تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: مشاوره برای خرید لپ تاپ فول اچ دی

پروفشنال dirty_coat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض مشاوره برای خرید لپ تاپ فول اچ دی

سلام دوستان عزیزم
    میخوام یک لپ تاپ فول اچ دی بخرم ولی نمیدونم چی روند بازاره ولی دوست دارم سونی باشه از نظر قیمت زیر 3 باشه
    ممنون

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان عزیزم
    میخوام یک لپ تاپ فول اچ دی بخرم ولی نمیدونم چی روند بازاره ولی دوست دارم سونی باشه از نظر قیمت زیر 3 باشه
    ممنون
    دوست عزیز اگه کاربر حرفه ای کامپیوتر هستین و نیازمند یه گرافیک و پردازنده و رم خوب هستین پس یقین داشته باشید که تو این رنج قیمت از سونی چیزی گیرتون نمیاد اما اگه کاربر ساده هستین پس میشه یه لپ تاپ سونی پیدا کرد اما به نظر من یا برین سراغ n46vz یا با بودجه بیشتر برین سراغ n56vb یا اگه پایینتر میخواین تا حدود 3 تومان یا کمتر هزینه کنید برین سراغ Lenovo z500 اما در کل برای اینکه فول اچ دی بگیرین باید بالای 3 تومان هزینه کنید ولی باز هم اگه میشه کاربردتون از لپ تاپ رو بگین که مثلا برای بازی یا چه نرم افزارهایی میخواین.

3. 2 کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    دانشجوی زبان هستم نه اهل بازی ام و فقط اهل وب گردی و برنامه ی افیس و فیلم فول اچ دی میبینم و فقط برام سرعت بالای لب تاپ و کیفیت صفحه ی نمایش و هارد مهمه

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان عزیزم
    ممنون
    زیر 3 تومان FULLHD وجود نداره

SONY vaio F23CGX 3.400
    n56vb 3.450

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    دانشجوی زبان هستم نه اهل بازی ام و فقط اهل وب گردی و برنامه ی افیس و فیلم فول اچ دی میبینم و فقط برام سرعت بالای لب تاپ و کیفیت صفحه ی نمایش و هارد مهمه
    دوست عزیز طبق حرف شما پس چون نه با نرم افزار خاصی و نه اهل بازی هستید پس سی پی یو قوی و گرافیک قوی زیاد مورد احتیاجتون نیست.اما از اونجایی که میخواین سرعت خود لپ تاپ بالا باشه و هنگ هم نکنه پس بهترین کار اینه که برین سراغ لپ تاپ های هارد SSD که سرعتو به طرز چشمگیری بالا میبره اما باز هم زیر 3 تومان چیزی پیدا نمیشه پس حالا با این اوضاع شما کاملا دارین اشتباه میکنین به نظر من بهترین انتخاب تو این رنج قیمت N46VZ هست که هم کیفیت ساخت بالایی داره و هم زیبایی ولی اگه دنبال Full HD هستین باید برین سراغ N56VB.

7. این کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

قیمتش بالاتر هم بود عیبی نداره n550 چطوره؟

پروفشنال NorthBridge's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

11

قیمتش بالاتر هم بود عیبی نداره n550 چطوره؟
    ASUS N550JV یکی از انگشت شمار لپتاپهای میان قیمت (با قیمت 3.800) بازار ایران هست که سخت افزار بروزی داره. در خریدش شک نکنید

نکات برجسته:
    پردازنده ی هاسول(نسل چهارم) 4700HQ
    چیپ گرافیکی قدرتمند و بروز انویدیا GT 750M با رم گرافیکی 4GB !
    هارد 1TB البته 5400rpm
    نمایشگر باکیفیت IPS فول اچ دی که در کمتر لپتاپ فعلی بازار پیدا میشه
    4 اسپیکر Bang & Olufsen
    سیستم عامل DOS OS که باعث پایین آمدن قیمتش شده

معایب:
    فقدان شیار توسعه کاربردی Express Card
    فقدان کانکتور 1394
    فقدان حسگر اثر انگشت (که البته این مورد اهمیت و کاربرد چندانی نداره)
    باتری 4 سلولی

