تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: پاک شدن ناگهانی اطلاعات یک درایو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض پاک شدن ناگهانی اطلاعات یک درایو

با سلام!
    من کامپیوتر لب تابم یک شب بعد از اینکه یک فلش مموری بهش زدم و چند تا فیلم ازش گرفتم. نیم ساعت بعد یکدفه ای درایو D هیچی نشون نداد و همه چی انگار پاک شده بود. و کار نمی کرد تا فرمتش نکردم چیزی ذخیره هم نمی شد. فرمتش کردم و تا یک مدت کار می کرد اما بعد از دو هفته دوباره که بعد از فلش مموری زدن دوباره همین جوری شد. در ضمن فلش مموری زیاد می زنم چرا با بعضی ها این طور مشکلات پیش می یاد؟؟؟؟ لطف کمک کنید.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با سلام!
    من کامپیوتر لب تابم یک شب بعد از اینکه یک فلش مموری بهش زدم و چند تا فیلم ازش گرفتم. نیم ساعت بعد یکدفه ای درایو D هیچی نشون نداد و همه چی انگار پاک شده بود. و کار نمی کرد تا فرمتش نکردم چیزی ذخیره هم نمی شد. فرمتش کردم و تا یک مدت کار می کرد اما بعد از دو هفته دوباره که بعد از فلش مموری زدن دوباره همین جوری شد. در ضمن فلش مموری زیاد می زنم چرا با بعضی ها این طور مشکلات پیش می یاد؟؟؟؟ لطف کمک کنید.

فلش مموری و سیستم رو با یک آنتی ویروس آپدیت شده یک اسکن کامل بکنید احتمالا ویروسی است
    اون هم درایوتون احتمالا پاک نشده بوده اطلاعات هیدن شده بوده که اثر ویروس بوده باید یک اسکن ویروس میکردید و ویروس ها رو پاک میکردید البته به شرطی که ویندوز سالم باشه فایل های هیدن رو فعال میکردین و اطلاعات رو میکشیدین بیرون یا ریکاوری میکردین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

تشکر اما اطلاعات هایدن هم نشده بود . وقتی که روی درایو کلیک میکنم راهی جز فرمت درایو وجود نداره.فکر نکنم که ویروس باشه

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

تشکر اما اطلاعات هایدن هم نشده بود . وقتی که روی درایو کلیک میکنم راهی جز فرمت درایو وجود نداره.فکر نکنم که ویروس باشه
    یک عکس از disk managemnt بدین وقتی فلش وصل است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •