سلام. بچه ها سیستمم چند بار پشت سر هم هنگ کرد و یکباره ارور صفحه ابی داد.... سیستمو ری استارت کردم ولی دکستاب بالا نمیومد و صفحه ابی میومد..... ویندوزو ریکاوری کردم و سیستم بالا اومد ولی الان گزینه های کلیک راست و .... سیاهه... چیکار کنم؟؟/
سلام. بچه ها سیستمم چند بار پشت سر هم هنگ کرد و یکباره ارور صفحه ابی داد.... سیستمو ری استارت کردم ولی دکستاب بالا نمیومد و صفحه ابی میومد..... ویندوزو ریکاوری کردم و سیستم بالا اومد ولی الان گزینه های کلیک راست و .... سیاهه... چیکار کنم؟؟/
اوه اوه ماله منم دقیقا اینطوری شد مادربردم سوخت ، البته من چند سری ویندوز زدم اما همیشه بعد از چند دیقه کارکرد دوباره اینجوری میشد یعنی تمامه گزینه های کلیک راست مشکی میشد که دیگه به فنا رفت
خوب دلیلش چیه؟؟؟؟ راه حل؟؟
یه صفحه آبی رنگ با تایمر میاد که بعد سیستم ریستات میشه و ویندوز بالا میاد؟
اگه اینجوریه سیستم رو خاموش کنید بعد یه مدت روشن کنید درست میشه .
نه تایمر نداره.... یه صفحه ابی میاد که صفحه هم نقطه نقطه ای میشه.... مثل وقتی که تصویر نیم سوز میشه....ری استارتم کنی بازم همین صفحه میاد....
پس مشکل شما با مشکل من فرق داره.چون برای من یک صفحه آبی میاد که نشوته داره و میگه داره به سخت افزار شما آسیب میرسه.بعد تایمر داره.تایمر که تموم میشه سیستم ریستات میشه و من موقع بالا اومدن قبل دادن پسورد سیستم رو خاموش میکنم چند دقیقه صبر میکنم دوباره روشن میکنم مشکل برطرف میشه.
دوسته عزیز احتمالا مادربرد شما اسیب دیده ، ببرینش تعمیرگاه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)