سلام
فلش یک بنده خدایی روی سیستمم فایل هاش مخفی شده بود من هم توی گوگل سرچ کردم برای درست کردنش و طبق آموزش یک سایتی این دستور رو توی CMD زدم :
بعد فایل ها هم درست شد و پیدا هم شد ، ولی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از وقتی این کارو کردم دیگه هر فلش مموری که به سیستمم وصل میکنم در صفحه اولش یک Shortcut درست میشه به این صورت :
![]()
و همه ی اطلاعات توی اون Shortcut ریخته میشه و هر چی هم که من از اونجا کات میکنم به صفحه اول باز دفعه بعد که فلش رو وصل میکنم میبینم باز فایل ها رو ریخته توی اون Shortcut و باعث میشه واسه کار هایی که نیاز هست که فایل در صفحه اول فلش (روت) باشه به مشکل بخورم ، مخصوصاً رم های گوشی های موبایل که اصلاً برنامه هاش از بین میره و خراب میشه
هر کاری کردم درست نمیشه
وقتی روی اون Shortcut راست کلیک میکنم یک گزینه میاد به اسم : Open File Location که وقتی روش کلیک میکنم این فایل رو نشون میده :
و بعدش توی درایو C ویندوزم این فایل رو جستجو کردم که اینها رو پیدا کرد :
بعدش من تک تک این فایل ها رو با برنامه Unlocker پاک کردم ، و بعد دیدم حالا دیگه وقتی روی Shortcut کلک میکنم بازش نمیکنه و مینویسه فایل هایی که به این قسمت ارجاع داده میشد پاک شده اند اگر میخوای از سطل آشغال بازیافتش کن ، من هم بازیافتش کردم چون دیدم این راه حلش نیست
فلش مموری رو هم فرمت کاملش هم کردم ( یعنی تیک Quick Format رو نزدم ) ، ولی درست نمیشه ،
با Nod32 4 که آخرین آپدیتی که کردمش برای 1 ماه پیش بوده هم امتحان کردم شناساییش نمیکنه
معلوم هست باید یه جوری اون دستوری که از توی CMD دادم رو کنسل کنم
==================
حالا چه جوری این مشکل رو رفع کنم که دیگه Shortcut درست نکنه ؟
ممنون میشم کمک کنید