برخی از معایب بالا در اکثر لپتاپهای فعلی بازار وجود داره و تنها مختص این مدل نیست
    Last edited by NorthBridge; 27-08-2013 at 08:59.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان چند سوال از شما داشتم
    با توجه به افزایش قیمت N550 و اینکه صفحش مات نیست می خوام برم سراغ n56
    n46 نمی خوام چون صفحش کوچیکه
    تا حالا کسی n56vm و n56vb رو کنار هم دیده یه مقایسه ای بکنه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1)من خودم فقط میدونم n56vb گرافیکش gt740 اما n56vm گرافیکش gt630
    2)تو لینکهای بالا که گذاشتم گفته n56vb تاچش صدا میده و کلیدهای عددی شو کوچیک کردن
    3)و همچنین تو حالت لود(Load) کامل سی پی یو به سرعت های پایین (1.2gh)سریع سوییچ می کنه در صورتی که n56vm بچه ی خوبیه و هیچ وقت ندیدن به خاطر گرما سوییچ کنه( N56vz بعد یه ساعت سوییچ می کنه که البته اینجا مطرح نیست چون هم کمیابه و هم از N550 گرونتر)
    4)همچنین n56vb انگار خوره باتریه که تو نتایج لینکهای بالا هم هست تقریبا بالای 1.5 برابر n56vm که خودم فکر می کنم به خاطر نوع صفحه باشه چون یکدومشون ساخت LG و دیگری samsung هست
    5)در ضمن نوشته بود وایرلس n56vb اینتله یه مدلی که من اینطوری فهمیدم که بدرد نخوره!
    6)اگرچه سی پی یو n56vb از n56vm قویتره (تو مدلای ایران هست 3630 برای vb و 3610 برای vm ) اما چون من نمیخوام فقط تا داغ کردن سیستم vb برتر باشه و بعدش سوییچ کنه تصمیم گرفتم n56vm بگیرم
    7) به صورت غیر معقولی هم سرعت خواندن و نوشتن n56vb از قیه کانفیگهای با مقدار محسوسی کمتره!

در ضمن یه n56vj با گرافیک gt635 هسن که البته ریویوشو نتونستم گیر بیارم کسی نمیدونه این چطوریه؟
    قیمت های این مدلا کسی خبر نداره چنده خصوصا n56vm که الان کمیابه!
    دوستان لطفا جواب بدن آیا درست فهمیدم یا نه؟جواب هر کدومو که میدونن منو راهنمایی کنن چون واقعا گیچ شدم

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان چند سوال از شما داشتم
    با توجه به افزایش قیمت N550 و اینکه صفحش مات نیست می خوام برم سراغ n56
    n46 نمی خوام چون صفحش کوچیکه
    تا حالا کسی n56vm و n56vb رو کنار هم دیده یه مقایسه ای بکنه

1)من خودم فقط میدونم n56vb گرافیکش gt740 اما n56vm گرافیکش gt630
    2)تو لینکهای بالا که گذاشتم گفته n56vb تاچش صدا میده و کلیدهای عددی شو کوچیک کردن
    3)و همچنین تو حالت لود(Load) کامل سی پی یو به سرعت های پایین (1.2gh)سریع سوییچ می کنه در صورتی که n56vm بچه ی خوبیه و هیچ وقت ندیدن به خاطر گرما سوییچ کنه( N56vz بعد یه ساعت سوییچ می کنه که البته اینجا مطرح نیست چون هم کمیابه و هم از N550 گرونتر)
    4)همچنین n56vb انگار خوره باتریه که تو نتایج لینکهای بالا هم هست تقریبا بالای 1.5 برابر n56vm که خودم فکر می کنم به خاطر نوع صفحه باشه چون یکدومشون ساخت LG و دیگری samsung هست
    5)در ضمن نوشته بود وایرلس n56vb اینتله یه مدلی که من اینطوری فهمیدم که بدرد نخوره!
    6)اگرچه سی پی یو n56vb از n56vm قویتره (تو مدلای ایران هست 3630 برای vb و 3610 برای vm ) اما چون من نمیخوام فقط تا داغ کردن سیستم vb برتر باشه و بعدش سوییچ کنه تصمیم گرفتم n56vm بگیرم
    7) به صورت غیر معقولی هم سرعت خواندن و نوشتن n56vb از قیه کانفیگهای با مقدار محسوسی کمتره!

در ضمن یه n56vj با گرافیک gt635 هسن که البته ریویوشو نتونستم گیر بیارم کسی نمیدونه این چطوریه؟
    قیمت های این مدلا کسی خبر نداره چنده خصوصا n56vm که الان کمیابه!
    دوستان لطفا جواب بدن آیا درست فهمیدم یا نه؟جواب هر کدومو که میدونن منو راهنمایی کنن چون واقعا گیچ شدم
    دوست عزیز به نظر من خیلی حیفه اگه بخواین لپ تاپی مثل N550 رو نخرین و برین سراغ مدل هایی که در بالا گفتین و اینو بدونین که هم پردازنده و هم گرافیک N550 از تمام مدل های بالا خیلی بهتره.اما اگه باز هم نخواستین بخرین برین سراغ مدل N56VB چون از N56VM قویتره.

12. این کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hossein6599's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

اگر با قیمت 3.800 و صفحه نمایش براق مشکلی ندارید n550jv بی نظیره و کیفیت صفحه نمایشش فوق العاده بالاست(فقط ایردش براق بودنشه) در کل لپ تاپش نسبت به قیمت عالیه
    هزینه کمتر 3.400 میتونی n56vb رو بگیری این هم عالیه و صفحه نمایشش مات فول اچ دی و عالی هست اما به پای n550 نمیرسه

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •