با سلام خدمت دوستان.با مشكلي بدي در هارد ديسكم مواجه شدم كه تقاضاي راهنمايي از اساتيد براي رفع آن را دارم.چند روز پيش در حال كار كردن با سيستم بودم در Browser ام و حدود 10 Tab آنجا باز كرده بودم و منتظر Load شدن آنها بودم.بعد از 3-4 دقيقه احساس كردم كه سيستم هنگ كرده و چراغ هارد هم بصورت ممتد روشن مانده بود و خاموش نمي شد.Mouse روي صفحه حركت مي كرد ولي در راست كليك ها و كليكها عكس العملي نشان نمي داد.چراغ Connection در كنار ساعت سيستم هم مداوم روشن بود و قطع نمي شد 2 دقيقه ديگر هم صبر كردم و ديدم هيچ تغييري صورت نمي گيرد روي Desktop و تصميم گرفتم Reset سخت افزاري كنم و با دكمه Reset روي Case سيستم را Reset كردم.بعد از اين بود كه ديگر سيستم ديگر بالا نيامد و وارد ويندوز هم نشد.تصميم گرفتم با Cd Windows سيستم را Repair كنم كه در منوهاي Bootable XP متوجه شدم كه گزينه Repair براي من غير فعال است و كلاً درايوي كه Windows روي آن نصب بوده را هم نمي شناسد همان ساختار در اصل كه Fat32 بود.البته در ليست ديگر درايوهايم بدون مشكل در ليست بودند همراه با اطلاعاتي كه روبروي اسم آنها از ساختارشان وجود داشت.قيد Repair و اطلاعات روي C را زدم و رفتم كه C را Format كنم.در حال Format كردن بودم كه خط Format از 30% جلوتر نرفت و Stop كرد. با Bootable Me هم رفتم كه از Dos درايو C را فرمت كنم آنجا هم به دليل اينكه ساختار C براي كامپيوتر مشخص نيست كه Fat32 هست يا NTFS و گويا پاك شده است در Dos هم Format نمي كند.خلاصه كه درايو Cي ما Crash كرده.حالا خواهشي كه دارم اين است كه اگر مي شه راه حلي كه ساختار درايو C را بتوانم بازيابي كنم به Fat32 و دوباره آنرا Format كنم و Windows نصب كنم و همچنين به ديگر درايوهايم نيز صدمه اي وارد نشود مي شناسيد بگوييد انجام دهم و اگر نرم افزاري كه بصورت Bootable بالا بيايد و كار تعمير درايو C مرا انجام دهد هم مي شناسيد معرفي كنيد تا استفاده كنم. قبلاً از حسن توجه شما متشكرم.