تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: مشاوره در مورد نوع لپ تاپ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض مشاوره در مورد نوع لپ تاپ

با شلام خدمت دوستان یک کمک می خواستم من در مورد لپ تاپ خیلی تحقیق کردم تا بتونم اون مدل مورد نظرمو پیا کنم . اونها شامل Hp Envy m6 1201 و همچنین z500 lenovo هستند البته مدل inspiron dell 5110 هم رو دیدم که ظاهرا بد نیست میخواستم دوستان منو راهنمایی کاملی کنند آخرین بودجه من 2.5 هستش و گرافیکی GT force و رم 6 به بالا و هارد حداقل 640 گیگ مد نظر من هستش. البته خودم الان نظرم لنووو 500 هستش. اگه توستان یه توضیح تفضیلی بدن ممنون میشم./

داره خودمونی میشه vahidrojroj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

والا دوستانی که تو بازار هستن همیشه به من توصیه میکنن فعلا طرق Dell نرید چون جنس های اشغالش وارد بازار شده
    من شخصا lenovo و توصیه میکنم و HP در رده های پایین تر قرار داره البته در حالت کلی
    ممکنه موردی این حرف صحیح نباشه

3. این کاربر از vahidrojroj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

z500 i7 بهترین انتخابه
    البته 1201 هم کیفیت خوبی داره از نظر سخت افزار خیلی با z500 i5 تفاوتی نداره شاید 20 درصد از اون ضعیفتر باشه که از نظر عملکرد کلی در یه سطحن اما z500 i7 خیلی قویتره
    اگه با این مشکلات کنار میاین z500 بخرین :

تو فضای باز البته جایی که افتاب باشه صفحه خیلی قابل مشاهده نیست اما شاید بشه با کمی تنظیمات و محافظ صفحه این مشکلو برطرف کرد

باطری جدا شدنی نیست در نتیجه نمیتونین در مواقع ضروری تعویض کنید یا براش باطری قویتر بخرین

چون باریکه و بدنه الومینیومی داره گرما رو راحت تر انتقال میده که مشکلی برای دستگاه به وجود نمیاره اما بدنه تو بازی های سنگین و استفاده زیاد داغ میکنه ( دقت کنین گرما تولید شده به اندازه دیگر لپ تاپ های هم سطحه)

دقت کنین ویندوزی نخرین و حتماً سازگار بخرین قیمت روز این دستگاه 2580-2600 با بکلایت کیبورد اگه شکلاتی باشه بهتره چون سفید بعد یه مدت کثیف میشه و جذابیتش رو از دست میده

5. 2 کاربر از NOR-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با شلام خدمت دوستان یک کمک می خواستم من در مورد لپ تاپ خیلی تحقیق کردم تا بتونم اون مدل مورد نظرمو پیا کنم . اونها شامل Hp Envy m6 1201 و همچنین z500 lenovo هستند البته مدل inspiron dell 5110 هم رو دیدم که ظاهرا بد نیست میخواستم دوستان منو راهنمایی کاملی کنند آخرین بودجه من 2.5 هستش و گرافیکی GT force و رم 6 به بالا و هارد حداقل 640 گیگ مد نظر من هستش. البته خودم الان نظرم لنووو 500 هستش. اگه توستان یه توضیح تفضیلی بدن ممنون میشم./
    باید بگم که این دو مدلی که نام بردین هر دو دارای کیفیت ساخت خوب هستند اما در مورد کانفیگ باید بگم که گرافیک لنوو z500 قویتر از Hp Envy m6 1201 که مدلش 7670M هست پس یقینا برای کارهایی که احتیاج به گرافیک بالاتر داره و همچنین برای اجرای بهتر بازی ها LENOVO Z500 بهتره همچنین اینکه دوست عزیز با این پولی که میخواین بدین حتما برین سراغ CORE I7 و به هیچ عنوان سراغ CORE I5 نرین چون شما با این پولی که دارین شاید یک مقدار بیشتر میتونین لنوو Z500 رو با CORE I7 بگیرین چون اینو بدونین که بین دو هسته ای و چهار هسته ای تفاوت زیاد است و این یعی قدرت و سرعت.

7. این کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

ممنون از دوستان عزیز

9. این کاربر از ahmadtj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •