تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: Nvidia یا AMD و HP یا Acer

داره خودمونی میشه ehsan6239's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

1 Nvidia یا AMD و HP یا Acer

سلام دوستان
    من قصد خرید یک لپ تاپ دارم که تفاوتشون در گرافیک هست که یکی
    Nvidia GeForce 710M
    هست و دیگری
    AMD Radeon HD 7650M
    هر دو 2GB و 4096 UP TO

میشه راهنمایی کنید کدام یک به طور کلی بهتر هست ؟
    اصلا میشه لطف کنید و بگید کدام لپ تاپ بهتره نظر خودم لپ تاپ اچ پیه به خاطر اینکه صفحه نمایش مات و کیفیت ساخت بهتری داره ولی مثل اینکه ایسر مدل سی پی یو بالاتری داره
    ممنون میشم راهنماییم کنید و اگر امکان داره مدل دیگر تا سقف قیمت 2100 بهم معرفی کنید که حافظه گرافیکی مشابه مدل زیر باشه رم 6 یا 8 گیگ و سی پی یو core i5 یا i7
    مدل ها :

Acer Aspire V3-571G-53238G1TMaii
    مشخصات کلی:لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.6 کیلوگرم
    پردازنده:Intel 3230M Core i5 2.50GHz up to 3.20 GHz - Cache 3 MB
    حافظه:8 GB DDR3
    هارد دیسک:1024 GB 5400RPM
    کارت گرافیک:Nvidia GeForce 710M 2048 MB UpTo 4096 MB
    صفحه نمایش:15.6" - Bright LED
    امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
    سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - DOS

و

HP ProBook 4540s-G
    مشخصات کلی:لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.33 کیلوگرم
    پردازنده:Intel 3210M Core i5 2.6GHz up to 3.2 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
    حافظه:6 GB DDR3
    هارد دیسک:750 GB SATA II (5400RPM)
    کارت گرافیک:AMD Radeon HD 7650M DDR3 2048 MB UpTo 4096 MB
    صفحه نمایش:15.6" LED
    امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
    سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - DOS

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تــــــــــــــــــــــــ ـــشـــــــــــــــــــــ ـــــــکـــــــــــــــــ ـــــــــر

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

HP probook 4540s بهتره

3. این کاربر از 3aman021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز من اگه بخوام این دو لپ تاپ رو مقایسه کنم باید بگم که cpu مدل ایسر که 3230M هست از CPU 3210M یک مقدار خیلی کم قویتره اما در مورد کارت گرافیک باید بگم که گرافیک 7650M به مراتب از 710M قویتره و همچنین در مورد رم باید بگم که رم 6 هم کافیه که البته بستگی به کاربرد شما هم داره که شما فقط با 70 تومان میتونین رمتون رو ارتقا بدین پس تا اینجا 4540 بهتره اما اگه بخواین که لپ تاپ قویتری بگیرین که خوب یقینا Z500 از لنوو بهتره مخصوصا اگه گیمر هستین باید بگم که گرافیک Z500 مدلش 740M میباشد که از 7650M هم بهتره و بازی ها را بهتر اجرا میکنه همچنین این لپ تاپ واقعا طراحی قشنگی داره.

5. این کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

به نظر خودم هم اچ پی بهتره ممنون از شما

خوشحال میشم نظر دیگر دوستان رو هم ببینم

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوست عزیز من اگه بخوام این دو لپ تاپ رو مقایسه کنم باید بگم که cpu مدل ایسر که 3230M هست از CPU 3210M یک مقدار خیلی کم قویتره اما در مورد کارت گرافیک باید بگم که گرافیک 7650M به مراتب از 710M قویتره و همچنین در مورد رم باید بگم که رم 6 هم کافیه که البته بستگی به کاربرد شما هم داره که شما فقط با 70 تومان میتونین رمتون رو ارتقا بدین پس تا اینجا 4540 بهتره اما اگه بخواین که لپ تاپ قویتری بگیرین که خوب یقینا Z500 از لنوو بهتره مخصوصا اگه گیمر هستین باید بگم که گرافیک Z500 مدلش 740M میباشد که از 7650M هم بهتره و بازی ها را بهتر اجرا میکنه همچنین این لپ تاپ واقعا طراحی قشنگی داره.
    کمی درباره z500 تحقیق کردم و تنها مشکلی که میشد ازش گرفت مانیتورش بود چون هم براق و هم زاویه دید محدود بود . ایا واقعا مانیتور خیلی بدی داره ؟
    قبلا یکی از گزینه هام همین مدل بود که به دلیل گفته شده حذفش کردم .

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کمی درباره z500 تحقیق کردم و تنها مشکلی که میشد ازش گرفت مانیتورش بود چون هم براق و هم زاویه دید محدود بود . ایا واقعا مانیتور خیلی بدی داره ؟
    قبلا یکی از گزینه هام همین مدل بود که به دلیل گفته شده حذفش کردم .
    دوست عزیز من در روز به خیلیا تو انتخاب لپ تاپ مشاوره و کمک میدم پس چیز بدی حداقل برای خودم نمیگیرم و به همین دلیل من خودم این لپ تاپ و انتخاب کردم و میتونم بگم که تنها ایراد این لپ تاپ اینه که تو زوایا سخت دیده میشه که میشه گفت که خیلی از لپ تاپ ها اینطوره و همچنین این لپ تاپ چون صفحه نمایشش براقه زیر نور افتاب سخت دیده میشود اما اینو بدونین که برای انتخاب یه لپ تاپ نباید به خاطر چیزهای جزیی تمام مزایا و کانفیگ خوب این لپ تاپ رو کنار بزاریم و در اخر هم اینو بگم که این لپ تاپ تو ایران یکی از پر فروشترین لپ تاپ هاست.

9. این کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوست عزیز من در روز به خیلیا تو انتخاب لپ تاپ مشاوره و کمک میدم پس چیز بدی حداقل برای خودم نمیگیرم و به همین دلیل من خودم این لپ تاپ و انتخاب کردم و میتونم بگم که تنها ایراد این لپ تاپ اینه که تو زوایا سخت دیده میشه که میشه گفت که خیلی از لپ تاپ ها اینطوره و همچنین این لپ تاپ چون صفحه نمایشش براقه زیر نور افتاب سخت دیده میشود اما اینو بدونین که برای انتخاب یه لپ تاپ نباید به خاطر چیزهای جزیی تمام مزایا و کانفیگ خوب این لپ تاپ رو کنار بزاریم و در اخر هم اینو بگم که این لپ تاپ تو ایران یکی از پر فروشترین لپ تاپ هاست.
    اره درست میگید تو ویدئویی که من دیدم به خاطر صفحه نمایش خیلی دلسرد شدم یک خوبی که داره اینه که تو بعضی مدلهاش نور پس زمینه کیبرد هم داره
    میشه یه مدل دقیق از سری z500 که در مرز 2100 باشه معرفی کنید ؟
    قبلا خیلی وقت پیش یک لپ تاپ دیدم یادم نیست مدلش رو ولی وقتی یه کمی جابجا میشدی و سرت بالاتر یا پاینتر میرفت صفحه نمایش رو یا زیاد تاریک میدید یا زیاد روشن که خیلی خسته کننده بود فکر کردم که شاید این مدل هم اینجوری باشه . هست ؟؟؟
    از اینکه راهنمایی مکنید ممنونم

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اره درست میگید تو ویدئویی که من دیدم به خاطر صفحه نمایش خیلی دلسرد شدم یک خوبی که داره اینه که تو بعضی مدلهاش نور پس زمینه کیبرد هم داره
    میشه یه مدل دقیق از سری z500 که در مرز 2100 باشه معرفی کنید ؟
    قبلا خیلی وقت پیش یک لپ تاپ دیدم یادم نیست مدلش رو ولی وقتی یه کمی جابجا میشدی و سرت بالاتر یا پاینتر میرفت صفحه نمایش رو یا زیاد تاریک میدید یا زیاد روشن که خیلی خسته کننده بود فکر کردم که شاید این مدل هم اینجوری باشه . هست ؟؟؟
    از اینکه راهنمایی مکنید ممنونم
    تو لنوو بهترین مدل الان y510 بعد z500 بعد G500 بعد G580
    دورور 2 تومان z500 i5 بهترینه

12. 2 کاربر از NOR-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو لنوو بهترین مدل الان y510 بعد z500 بعد G500 بعد G580
    دورور 2 تومان z500 i5 بهترینه
    دوست عزیز حرف این دوستمون تایید میشه پس همون z500 core i5 بهترینه.

14. این کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

از راهنمایی دوستان گلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنونم پس الان دو انتخاب دارم اول lenovo دوم HP
    که اگر جورشد Lenovo در غیر این صورت با همین بودجه اچ پی رو میگیرم

16. 2 کاربر از ehsan6239 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •