاش هارد خودتو نصب کن.
    3- کامپیوتر رو روشن کن و بیا بالا . وقتی که اومدی میتونی علاوه بر درایوهای کامپیوتر سالم درایوهای هارد خودتم ببینی ! !

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Amol

پيش فرض

وقتی این کارو کردی میتونی درایو سی کامپیوتر خودتو فرمت کنی ، بد سکتورشو بگیری و هرکاری که دوست داشتی میتونی باهاردت بکنی چون هاردت به جای سی دی رام اومده روی ویندوز سالم یعنی اینکه جای سی دی رام هارد نصب کردی ! ! !

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط rocket
    وقتی این کارو کردی میتونی درایو سی کامپیوتر خودتو فرمت کنی ، بد سکتورشو بگیری و هرکاری که دوست داشتی میتونی باهاردت بکنی چون هاردت به جای سی دی رام اومده روی ویندوز سالم یعنی اینکه جای سی دی رام هارد نصب کردی ! ! !
    آقا دستت درد نكنه زحمت كشيدي.اين كار را تست مي كنم اميدوارم كه جواب بده و از شر اين مشكل خلاص بشيم. جواب گرفتم دوباره مي آيم خبر مي دهم.تا همين جا هم ممنون از شما.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Amol

پيش فرض

سلام
    منم اميدوارم مشكلت سريع حل شه

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •